Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kun kaipaat levähdyspaikkaa keskeltä Tahkon aktiviteetteja, on tämä kahden hengen Standard-huone juuri sinulle. Muutama askel huoneesta ja olet keskellä Tahkon vilinää. Vauhdikkaan päivän päätteeksi on ihana kaivautua sängyn pohjalle; mitäpä muuta sitä kaipaisikaan.

Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa ja viihtyisässä suitessamme viihtyy helposti pidemmänkin loman ja isommallakin porukalla. Huoneessa on kuuden hengen ruokapöytä ja sopii siksi niin rennon palaverin pitämiseen kuin rentoon yhdessäoloonkin. Päivän päätteeksi mahdutte koko porukalla rentoutumaan suiten tilavaan saunaan. Saunan jälkeen on mukava huilata viihtyisällä sisäterassilla, josta avautuvat upeat näkymät Tahkon rinteille.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Olitpa reissussa yksin, kaksin tai perheen kanssa, kun kaipaat levähdyspaikkaa keskeltä Tahkoa, on Standard-huoneemme siihen juuri oikea. Muutama askel huoneesta ja olet keskellä Tahkon aktiviteetteja. Vauhdikkaan päivän päätteeksi on ihana kaivautua sängyn pohjalle; mitäpä muuta sitä kaipaisikaan.

Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tahkolla riittää tekemistä, mutta välillä täytyy myös levätä. Saunallisessa Superior-huoneessamme nautit hotellielämän helppoudesta, sillä huoneessa on kaikki tarvittava: pehmeät sängyt, kuivauskaappi ja jääkaappi. Päivän päätteeksi voit rentoutua saunan lämmössä ja kääriytyä kylpytakkiin. Ennen peiton alle kääriytymistä voit vielä kiehauttaa itsellesi kupposen kuumaa ja vain nauttia!

SuperiorX Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Parveke, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä SuperiorX-huoneemme kutsuu rentoutumaan niin loma- kuin työmatkallakin. Saunallisessa huoneessamme nautit hotellielämän helppoudesta, sillä huoneessa on kaikki tarvittava: pehmeät sängyt, kuivauskaappi ja jääkaappi. Aktiivisen päivän jälkeen on mukava rentoutua huoneen omassa saunassa ja vilvoitella parvekkeella ihaillen Tahkon upeaa rinnemaisemaan. Parvekkeella rentoutuessasi voit nauttia virkistävän kupposen kahvia tai teetä, jotka kuuluvat huoneen varusteluun.

SuperiorX Twin, mahdollisuus neljään lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa SuperiorX-huoneessamme sopii hyvin majoittumaan isompikin porukka ja silti tilaa jää myös rentoon oleskeluun. Saunallisessa Superior-huoneessamme nautit hotellielämän helppoudesta, sillä huoneessa on kaikki tarvittava: pehmeät sängyt, kuivauskaappi ja jääkaappi. Parvella on kaksi vuodetta ja kaksi lisävuodetta, lisäksi alakerran ison sohvan saa levitettyä kahdeksi vuoteeksi. Alakerran oleskelutilassa on mukavasti tilaa rentoutua ja nauttia vaikka kupposelliset kuumia juomia, jotka kuuluvat huoneen varusteluun. Illan päätteeksi on mukava rentoutua omassa saunassa, kääriytyä kylpytakkiin ja nauttia!