Parsaa ja korvasienikastiketta

Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin!

"Keväinen sesonkimenumme on raikas yhdistelmä kalaa eri muodoissa ja pääruokana aina yhtä hyvää parsaa. Parsa on kauden hitti ja halusimme tuoda sen myös lasten menulle, lapsille tutuksi tulleen hollandaisekastikkeen kanssa", kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Jälkiruoissa maistuu kauden hedelmänä appelsiini. Suosittelemme ehdottomasti maistamaan Suklaata Sannan tapaan.

Ravintolapäällikkö Minna Kaski kertoo: "Parsalle olen valinnut kaksi loistavaa viiniä, aivan ihanan Wolfberger Grand Cru Rieslingin Saksasta, sekä orgaanisen luomuviinin Argentiinasta, Zaphy Trapichen."

Pienempään nälkään parsaa hollandaisekastikkeella (G, L) S-Etukortilla 8,50 € (norm. 9,50). Vähän suurempaan nälkään parsaa ja korvasienikastiketta (G, L) 17,20 €.

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan kevät sesongin parhaita makuja meille Talriikkiin.

 

Talriikki
Original Sokos Hotel Vaakuna - Kauppatori 3
SEINÄJOKI

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone