Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Sök lediga rum

Nostalgiskt, traditionellt enkelrum där merparten upptas av en 120 cm bred säng. Dessa rum saknar minibar och har utsikt över antingen staden eller innergården.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Dubbelrummen är trivsamma, traditionella rum eller nyare rum inredda i fräsch loftstil. Dessa rum har antingen dubbelsäng eller separata sängar. Fönstren vetter mot innergården eller stadskärnan. I vissa rum är även sällskapsdjur välkomna.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymligt och fräscht Superior-rum i loftstil med en maffig 200 cm bred dubbelsäng eller separata sängar. De väl tilltagna badrummen har både badkar och separat dusch. Rummet har en bäddbar soffa där till exempel barnen i familjen sover bekvämt. Från fönstren kan man beundra den vackra björkallén på huvudgatan eller folkvimlet i staden. Två av dessa rum är traditionella Superior-rum för tre personer.

Superior Twin

Enkelsängar, Bastu

Sök lediga rum

Hemtrevligt och trivsamt Superior-rum på gårdssidan med bastu och antingen dubbelsäng eller separata sängar. Efter ett skönt bastubad kan man koka sig en kopp kaffe med vattenkokaren som hör till rumsutrustningen.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Modern Junior Suite i loftstil med en maffig 200 cm bred dubbelsäng. Den ena juniorsviten har bastu och en fantastisk utsikt över stadens huvudgata. Den andra juniorsviten ligger på gårdssidan och är utrustad med olika motionsredskap för gäster som vill sköta sin kondition. Det väl tilltagna badrummet har både badkar och separat dusch. Båda sviterna är utrustade med kapselbryggare för gäster som vill avnjuta en värmande dryck.

SuperiorX Queen, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamt Superior-rum med bastu, separat sovalkov med dubbelsäng och väl tilltaget sällskaps- och arbetsutrymme. Rummet har en stor bordsgrupp för 8 personer som även passar för arrangemang av mindre möten. Tack vare separata extrasängar kan även flera personer övernatta i denna rymliga hörnlägenhet som ligger på gatsidan.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymligare dubbelrum med separata sängar och möjlighet till extrasäng, vilket gör att tre personer kan övernatta bekvämt. Från fönstren kan man titta ut över innergården eller den livliga centrumkärnan.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Väl tilltagen Superior-lägenhet på gatsidan. I sovrummet finns en 200 cm bred dubbelsäng och i vardagsrummet fåtöljer som kan bäddas ut till extrasängar. Här övernattar även en större familj bekvämt och det finns också lekutrymme för barnen. I rummet finns det en vattenkokare och möjlighet att koka kaffe, te eller varm choklad gratis.