Espoo
Kategoriatunnus_Original
Urku & Aaria

Kesäyön taikaa Urkuyö ja Aaria -festivaalilla kesän ajan!

alk. 112 € 
S-etukortti
/vrk/2hh

Urkuyö ja Aaria -festivaali tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista musiikkiohjelmaa Espoossa koko kesän ajan 1.6.–31.8.2017 niin pääkaupunkiseudun asukkaille kuin matkailijoillekin. Festivaalin kesän 2017 ohjelma kietoutuu kahden tämän vuoden merkittävän teeman ympärille. Taiteellisen johtajan Erkki Korhosen suunnittelemassa ohjelmassa näkyvät Reformaatio 500 -merkkivuosi ja Suomi 100 -juhlavuosi. Urkuyö ja Aaria laajentaa ohjelmistoaan Espoon tuomiokirkossa pidettävistä tunnelmallisista konserteista koko illan oopperaan, joka toteutetaan 1.–8.6. Tapiolan kirkossa, aivan Original Sokos Hotel Tapiolan Gardenin vieressä.

Kesän ja festivaalin aloittaa Kari Tikan Luther-ooppera Tapiolan kirkossa. Ooppera kertoo uskonpuhdistuksen isästä Martti Lutherista, mutta samalla myös yleismaailmallisen tarinan pienen ihmisen taistelusta hyvän ja pahan välissä. Oopperan ohjaa Juulia Tapola, joka tuo vuonna 2000 kantaesitetyn oopperan tarinan tähän päivään. Oopperasta on yhteensä kolme esitystä 1.6., 2.6. ja 8.6. klo 19.30 Tapiolan kirkossa.

Oopperaesityksiin johdattelee Luther tutuksi -tilaisuudet esitysiltoina Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa klo 18.15. Tilaisuuksissa säveltäjä Kari Tikka, teologian tohtori Jussi Koivisto ja taiteellinen johtaja Erkki Korhonen keskustelevat Lutherin henkilö- ja ajankuvasta, reformaation vaikutuksesta suomalaisuuden kehittymiseen sekä Luther-oopperan synnystä.

Grill it! -ravintolan buffet-illallinen puolestaan herättelee makuhermoja teemaan sopivalla saksalaistyyppisellä Luther-menulla 34 € (tilaisuuden yhteydessä)

  • Alkuruoka: Tomaatti-sipulisalaatti, paahdettua parmankinkkua, kasvisvaihtoehto Tofulla
  • Pääruoka: Makkaralajitelma, yrttipunaviinikastike, haudutettu punakaali ja bataattiranskalaiset, kasvisvaihtoehto Mausteinen kasvispata
  • Jälkiruoka: Omenastruudeli vaniljakastikkeella

 

Varaukset illalliselle viimeistään viikkoa ennen oopperailtaa (25.5./26.5./1.6.)

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, puh. 09 4375 2830

Huom. Illallinen tarjoillaan klo 17.45 alkaen. Saavuthan paikalle viimeistään klo 18!

 

Luther-oopperan jälkeen Urkuyö ja Aaria -festivaalilla saadaan nauttia upeista konserteista 15.6.–31.8. aina torstai-iltaisin klo 21 Espoo keskiaikaisessa harmaakivikirkossa, jonne on Tapiolasta vain 15 minuutin ajomatka. Kesäiltojen tunnelmallisissa konserteissa kuullaan taiteilijoita nuorista lahjakkaista taitureista maailmantähtiin.

Ohjelma ja lisätiedot: www.urkuyofestival.fi

 Liput: lippu.fi

 

Majoittua voi mukavasti meillä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa alkaen 112€/vrk/2hh s-etukortilla.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa