Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Hårtork, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Chromecast, TV, Två kuddar i olika storlekar, Single Bed, Wifi

Sök lediga rum

Kompakta enkelrum. Dessa rum har utsikt över hotellets innergård.

Standard Twin

Hårtork, Twin Bed, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, TV, Två kuddar i olika storlekar, Wifi

Sök lediga rum

Hemtrevliga dubbelrum med separata sängar. Dessa rum finns i tre olika stämningar: vissa är inredda i ljusa färger och med naturteman. Vissa går i Industrial-stil och ett fåtal representerar en mer traditionell stil. Rummen har utsikt över antingen innergården eller staden Idensalmi. I denna rumskategori finns även ett tillgänglighetsanpassat rum.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Twin beds, Badrock och tofflor, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, Glas för mousserande vin, Soffa, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Trevligt rum i Superior-kategori för familjer eller större sällskap. Det rymliga badrummet är utrustat med ett badkar för lyxiga bad och även badrockar ingår i utrustningen. Från fönstret kan du beundra utsikten över den parkliknande gatan eller följa livet i den savolaxiska staden.

Junior Suite

Badrock och tofflor, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kaffebryggare för specialkaffe, Glas för mousserande vin, Soffa, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Badkar och dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi, King Bed

Sök lediga rum

Ljus Junior Suite med en maffig säng. Den ena sviten har en härlig egen bastu och utsikt över staden Idensalmis huvudgata. Den andra har badkar för lyxiga avkopplande bad och utsikt över innergården. Vilken väljer du? Båda är fantastiska! Båda sviterna har en soffa som kan bäddas ut till en extrasäng för en eller två personer. Till rumsutrustningen hör badrockar, vattenkokare och Nespresso-kaffemaskin som höjer komforten under din hotellvistelse.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Hårtork, Twin Bed, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, TV, Två kuddar i olika storlekar, Wifi

Sök lediga rum

Trivsamma rum som lämpar sig väl för familjer eller sällskap på tre personer! Detta rum har två separata sängar och en bred soffa. Vissa rum är inredda i ljusa färger och har en naturnära rofylld stämning. Vissa rum går i Industrial-stil och vissa i traditionell stil. Rummen har utsikt över antingen innergården eller staden Idensalmi.

Superior King, med bäddsoffa

Badrock och tofflor, King Bed, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Glas för mousserande vin, Soffa, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, TV, Två kuddar i olika storlekar, Wifi

Sök lediga rum

Dessa vackra rum är inredda i harmoniska färger, ljust trä och naturteman. Fototapeten med ett vackert motiv av dimhöljda savolaxiska skogar skapar en rofylld stämning i rummen. Rummen har en maffig och bred Familon-dubbelsäng som det är skönt att krypa ned i på kvällen. Bäddsoffan kan bäddas ut till en säng för en eller två personer. Till rumsutrustningen hör badrockar, vattenkokare och Nespresso-kaffemaskin som höjer komforten under din hotellvistelse.

Standard King möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Ljusa färger och vackra naturnära material skapar en rofylld stämning i dessa rum. Du avrundar dagen med en god natts sömn i en maffig Familon-dubbelsäng där gaveln pryds av en fototapet med ett vackert motiv av dimhöljda savolaxiska skogar.

Standard King

Sök lediga rum

Ljusa färger och vackra naturnära material skapar en rofylld stämning i dessa rum. Du avrundar dagen med en god natts sömn i en maffig Familon-dubbelsäng där gaveln pryds av en fototapet med ett vackert motiv av dimhöljda savolaxiska skogar.

Standard Queen

Sök lediga rum

Dessa rum med dubbelsäng ligger i hotellets Industrial-flygel. Nästan alla rum har vacker utsikt över Europas längsta björkallé. Vissa rum ligger på innergårdssidan.

Hotell Koljonvirtas svit är en riktig savolaxisk pärla. Ett elegant val för brudpar, de som firar någonting speciellt eller för en snäppet lyxigare arbets- eller semesterresa. Lägenheten passar även utmärkt som en liten representationslokal. Sviten har både bastu och badkar för lyxiga avkopplande stunder. Efter badet virar du in dig i en badrock och kryper ned i den maffiga Familon-sängen. På morgonen kokar du dagens första kopp kaffe i lugn och ro i eget rum. Sov gott och njut av din vistelse! Till svitens utrustning hör badrockar, vattenkokare och Nespresso-kaffemaskin.

SuperiorX King möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Ljusa färger, vackra naturteman och högklassiga material – dessa rum har en rofylld naturnära stämning. I den maffiga Familon-dubbelsängen är det skönt att somna på kvällen. Vissa SuperiorX King-rum har egen bastu och vissa badkar. Lyxig avkoppling utlovas! Till rumsutrustningen hör badrockar, vattenkokare och Nespresso-kaffemaskin som höjer komforten under din hotellvistelse.

Superior King möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Boka detta rum som till storleken passar utmärkt för er två eller för hela familjen! Våra Superior King-rum är ljusa och eleganta dubbelrum i Industrial-flygeln. I den breda dubbelsängen får ni en god nattsömn.