Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

content-page-hero-image

Restauranger

Hotellets mångsidiga restauranger erbjuder något för var och en. I Original Sokos Hotel Seurahuone finns Amarillo, Frans & Rosalie -bistro, VENN och nattklubb Las Palmas!

Amarillo

Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Frans & Rosalie -bistro

Frans & Rosalie är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

VENN

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

LAS PALMAS

Stadens hetaste nattklubb erbjuder dig och dina vänner möjlighet att uppleva en kväll som du inte kan få uppleva någon annanstans!

Las Palmas är det senaste tillskottet på nattklubbshimlen i Kotka. Här spelas musik, vinet flödar och karaoken dånar. De hårdaste partajarna återfinns på stadens hetaste dansgolv, och de allra modigaste testar även poledance!

Las Palmas har två våningar, Las Palmas på bottenvåningen och Las Palmas RETRO på övervåningen.