Kliinik 32 tarjoaa erikoishintaiset hoidot Sokos Hotels Tallinnan vieraille

Kliinik 32 tarjoaa erikoishintaiset hoidot Sokos Hotels Tallinnan vieraille

Työ- tai lomamatkaan Tallinnassa on helppo yhdistää käynti suuhygienistin vastaanotolla hampaiden valkaisussa tai perusteellisessa puhdistuksessa. Varaa samalla myös hammaslääkärin tarkastus, jossa kartoitetaan hampaiden ja suun kunto.

Sokos Hotellien hotellivieraat saavat niin hammastarkastuksen, hampaiden perusteellisen puhdistuksen (spa-käsittelyn) kuin valkaisun erikoishintaan. Lue lisää palveluista ja tarjouksesta: www.klinikka32.fi/sokoshotels

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Kliinik 32 palvelee kaikissa suun ja hampaiden hoitoon liittyvissä asioissa viroksi, englanniksi ja suomeksi. Klinikalta löytyvät eri alojen osaajat hammaslääkäreistä suuhygienisteihin sekä protetiikkaan, oikomishoitoihin ja suun- ja leuan kirurgiaan erikoistuneet erikoishammaslääkärit. Klinikalla käytetään uusinta huipputason teknologiaa ja noudatetaan korkeita hygieniavaatimuksia.

Kliinik 32 sijaitsee muutaman askeleen päässä Original Sokos Hotel Virusta, Tornimäe-kadun kaksoistorneissa toimivan liikekeskuksen 3. kerroksessa, (Tornimäe 5) aivan Stockmannin vieressä. KELA korvaa 50 % hoidoista kuten Suomessakin, ja henkilöstömme auttaa tarvittaessa täyttämään tarvittavat hakemukset.

Tarjous Sokos Hotels Tallinnan hotellivieraille on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Varaa oma aikasi sähköpostitse info@kliinik32.ee tai numerosta (+372) 6 32 32 32. Meidät tavoittaa myös Skypellä: kliinik32.

Käynnin jälkeen on helppo hymyillä!

Sokos Hotels Tallinnan majoitustarjoukset:

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Alkaen 86€ yhden hengen huoneessa / 91€ kahden hengen huoneessa

Solo Sokos Hotel Estoria, Tallinna

Alkaen 94€ yhden hengen huoneessa / 104€ kahden hengen huoneessa

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Viru

Solo Sokos Hotel Estoria

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa