Menu
Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta. Hotellihuoneiden lisäksi meillä on golfhuviloita sekä pikku-Tahko huoneistoja. Lisätiedot ja varaukset suoraan hotellista.

Meillä liikutaan ympäri vuoden: talvella 24 laskettelurinnettä ja 60 km:n latuverkosto kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Kesällä mm. kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, mönkijäsafarit ja esim. keilailu tuovat päivääsi iloa. Suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, mikä tarjoaa tekemistä koko perheelle.

Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 1923 001

Hotellin tiedot

[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

"Hei!

Iso kiitos erinomaisesta palvelusta. Olen yöpynyt teillä kuukauden sisällä pariin otteeseen ja vastaanoton henkilökunta on joka kerta ollut ystävällistä ja aina valmiina auttamaan kellonajasta riippumatta. Erityismaininta 14.-16.9. vuorossa olleille. Toivottavasti tämä viesti välittyy koko porukalle. Teette hyvää työtä ja tulen jatkossakin mielelläni vierailemaan teille, kun tiedän, että henkilökuntaan voi luottaa. :)

Mukavaa syksyä!"

 

"Hei Piia,

sydämellinen kiitos kaikesta avustasi ja myötäelämisestä viikonloppuna, kun olimme jännittämässä poikamme triathlonkisaa. Olet todellinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tekee työtään myös sydämellään kaiken kiireen keskelläkin. Sokos-hotellit saavat olla ylpeitä kaltaisestasi työntekijästä! Välittäisitkö pyynnöstäni tämän myös esimiehellesi, koska en itse osaa, kiitos."

Netistä poimittua

Tahko tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Tutustu blogiin, saat mukavia vinkkejä.

http://lupainnostua.blogspot.fi/

Urheilutapahtumat lasten kanssa, lue blogi jossa Kirsi kertoo vuorijuoksu- tapahtuma viikonlopusta tyttärensä Helmin silmin.

http://lupainnostua.blogspot.fi/2015/10/vuori-jonka-aitini-valloitti-tahkovuori.html

Huoneet

Mukava kahden hengen huone, jonka sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja skandinaavista tyyliä. Huoneissa on parkettilattia, parivuode ja suihku
  • Parkettilattia
  • Parivuode