MIB ry tarjous Sokos Hotelleissa

Ota irtiotto arjen rutiineista hotellilomalla. Hotellin aamiaiselta löytävät niin pienet kuin isommatkin herkuteltavaa eikä kenenkään tarvitse siivota! Vai sittenkin hemmotteluloma hotellissa puolison kanssa – parisuhteen huoltoa parhaimmillaan! Varaa nyt ja hyödynnä edulliset omistajan hinnat.

 
 

VAIHTOEHTO 1 eli ennakkomaksetut, edullisemmat hinnat

ENNAKKOMAKSAJAN HINTA: -20% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Original-, Break- ja Solo-hotelleissa.
ENNAKKOMAKSAJAN PAREMPI HINTA: -25% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 14 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 2 vrk. Original- ja Break-hotelleissa.
ENNAKKOMAKSAJAN PARAS HINTA: -30% päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 21 vrk ennen saapumista ja yövyt vähintään 3 vrk. Break-hotelleissa.
 
Ennakkomaksettavat varaukset eli varaus tehtävä viimeistään 7-21 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.
 
 

VAIHTOEHTO 2

OMISTAJAN NETTIHINTA: Saat -10% päivän hinnasta, kun varaat sokoshotels.fi-sivustolta
Normaalisti peruttavissa olevat varaukset eli varaus voidaan perua kuluitta tulopäivänä klo 18 asti. Voimassa kaikissa Sokos Hotelleissa saatavuuden mukaan.
 
 
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (paitsi Pietarin hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Näin varaat: 
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: MIBPRO. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
 
Hinnat ovat vapaa-ajan matkustushintoja S-ryhmän omistajille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.  Bonusta saa vain varaamalla Sokos Hotellin suoraan meiltä, ilman välikäsiä.

Ennakkomaksettavat varaukset eli varaus tehtävä viimeistään 7-21 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone