Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Staycation uudistetussa Solo Sokos Hotel Helsingissä

Ihastu upeasti uudistettuun Solo Sokos Hotel Helsinkiin ja nauti rentouttavasta kaupunkilomasta yksin tai yhdessä asiakasomistajan etuhintaan.

Tule viettämään ihana staycation uudistetussa Solo Sokos Hotel Helsingissä. Ihanan kaupunkihotellin sijainti on täydellinen minilomalle – kävelymatkan päässä ovat tärkeimmät ostoskadut ja kauppakeskukset, kiinnostavimmat museot ja nähtävyydet. Voit tilata etukäteen kuohuviinin huoneeseen tai ennen kaupungille lähtöä voit nauttia kuohuvat Bar HKI:ssä. Parhaat vinkit Helsinkiin saat vastaanotosta! Staycationin viimeistelee kutsuva Solo-aamiainen.

Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa - 25 % alennuksen päivän hinnasta ja nappaat samalla S-Bonukset talteen. Tervetuloa Helsinkiin!

Solo Sokos Hotel Helsinki

Kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa -25% alennus päivän hinnasta

Hinta sisältää:

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Herkullisen Buffetaamiaisen
  • Hotellin kuntoilutilan vapaan käytön
  • Hotellin saunan käytön

Vinkit hotellilomaan Hesarilla!

Voit tilata varauksen yhteydessä lisätuotteita tai palveluita, kuten viinin toimitettuna huoneeseesi tai herkullisen makean lautasen juhlahetkiin. Jos sinulla on erikoistoiveita varaukseesi liittyen, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan vastaanottoomme.

Tiedustele varauksen yhteydessä kylpyammeellista huonetta, mikäli haluat nauttia rentouttavasta vaahtokylvystä päivän päätteeksi. Meiltä löydät kylpyammeellisista huoneista kylpyvaahtoa!

Huoneaamiainen on ihana tapa aloittaa aamu. Nauti herkullisesta aamiaisesta kiireettömästi oman huoneesi rauhassa.Huoneaamiaisen voit valita lisäpalveluna varauksen yhteydessä tai tilata sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta. Huoneaamiaisen hinta on 25 €/hlö.

Kysy sisäpihan puoleista huonetta, mikäli haluat nauttia hiljaisuudesta katunäkymien sijaan.

Haluatko viipyä huoneessa pidempään? Tiedustele myöhäisen huoneenluovutuksen mahdollisuutta saapuessasi. Late check-out 10 €/tunti, saatavuuden mukaan.

Tee varaus sokoshotels.fi:ssä:

Kirjaudu verkkosivuillemme hyödyntääksesi S-Etukorttia. S-käyttäjille kirjautuminen tai uuden tunnuksen luominen tapahtuu sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Bird- tai Päivän hinnalla.

Varaamaan pääset sivun oikeasta yläkulmasta kohdasta Varaa huone. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille.

Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajattu määrä.

Lisätietoja:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8–18

tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 601 tai hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi

Puhelun hinta >>