Oktoberfest Tahkolla

alk. 75 € 
AO tunnus RGB
/hlö/vrk/2hh:ssa

Break Sokos Hotel Tahkon ja Piazzan piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa juhlitaan Tahkon perinteistä Oktoberfestiä  28.-29.9.2018!

Perjantaina esiintymässä Jimmy Cola feat Mato Valtonen sekä Ressu Redford 35v. juhlakiertue ja lauantaina Rude Runners - Hurriganes Tribute ja Irina.  Molempina iltoina tunnelmaa lämmittämässä Jusba Humaljoki Sousaphonics.

Oktoberfest-teltta sijaitsee aivan Break Sokos Hotel Tahkon edessä. Muutama askel hotellimme ulko-ovelta niin olet keskellä Oktoberfest huumaa. Teltan ovet avautuvat klo 18 ja valomerkki telttaan väläytetään klo 01.30, tämän jälkeen jatkobileet jatkuvat Piazzassa. Teltassa tarjoillaan maukasta baijerilaisruokaa ja mallasjuomaa huippuesiintyjien kera.

Oktober huuman jälkeen on helppo kipaista pihan poikki nukkumaan Break Sokos Hotel Tahkon muhkeisiin lakanoihin ja aamulla Sinua odottaa runsas Break noutopöytä aamiainen.

Lisätietoa Oktoberfestistä löydät täältä

 

Break Sokos Hotel Tahko

Hinta alk. 75€/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • Break-aamiainen
  • saunaosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
  • pääsylippu Oktoberfesteille
     

Näin varaat sivuilta www.sokoshotels.fi:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet (Oktoberfest-lippu) ja -palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä.

 

Myytävänä myös VIP-lippuja:

VIP-lippu 99 €/hlö (sis. lasin kuohuviiniä, ruoan, pääsylipun 1 pvä, VIP-paikat lavan läheltä ja illalla pääsyn Piazzan VIP-tilaan)

Lippuja saat ostettua erikseen vastaanotostamme.

Tutustu hotellityyppeihimme

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Tahko

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone