Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kahdella erillisellä vuoteella varustettu huone passaa mainiosti niin vapaa-ajan matkaajalle kuin työreissaajalle. Sisustuksessa on sitä kuuluusaa pohojalaasta vivahretta ja lakeuren tunnelmaa eikä varustuksessakaan ole moittimista sillä ilmastointi ja muut nykyajan mukavuudet kuten ilmainen wifi ovat käytössäsi. Tässä huoneessa ei ole minibaria.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä kahdella erillisellä vuoteilla varustettu huone on niin lomalaisten kuin työmatkaajien suosiossa, sillä mukavien petien ja työpöydän lisäksi pääset nauttimaan oman saunan löylyistä. Kylpytakit ja -tossut tuovat luksusta työpäivän tai ulkoilun päätteeksi ja kolmaskin matkustaja saa tarvittaessa oman petinsä. Huoneen varustukseen kuuluu tämän lisäksi ilmastointi, wifi, tallelokero ja minibar.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä tupa on komiaa katteltavaa, ja saunomahankin pääsöö. 180 cm leveässä parivuoteessa on mukava köllötellä kaksin tai ruhtinaallista pötköttää yksin - ja löylyt saat ottaa justihin silloin kuin ittestä sopivalta tuntuu. Seurueen mahdollinen kolmas ei jää ilman petiä, sillä lisävuode avataan niin halutessanne. Saunan lisäksi huoneen varustukseen kuuluu ilmastointi, wifi, tallelokero ja minibar.

SuperiorX Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä erillisillä vuoteilla varustettu parihuone on niin lomalaisten kuin työmatkaajien suosiossa, sillä mukavien petien ja työpöydän lisäksi pääset nauttimaan oman saunan löylyistä. Kylpytakit ja -tossut tuovat luksusta työpäivän tai vaikka ulkoilun päätteeksi. Huoneen moderniin varustukseen kuuluu tämän lisäksi ilmastointi, wifi, tallelokero ja minibar. Me paikalliset sanottas tässä kohtaa, notta kyllä kelepaa.

SuperiorX King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tääll on tilaa vaikka koko perheelle! Tilava saunallinen huoneistomme majoittaa sinut joko soolona tai vähän isommalla porukalla. Ylellinen 180 cm leveä parivuode passaa rentoon köllöttelyyn saunan päätteeksi ja pehemoosen kylypytakin saa samalla nakata niskahan jos miäli teköö. Olohuoneessa oleva sohva muuntautuu tarvittaessa lisävuoteeksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle tenavalle ja yhden hengen irtolisävuode on avattavissa toiveittesi mukaan. Huoneesta löytyy ilmastointi, wifi, tallelokero, sekä minibar. Tänne sopii hyvin koko porukka.