Hem

Sök bokning

hotel-logo

Sauna from Finland

content-page-hero-image

Seurahuones Sauna from Finland -certifierade bastur

Vi på Original Sokos Hotel Seurahuone i Kotka erbjuder våra kunder en unik bastuupplevelse under årets alla dagar. Vi är stolta över att meddela att våra bastur har tilldelats kvalitetsutmärkelsen Authentic Finnish Sauna Experience från Sauna from Finland.

Bastu och bastubadande har varit en del av finländarnas vardag och fest redan i århundraden. Ett bastubad förenar människor och gör gott för både kropp och själ. Vi på Original Sokos Hotel Seurahuone i Kotka erbjuder våra kunder en unik bastuupplevelse under årets alla dagar. Vi är stolta över att meddela att våra bastur har tilldelats kvalitetsutmärkelsen Authentic Finnish Sauna Experience från Sauna from Finland.

Kvalitetsutmärkelsen visar att våra bastur och bastutjänster är i världsklass. Alla bastur som beviljats utmärkelsen har genomgått en kvalitetsgranskning där man har kontrollerat att de är rena, äkta och säkra och att de erbjuder avkoppling och njutning för alla sinnen. Våra kund- och beställningsbastur Kallioranta, Hiekkaranta och Majakka erbjuder våra kunder ångande bastubad ovanför stadens tak. Varje bastu har nämligen en fantastisk utsikt över Kotka centrum. Det bästa stället att njuta av stadsutsikten och koppla av efter ditt bastubad är den inglasade balkongen som varje bastu utrustats med.

Utöver basturna Kallioranta, Hiekkaranta och Majakka har sex hotellrum på Seurahuone en egen bastu i badrummet. Ett av de här rummen är Captain Suite högst upp i vårt hotell på åttonde våningen. Här finns Finlands och även världens första bastu i ett hotellrum som har beviljats kvalitetscertifikatet Sauna from Finland (1.4.2020).

Sauna from Finland Ry:s målsättning är att skapa världens bästa finländska bastuupplevelse och i och med utvecklingsarbetet deltar Original by Sokos Hotels i denna målsättning genom att erbjuda alla våra hotellgäster en bastuupplevelse i toppklass.

Mer information finns på https://saunafromfinland.fi/