Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta. Hotellihuoneiden lisäksi meillä on golfhuviloita sekä pikku-Tahko huoneistoja. Lisätiedot ja varaukset suoraan hotellista.

Meillä liikutaan ympäri vuoden: kesällä mm. kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, melonta ja keilailu tuovat päivääsi iloa. Lisäksi erilaisia safareita mm. ratsastaen tai mönkijällä. Kesällä järjestetään myös useita urheilu- ja musiikkitapahtumia, joiden keskuksessa Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee. Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, joka tarjoaa tekemistä koko perheelle.

location
Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
location
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
directions
parking
puhelin
+358 10 7629 550 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 1923 001
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

"Hei!

Iso kiitos erinomaisesta palvelusta. Olen yöpynyt teillä kuukauden sisällä pariin otteeseen ja vastaanoton henkilökunta on joka kerta ollut ystävällistä ja aina valmiina auttamaan kellonajasta riippumatta. Erityismaininta 14.-16.9. vuorossa olleille. Toivottavasti tämä viesti välittyy koko porukalle. Teette hyvää työtä ja tulen jatkossakin mielelläni vierailemaan teille, kun tiedän, että henkilökuntaan voi luottaa. :)

Mukavaa syksyä!"

 

"Hei Piia,

sydämellinen kiitos kaikesta avustasi ja myötäelämisestä viikonloppuna, kun olimme jännittämässä poikamme triathlonkisaa. Olet todellinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tekee työtään myös sydämellään kaiken kiireen keskelläkin. Sokos-hotellit saavat olla ylpeitä kaltaisestasi työntekijästä! Välittäisitkö pyynnöstäni tämän myös esimiehellesi, koska en itse osaa, kiitos."

Netistä poimittua

Tahko tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Tutustu blogiin, saat mukavia vinkkejä.

http://lupainnostua.blogspot.fi/

Urheilutapahtumat lasten kanssa, lue blogi jossa Kirsi kertoo vuorijuoksu- tapahtuma viikonlopusta tyttärensä Helmin silmin.

http://lupainnostua.blogspot.fi/2015/10/vuori-jonka-aitini-valloitti-tahkovuori.html