Sök bokning

hotel-logo

Med barn

Många aktiviteter för både familjens minsta och de lite större familjemedlemmarna!

Restaurang Rosso i vårt hotell har en egen lekhörna, där barnen till exempel kan hitta sin inre kock i ett gulligt leksakskök. I Hesburger å sin sida finns ett superroligt pekskärmsspel från Toygroup, som barnen kan roa sig med till exempel medan de väntar på maten!

Från hotellreceptionen kan du låna både brädspel och sagoböcker till hotellrummet.

De närmaste lekparkerna finns på kort promenadavstånd från vårt hotell. Receptionisten Kirsis gudsons favoritlekpark är utan tvekan Lejonparken i hamnen!

I motionshallen Keila- ja kuntakeskus Liike förstör inte regnet planerna och solen bränner inte för mycket! I Liikes VR-rum kan du dyka ner i en helt annan värld i en virtuell verklighet! Eller skulle du hellre vilja testa på exempelvis minigolf eller olika bilbanor med en sportsimulator?

Idensalmi stads simhall Saukko renoverades 2023 och erbjuder en spaliknande upplevelse med många olika bassänger. Saukko har en separat avdelning med bubbelpooler, en flerfunktionsbassäng, en plaskbassäng för små barn och en inlärningsbassäng för barn samt bassänger för både motionssimning och simhopp. Utbudet räcker alltså till hela familjen, läs mer här!

Ungefär tre kilometer från hotellet i Marjahaankierto kan du spela padel från tidig morgon till sen kväll. Det är enkelt att boka en bana via appen Playtomic.

Hur skulle det vara att få träffa olika djur som en lama och en tam åsna? De här och andra långhåriga kompisar får du beundra och till och med klappa på Hanhenlento djurgård! Boka ditt besök på förhand, senast dagen innan. Läs mer om Hanhenlento och deras naturnära tjänster här!

Om du känner för en utflykt i naturen ska du styra stegen mot Paloisvuori. På området finns en frisbeegolfbana med 18 hål och omfattande motionsspår med omväxlande terräng. Vid skidcentret Palosvuori kan du åka skidor och slalom på vintern och njuta av de små caféerna i backen.

Personalen i receptionen ger dig gärna fler tips!