Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Huoneemme ovat viihtyisiä ja ne tarjoavat kaikki hyvätasoiselta hotellilta vaadittavat palvelut ja mukavuudet. Huoneista on näkymä Vaasan kaupunkiin. Voit rentoutua suihkun jälkeen nauttimalla kupin kahvia tai teetä. Royal rakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on erilliset vuoteet, jäähdyttävä ilmastointi, joka takaa, että jokainen voi löytää miellyttävän lämpötilan huoneeseen.

Sviittimme lisäävät vierailuun ylellisyyttä. Huoneet sijaitsevat hotellin Royal rakennuksen ylimmässä kerroksessa, josta on kaunis näköala yli kaupungin. Tilavissa huoneissa on erilliset tilat oleskeluun ja lepoon. Aloita aamusi tai rentoudu päivän päätteeksi omassa saunassasi. Nauti lämpimistä löylyistä ja kääriydy saunan jälkeen pehmeään kylpytakkiin rentoutuen kaupungin kattojen yllä. Huoneissa on parivuode, suihku, jäähdyttävä ilmastointi, joka takaa, että jokainen voi löytää miellyttävän lämpötilan huoneeseen. Valmista itsellesi erikoiskahvi huoneessa olevalla Nespresso kahvikoneella ja nauti olostasi.

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Huoneemme ovat viihtyisiä ja ne tarjoavat kaikki hyvätasoiselta hotellilta vaadittavat palvelut ja mukavuudet. Huoneista on näkymä Vaasan kaupunkiin. Voit rentoutua suihkun jälkeen nauttimalla kupin kahvia tai teetä. Royal rakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on parivuode, jäähdyttävä ilmastointi, joka takaa, että jokainen voi löytää miellyttävän lämpötilan huoneeseen.

Central Standard Queen

Etsi vapaita huoneita

Huoneemme ovat viihtyisiä ja ne tarjoavat kaikki hyvätasoiselta hotellilta vaadittavat palvelut ja mukavuudet. Huoneissa on parivuode. Voit rentoutua suihkun tai kylvyn jälkeen nauttimalla kupin kahvia tai teetä. Huoneet sijaitsevat Central rakennuksessa, jolla on oma paikkansa kaupungin historiassa.

Central Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Yhdenhengen huoneemme ovat viihtyisiä ja ne tarjoavat kaikki hyvätasoiselta hotellilta vaadittavat palvelut ja mukavuudet. Huoneissa on 100 cm leveä vuode. Voit rentoutua suihkun tai kylvyn jälkeen nauttimalla kupin kahvia tai teetä. Huoneet sijaitsevat Central rakennuksessa, jolla on oma paikkansa kaupungin historiassa.

Central Standard Twin

Etsi vapaita huoneita

Huoneemme ovat viihtyisiä ja ne tarjoavat kaikki hyvätasoiselta hotellilta vaadittavat palvelut ja mukavuudet. Huoneissa on erilliset vuoteet. Voit rentoutua suihkun tai kylvyn jälkeen nauttimalla kupin kahvia tai teetä. Huoneet sijaitsevat Central rakennuksessa, jolla on oma paikkansa kaupungin historiassa.

Central Junior Suite

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisät ja tilavat Junior sviittimme sijaitsevat Central rakennuksessa, jolla on oma paikkansa kaupungin historiassa. Huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone. Aloita aamusi tai rentoudu päivän päätteeksi omassa saunassa. Kääriydy saunan jälkeen pehmeään kylpytakkiin ja valmista itsellesi erikoiskahvi huoneessa olevalla Nespresso kahvikoneella ja nauti olostasi. Huoneissa on parivuode ja suihku.

Central Superior Queen, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisät ja tilavat Superior-huoneemme sijaitsevat Central rakennuksessa, jolla on oma paikkansa kaupungin historiassa. Kääriydy suihkun tai kylvyn jälkeen pehmeään kylpytakkiin ja lämpimiin tossuihin ja nauti päivän lehdestä, jonka saat veloituksetta hotellin vastaanotosta. Superior huoneemme ovat tilavia ja tarjoavat miellyttävät puitteet oleskeluun. Huoneissa on parivuode.