Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Rentouttava hotelliloma Original Sokos Hotel Presidentissä

Tule rakkaasi tai ystävien kanssa rentoutumaan Original Sokos Hotel Presidenttiin! Tilaa huoneeseen ennakkoon kuohuvaa tai herkkuja, hyppää vaahtokylpyyn, kääriydy kylpytakkiin ja nauti hetkestä.

Käy virkistäytymässä saunaosaston lempeissä löylyissä ja pulahda uima-altaassa. Tilaa huonepalvelusta ruokaa tai käy drinkeillä tai illallistamassa tunnelmallisessa Bistro Manussa. Nuku hyvät yöunet hotellin muhkeassa vuoteessa - nyt ei ole kiire minnekään!

Leppoisan aamun voit kruunata joko runsaalla buffetaamiaisella tai tilaamalla huoneaamiaisen, jonka voit nauttia sängystä käsin.

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Kirjautuneelle asiakasomistajalle alk. 120€/2hlö/vrk/2hh

Hinta si­säl­tää:

  • majoituksen valitussa huoneluokassa
  • runsaan buffetaamiaisen
  • hotellin kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käytön

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä:

Kirjaudu verkkosivuillemme hyödyntääksesi S-Etukorttia. S-käyttäjille kirjautuminen tai uuden tunnuksen luominen tapahtuu sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Bird- tai Päivän hinnalla.

Varaamaan pääset sivun oikeasta yläkulmasta kohdasta Varaa huone. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille.

Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajattu määrä.