Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rum för två personer inrett i marin beach house-stil. De glada färgerna, högklassiga ytmaterialen och personliga lösningarna andas en smakfullt modern och ljus stämning. Rummets inredning har designats av inredningsarkitekten Marko Paananen, med rötter i Kotka. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 43 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rum för två personer med elegant inredning i skandinavisk stil. Rummet har ett mörkt parkettgolv som påminner om däcket på ett gammalt fartyg. På rummets gardiner ser du noterna till Kotkan Ruusu, björkfaneren i rummet representerar skogsindustrin i Kymmeneregionen och du kan också hitta Kotkas ros i rummet. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 43 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.

Captain Suite

Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Denna svit på kaptenens våning högst upp i hotellet är en praktfull helhet med massor av fantastiska detaljer. Färgerna, de högklassiga ytmaterialen och de personliga lösningarna andas en lyxig, modern och ljus stämning. Rummets inredning har designats av inredningsarkitekten Marko Paananen, med rötter i Kotka. Slappna av i svitens bastu, svalka dig på den egna balkongen och titta på ditt favoritprogram antingen på tavel-tv:n på 65 tum från king size-dubbelsängen eller på 55 tums tv:n i vardagsrummet från divanen. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, specialkaffemaskin, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.

Superior Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt rum för två personer inrett i marin maskinrums-, beach house- eller captain-stil. De glada färgerna, högklassiga ytmaterialen och personliga lösningarna andas en smakfullt modern och ljus stämning. Rummets inredning har designats av inredningsarkitekten Marko Paananen, med rötter i Kotka. En del av rummen har två badrum och en del har eget badkar. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 55 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare, trådlöst internet samt badrockar och -tofflor. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rum för två personer med elegant inredning i skandinavisk stil. Rummet har ett mörkt parkettgolv som påminner om däcket på ett gammalt fartyg. På rummets gardiner ser du noterna till Kotkan Ruusu, björkfaneren i rummet representerar skogsindustrin i Kymmeneregionen och du kan också hitta Kotkas ros i rummet. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 43 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet. Det finns möjlighet till en extrasäng för en tredje person.

SuperiorX Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt tvåpersonersrum med bastu inrett i marin maskinrums-, beach house- eller captain-stil. De glada färgerna, högklassiga ytmaterialen och personliga lösningarna andas en smakfullt modern och ljus stämning. Rummets inredning har designats av inredningsarkitekten Marko Paananen, med rötter i Kotka. En del av rummen har två badrum. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 55 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare, trådlöst internet samt badrockar och -tofflor. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.

Familjerum

Sök lediga rum

Rymligt rum inrett i beach house-stil med dubbelsäng och våningssäng. Rummet har plats även för en större familj. De glada färgerna, högklassiga ytmaterialen och personliga lösningarna andas en smakfullt modern och ljus stämning. Rummets inredning har designats av inredningsarkitekten Marko Paananen, med rötter i Kotka. Rummet är utrustat med utrustning för strykning, hårtork, 43 tums tavel-tv med Chromecast-funktion, förvaringsbox, minibar, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. Vi har satsat på sömnkvaliteten genom högklassiga Familon-sängkläder och sängar med precis rätt mjukhet.