Hem

Sök bokning

hotel-logo

Med barn

content-page-hero-image

Med barn

Vid Bomba har vi många aktiviteter och upplevelser även för de yngsta familjemedlemmarna. Välkomna!

Inomhusaktiviteter

Det finns en liten ritningshörna för små barn i lobbyn i Metsä-Siiven. Onni Ekorre och hans medhjälpare har också organiserat en rolig foto-skattjakt för alla barnbesökare för att utforska hotellets byggnad tillsammans. Metsä-Siivens lobby har också många brädspel som kan lånas för användning i rummen eller spelas i loungeområdena eller restaurangerna. Spelutbudet är omfattande, så alla kan hitta något de gillar. Det finns även fler spel i receptionen och i övre våningen i sällskapsrummet. På tredje våningen i Metsä-Siipi finns en mysig hörna för avkoppling och läsning. Tonåringar uppskattar särskilt detta område!

Utomhusaktiviteter

Det finns gott om utrymme för lek och skoj runt Bomba. Under vintern finns pulkor och sparkar fritt tillgängliga för alla hotellgäster. Kälkbacken ligger precis intill hotellet. Skidspår utgår också från gården! På sommaren kan hotellgäster använda frisbeegolfbanan och spela många sommarspel. Närmaste eldstad finns precis i hotellets trädgård. Du kan köpa ved och snacks från hotellets café. Du kan också förbeställa en packad picknickryggsäck när du gör din rumreservation online. Under vintern kan du hyra snöskor för några euro i receptionen och på sommaren kan du hyra cyklar. En av de uthyrda cyklarna har en säkerhetsstol för små barn, och det finns även en cykel för ett barn! Hjälmar ingår också i uthyrningspriset. Onni Ekorre och hans vänner har förberett en utomhusfoto-skattjakt som kommer att guida dig genom att utforska Bomba-området.

Allt smakar bättre med en mätt mage!

Caféet bredvid receptionen serverar både söta och salta snacks från morgon till kväll. Alla våra rum har en minibar (varmare än ett vanligt kylskåp), så du kan förvara små snacks där. Det finns också en mikrovågsugn i receptionen. Hotellets restaurang, Trattoria Pielinen, har en speciell barnmeny. Vill du ha köttbullar eller smakrik lax? Och avsluta din middag med glass eller chokladkaka!

Bo bekvämt

Nästan alla våra rum har möjlighet till en extrabädd. För de som reser med små barn rekommenderar vi standardrummen som ligger i skogssidan, där extrabäddar enkelt fälls ut från väggen. För skolåldersbarn och tonåringar är rummet i superior-klass med egen liten loft en bekväm val. Dock har loftet ganska branta trappor, så vi rekommenderar det inte för mycket små barn. Junior-sviten rymmer större familjer eller grupper. Rummen i Karelska byn ligger framför Bomba House, cirka 300-500 meter från spa-hotellet. Karelska byn erbjuder dubbelrum med extrasängar, familjerum i loftstil, och vissa dubbelrum kan kombineras med en anslutande dörr. För mer information om rummets bekvämligheter, se fliken rum på vår hemsida.

Spa Bomba

Vårt spa passar både unga och äldre vattenentusiaster. Det finns en separat pool för små barn i poolområdet, och så klart vill våra små gäster testa de andra poolerna också. Flytleksaker och simhjälpmedel finns tillgängliga att låna i poolområdet. Omklädningsrummen har skötbord och bumbo-stolar för att göra spa-besöket enklare för små vattenälskare.

Onni Ekorre

Onni Ekorre besöker ibland vår frukostmatsal och evenemang i området. Fråga efter mer information från receptionen!