Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Hemtrevligt, traditionellt enkelrum. Rummet har platt-tv och strykredskap.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum med antingen dubbelsäng eller separata sängar. Rummen har platt-tv och strykredskap. Vissa rum har färdigställts under 2015.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymligt och trivsamt dubbelrum med antingen en bred dubbelsäng eller separata sängar. Rummen har platt-tv, strykredskap, badrockar och -tofflor samt vattenkokare. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Vissa rum är nya, stiliga Superior-rum som är utrustade med en soffa som även fungerar som extrasäng. De nya rummen har både badkar och dusch.

Superior Twin

Enkelsängar, Bastu

Sök lediga rum

Rymligt och trivsamt dubbelrum med bastu och separata sängar. Rummet har platt-tv, strykredskap, badrockar och -tofflor samt vattenkokare. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Modern och elegant svit med utmärkta arbetsutrymmen. Det rymliga rummet har en bred dubbelsäng och antingen bastu eller badkar och dusch. Rummet är utrustat med platt-tv, badrockar och -tofflor, vattenkokare och Cupsolo-kapselmaskin för ytterligare komfort. Rummet har också en soffa som kan fungera som extrasäng samt strykredskap.

SuperiorX Queen, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymlig och trivsam lägenhet med bastu. Rummet har parkettgolv, separat sovalkov, en duppelsäng och väl tilltaget sällskaps- och arbetsutrymme. Den stora bordsgruppen för 8 personer ger även möjlighet till mindre möten. Dessutom är rummet utrustat med 42-tums platt-tv, strykredskap, badrockar och -tofflor samt vattenkokare. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Det går att få extrasängar i rummet.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum med separata sängar. Rummen har platt-tv och strykredskap. Det går att få en extrasäng i rummet.

Superior King, möjlighet till två extrasängar

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Mycket rymlig lägenhet med separata sov- och vardagsrum. Rummet har 42-tums platt-tv, strykredskap, badrockar och -tofflor samt vattenkokare. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill. Rummet har en bred dubbelsäng och vardagsrummet är utrustat med en soffa och stolar som kan fungera som extrasängar.