Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo Twin -huoneissa on erilliset vuoteet ja huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai amme.

Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo King -huoneissa on leveä parivuode ja huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme.

Ultimate Solo King

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Hulppea Ultimate Solo on 65 neliömetrin sviittielämys erillisellä olo- ja makuuhuoneella. Leveä parivuode on kuin luotu kuninkaallisille unille ja lattiasta kattoon yltävät ikkunat avaavat huikean järvinäkymän. Huoneessa on oma sauna sekä ylellinen valikoima kylpyhuonetuotteita ja alkoholittomat minibar-juomat sisältyvät huonehintaan. Huonevarusteluun kuuluu lisäksi tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi ja Cupsolo-kahvinkeitin. Huoneissa on 50” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella.

Solo Triple

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo Triple -huoneissa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus yhdelle. Huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai amme.

Supreme Solo with Sauna

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Aistikas Supreme Solo luo hotellivierailulle ainutlaatuiset puitteet. Tilavat 35 neliömetrin kokoiset huoneet, tasokas varustelu, suomalainen design, erikoisvalikoima kylpyhuonetuotteita, pehmeät kylpytakit ja moderni sauna kutsuvat ylellisiin elämyksiin. Alkoholittomat minibar-juomat sisältyvät huonehintaan. Supreme Solo Triple -huoneissa on parivuode ja lisäksi yhden hengen vuode. Lisäksi huonevarusteluun kuuluu tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi ja Cupsolo-kahvinkeitin. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella.

Solo Up King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kesällä 2019 valmistuneen hotellin laajennusosan kaikki huoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Lattiat ovat suomalaista parkettia ja huonekalut tummaa puuta, sekä mustanharmaata graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Solo Up- huoneet sijaitsevat hotellin 3. ja 4. kerroksissa.
Noin 25 neliömetrin Solo Up -huoneessa on tilava kylpyhuone suihkulla. Solo Up King -huoneessa on 200 cm leveä parisänky. Huoneen varustukseen kuuluu myös minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on 55” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella.

Ultimate Solo Terrace

Parivuode 180 cm, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Kesällä 2019 valmistuvan hotellin laajennusosan kaikki huoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Lattiat ovat suomalaista parkettia ja huonekalut tummaa puuta, sekä mustanharmaata graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Noin 100 neliömetrin kaksikerroksiset Ultimate-huoneet tarjoavat poikkeuksellista luksusta perhelomailuun tai ystäväpariskunnan kanssa irtiottoon arjesta. Kierreportailla yhdistetyissä kerroksissa on molemmissa kaksi metriä leveä parisänky sekä erillinen wc. Yläkerrassa on lisäksi sauna sekä oleskelutila. Yläkerran kylpyhuoneessa voit rentoutua ylellisessä design- kylpyammeessa. Huoneiston levyisellä parvekkeella on aitiopaikat kaupunki- ja järvinäköalojen ihailuun, sekä Lutakonaukion tapahtumien seuraamiseen.Huoneen varustukseen kuuluu minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on 55” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Huon

Supreme Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kesällä 2019 valmistuneen hotellin laajennusosan kaikki huoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Lattiat ovat suomalaista parkettia ja huonekalut tummaa puuta, sekä mustanharmaata graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Noin 35 neliömetrin Supreme-huoneessa on reilusti tilaa rentoutua, oletpa sitten työmatkalla tai lomailemassa perheen kanssa. Supreme Solo Twin- huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta. Huoneen varustukseen kuuluu myös minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on 55” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Huoneet sijaitsevat hotellin allergiaystävällisissä 5.- 8. kerroksissa, joten valitettavasti lemmikit eivät ole tervetulleita tähän huonetyyppiin.

Supreme Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kesällä 2019 valmistuneen hotellin laajennusosan kaikki huoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Lattiat ovat suomalaista parkettia ja huonekalut tummaa puuta, sekä mustanharmaata graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Noin 35 neliömetrin Supreme-huoneessa on reilusti tilaa rentoutua, oletpa sitten työmatkalla tai lomailemassa perheen kanssa. Huoneessa on tilava kylpyhuone suihkulla. Supreme Solo King- huoneessa on 200 cm leveä parivuode. Huoneen varustukseen kuuluu myös minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on 55” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella. Huoneet sijaitsevat hotellin allergiaystävällisissä 5.- 8. kerroksissa, joten valitettavasti lemmikit eivät ole tervetulleita tähän huonetyyppiin.

Solo Up twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kesällä 2019 valmistuneen hotellin laajennusosan kaikki huoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Lattiat ovat suomalaista parkettia ja huonekalut tummaa puuta, sekä mustanharmaata graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Solo Up- huoneet sijaitsevat hotellin 3. ja 4. kerroksissa. Noin 25 neliömetrin Solo Up -huoneessa on tilava kylpyhuone suihkulla. Solo Up Twin- huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta. Huoneen varustukseen kuuluu myös minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on 55” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi kätevällä Chromecast -suoratoistolaitteella.