Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta. Hotellihuoneiden lisäksi meillä on golfhuviloita sekä pikku-Tahko huoneistoja. Lisätiedot ja varaukset suoraan hotellista.

Meillä liikutaan ympäri vuoden: kesällä mm. kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, melonta ja keilailu tuovat päivääsi iloa. Lisäksi erilaisia safareita mm. ratsastaen tai mönkijällä. Kesällä järjestetään myös useita urheilu- ja musiikkitapahtumia, joiden keskuksessa Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee. Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, joka tarjoaa tekemistä koko perheelle.

location
Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
location
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
directions
parking
puhelin
+358 10 7629 550 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 1923 001
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

"Hei!

Iso kiitos erinomaisesta palvelusta. Olen yöpynyt teillä kuukauden sisällä pariin otteeseen ja vastaanoton henkilökunta on joka kerta ollut ystävällistä ja aina valmiina auttamaan kellonajasta riippumatta. Erityismaininta 14.-16.9. vuorossa olleille. Toivottavasti tämä viesti välittyy koko porukalle. Teette hyvää työtä ja tulen jatkossakin mielelläni vierailemaan teille, kun tiedän, että henkilökuntaan voi luottaa. :)

Mukavaa syksyä!"

 

"Hei Piia,

sydämellinen kiitos kaikesta avustasi ja myötäelämisestä viikonloppuna, kun olimme jännittämässä poikamme triathlonkisaa. Olet todellinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tekee työtään myös sydämellään kaiken kiireen keskelläkin. Sokos-hotellit saavat olla ylpeitä kaltaisestasi työntekijästä! Välittäisitkö pyynnöstäni tämän myös esimiehellesi, koska en itse osaa, kiitos."

Netistä poimittua

Tahko tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Tutustu blogiin, saat mukavia vinkkejä.

http://lupainnostua.blogspot.fi/

Urheilutapahtumat lasten kanssa, lue blogi jossa Kirsi kertoo vuorijuoksu- tapahtuma viikonlopusta tyttärensä Helmin silmin.

http://lupainnostua.blogspot.fi/2015/10/vuori-jonka-aitini-valloitti-tahkovuori.html

Huoneet

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Mukava kahden hengen huone, jonka sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä. Huoneissa on parkettilattia, parivuode ja suihku

Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Hotellin suurin sviitti on sisustettu skandinaaviseen tyylin ja siellä on reilusti tilaa jopa kuudelle henkilölle. Huoneessa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Olohuoneessa on pöytä kuudelle henkilölle ja viihtyisä katettu sisäterassi. Kylpyhuoneessa on suihku sekä oma sauna ja poreamme . Sviitissä on hyvin tilaa perheelle

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Mukavan kahden hengen huoneen sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä. Huoneissa on parkettilattia, suihku ja erilliset vuoteet sekä mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen - hyvin tilaa perheelle !

Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Kahden hengen Superior-huoneessa on oma sauna ja sen sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen - hyvin tilaa perheelle !

SuperiorX Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Parveke, Sauna

Kahden hengen SuperiorX-huoneessa on oma sauna ja sen sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huoneissa on oma parveke kauniilla näkymällä järvelle ja rinteille päin. Huoneissa on hyvin tilaa perheelle

SuperiorX Twin, mahdollisuus neljään lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Tilavassa SuperiorX-huoneessa on oma sauna ja erilliset vuoteet kahdelle henkilölle. Huoneessa on parvi ja tilaa jopa neljälle lisävuoteelle. Huoneiden sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä ja niissä on parkettilattia. Näissä huoneissa on riittävästi tilaa perheelle

Golf-huvila

Huvilat sijaitsevat golfkentän läheisyydessä, n. 500 metriä hotellilta ja 800 metriä laskettelurinteistä. Rantaan on matkaa noin 800 metriä. Jokaisessa huoneistossa on täysin varustettu keittiö, oma sauna ja terassi. Break Sokos Hotel Tahkon huoneistot sijaitsevat kaksikerroksisissa taloissa, ja niihin kaikkiin kuuluu 2 makuuhuonetta ja makuuparvi. Olohuoneessa on takka, taulu-tv ja DVD-soitin. Muita mukavuuksia ovat kuivausrumpu ja silitysrauta.