Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trevligt rum dekorerat i skandinavisk stil. Rummet har dubbelsäng och svalkande luftkonditionering. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, strykjärn och strykbord.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trevligt rum dekorerat i skandinavisk stil. Rummet har två enkelsängar och svalkande luftkonditionering. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, strykjärn och strykbord.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Elegant och rogivande Superior-rum på de övre våningarna. De luftkonditionerade rummen är inredda med två enkelsängar och dusch. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, parkettgolv, strykjärn och strykbord.

Standard Single

Sök lediga rum

Trevligt enkelrum dekorerat i skandinavisk stil. Rummet har svalkande luftkonditionering. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, strykjärn och strykbord.

Suite

Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Rymlig och rikligt utrustad svit på översta våningen av hotellet. Den här sviten är inredd med dubbelsäng, egen bastu och privat balkong. Separat sovrum och vardagsrum. Njut av den spektakulära utsikten över vackra Sibeliusparken!

Superior Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Elegant och rogivande Superior-rum på de övre våningarna. De luftkonditionerade rummen är inredda med dubbelsäng och dusch. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, parkettgolv, strykjärn och strykbord.

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt och praktiskt rum med dubbelsäng och svalkande luftkonditionering. Rummen är försedda med platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamt och praktiskt rum med två enkelsängar och svalkande luftkonditionering. Rummen är försedda med platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.

SuperiorX Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt rum med egen bastu och svalkande luftkonditionering. Rummen är inredda med trevliga heltäckningsmattor, dubbelsäng och platt-TV. Badrum med dusch