Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa on ihana yllätys aivan Tampereen sydämessä. Vanhaan viljamakasiiniin rakennetun hotellin rauhallinen ja viihtyisä tunnelma saa vieraat palaamaan yhä uudelleen.

Villan keskeinen sijainti tekee siitä täydellisen tukikohdan niin työmatkalle kuin kaupunkilomalle. Olitpa menossa keikalle, taidenäyttelyyn tai jääkiekko-otteluun, kaikki Tampereen tärkeimmät tapahtumapaikat, kuten Nokia Arena ja Tavara-asema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Majoittuessasi Villassa voit nauttia halutessasi myös viereisen Solo Sokos Hotel Tornin monipuolisista palveluista.

location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 633 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7841 203

Asiakaspalautteet

Viihtyisä huone, jossa uni maistui erinomaisesti, ystävällinen henkilökunta ja Mummon kammarin torkkupeitto huoneessa tekivät olon erittäin tervetulleeksi. Tänne tulen uudestaan.

Pieni ja idyllinen hotelli. Helppo kulkea kauppakeskukseen ja Torniin, jossa loistava aamupala. Keskustaan kävelee noin 10min. Tullaan uudestaan ihan varmasti!

Suosittelen lämpimästi. Henkilökunnan palvelu, hymy ei maksanu mitään! Makeat unet ja lämpöiset löylyt.

Laadukas hotelli, jossa kaikki tarvittavat palvelut saatavilla. Fiksu sijainti lähellä kaupungin keskustaa. Plussaa tasokkaista materiaalivalinnoista. Loistava aamiainen viereisen Hotelli Tornin alakerrassa. Suosittelen, ja majoitun varmasti uudelleen!

Henkilökunta iloista, huone siisti ja toiveeni huoneen sijainnista toteutettiin. Sijainti loistava. Varmasti tullaan toistekin. Naapurihotellin aamupala maukas ja riittävästi vaihtoehtoja.

Ihanan lämminhenkinen aulatila, jossa oli mukava viettää aikaa. Henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja iloista. Huone oli kodikas. Sijainti on loistava ja Tornin puolelle helppo kulkeutua. Tulemme taatusti vieraiksi toistekin!

Useamman vierailun perusteella suosittelen lämpimästi. Rauhallinen, kiva hotelli, palvelu ensiluokkaista. Vakiohotelli meille aina kun käymme Tampereella.

Viihtyisä idyllinen hotelli, jossa ennenkin käynyt, ystävällinen palvelu! Sijaitsee lähellä Tampere-taloa.

Netistä poimittua

Huone miellytti molempien silmiä ja siinä kyllä kuvastuu suomalaisuus. Olen ollut tosiaan Suomesta pois lähemmäs viisi kuukautta, joten oli ihanaa nähdä vaaleaa puuta kokolattiamattojen sijaan. Voin sanoa, että omasta mielestäni hotellihuoneiden uudistus kannatti. Tälläinen raikas, minimalistinen tyyli hiveli kyllä silmää.

Koko Reise Reise - blogin arvostelun löydät täältä.