Uudistetun Turun Kaupunginteatterin avajaissyksy

alk. 61,50 €  /hlö/vrk/2hh:ssa

Turun Kaupunginteatteri avaa ovensa yleisölle perjantaina 15.9.,  jolloin päänäyttämöllä nähdään 16-kertaisen Grammy-voittajan Stingin säveltämä ja sanoittama, telakkamaailmaan sijoittuva Broadway-musikaali Viimeinen Laiva.

Tarina sijoittuu englantilaiseen Wallsendin kaupunkiin, jonka asukkaiden elämä on aina pyörinyt telakan ympärillä. Tarinan päähenkilö, nuori Gideon Fletcher unelmoi kuitenkin toisenlaisesta tulevaisuudesta. Hän jättää Wallsendin, telakan sekä elämänsä rakkauden nähdäkseen maailmaa. Kun Gideon palaa kotiin 14 vuotta myöhemmin, hän löytää Wallsendista henkitoreissaan olevan telakan sekä toisen miehen kanssa kihloihin menneen nuoruudenrakastettunsa – ja päättää pelastaa molemmat. Viimeisen Laivan ohjaajana toimii Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki.

Tutustu näytelmään ja osta liput tästä >>                                                   

 

Päänäyttämön toinen ensi-ilta on Aleksis Kiven Seitsemän veljestä, joka saa ensi-iltansa 3.11. Aleksis Kiven rakastettu Seitsemän veljestä palaa Turun Kaupunginteatterin lavalle Lauri Maijalan uutena ohjauksena. Viimeksi Jukolan veljekset seikkailivat Turun Kaupunginteatterissa 1970-luvulla, jolloin Kalle Holmbergin ohjaama legendaarinen esitys rikkoi katsojaennätykset. Näytelmä on osa juhlavuoden Suomi 100 – ohjelmaa.

Tutustu näytelmään ja osta liput tästä >>

 

Peruskorjauksen yhteydessä Kaupunginteatteriin on rakennettu myös kokonaan uusi tila, Pieni Näyttämö. Uuden näyttämön avaa 22.9. kantaesityksensä saava, Roope Lipastin kirjoittama näytelmä Paavo Nurmesta. Paavo – lentävä turkulainen on draamakomedia legendaarisen juoksijan elämästä ja saavutuksista. Näytelmän ohjaa Jarno Kuosa.

Tutustu näytelmään ja osta liput tästä >>

 

Pienen näyttämön syksyn toinen ensi-iltateos Kybersielut saa ensi- iltansa 17.11 ja vie katsojat tulevaisuuteen; tilanteeseen, jossa ihmiseen on lisätty niin paljon älyä, että osasta ihmisistä on tullut kyborgeja. Päältä päin ei kuitenkaan voi tunnistaa, kuka on kone ja kuka on ihminen. Kybersielujen tarinassa on kyse ihmisen ja kyborgin välisestä valtataistelusta, jossa kielletty rakkaus näyttelee keskeistä osaa. Kumpi voittaa, kone vai ihminen? Näyttämöelokuvan Kybersielut ohjaa Janne Reinikainen.

Tutustu näytelmään ja osta liput tästä >>

 

Turun kaupunginteatterin ja nukketeatteriverkosto Aura of Puppetsin yhteistuotanto Prinsessa Hamlet täräyttää 13.10. Sopukkaan E.L.Karhun ylistetyn näytelmätekstin sen kaikkine visuaalisine mausteineen. Prinsessa Hamlet on E. L. Karhun kirjoittama runollinen ja avantgardistinen näytelmä, jossa roihutaan hulluuden mielenmaisemissa ja naispuolisten sankariensa historiallisissa kahleissa. Esityksen musiikin säveltää mm. Dalindèo ja Ricky-Tick Big Band -yhtyeistä tuttu muusikko Valtteri Pöyhönen. Aikuisten nukketeatteriesityksen ohjaa nukketeatteritaiteilija Merja Pöyhönen.

Tutustu näytelmään ja osta liput tästä >>

 

YÖVY TURUSSA

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Hinnat alk. 61,50 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Aamusauna sekä uinti


Tiedustelut ja majoitusvaraukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista
Original Sokos Hotel Hamburger Börs, puh. 02-337 381

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Alkaen-hinta on vapaa-ajan majoitushinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee valitun päivän ja hotellin mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone