Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo Twin -huoneissa on erilliset vuoteet ja huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi joko HDMI- tai VGA-liittimellä. Voit myös kuunnella langattomasti musiikkia omasta mediasoittimestasi Bluetoothin avulla. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai amme.

Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo King -huoneissa on leveä parivuode ja huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi joko HDMI- tai VGA-liittimellä. Voit myös kuunnella langattomasti musiikkia omasta mediasoittimestasi Bluetoothin avulla. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme.

Ultimate Solo King

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Hulppea Ultimate Solo on 70 neliömetrin sviittielämys erillisellä olo- ja makuuhuoneella. Leveä parivuode on kuin luotu kuninkaallisille unille ja lattiasta kattoon yltävät ikkunat avaavat huikean järvinäkymän. Huoneessa on oma sauna sekä ylellinen valikoima kylpyhuonetuotteita ja alkoholittomat minibar-juomat sisältyvät huonehintaan.

Huonevarusteluun kuuluu lisäksi tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi ja Cupsolo-kahvinkeitin. Huoneissa on 46” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi joko HDMI- tai VGA-liittimellä. Voit myös kuunnella langattomasti musiikkia omasta mediasoittimestasi Bluetooth-yhteyden avulla.

Solo Triple

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo nostaa Standard-huoneen ominaisuudet uudelle tasolle. Avarissa Solo-huoneissa näkyy suomalaisten design-ammattilaisten kädenjälki. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu harmonisen iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Solo Triple -huoneissa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus yhdelle. Huonevarusteluun kuuluu lisäksi minibaari, tallelokero, silitysmahdollisuus ja huonekohtainen ilmastointi. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi joko HDMI- tai VGA-liittimellä. Voit myös kuunnella langattomasti musiikkia omasta mediasoittimestasi Bluetoothin avulla. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai amme.

Supreme Solo Triple

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Aistikas Supreme Solo luo hotellivierailulle ainutlaatuiset puitteet. Tilavat 35 neliömetrin kokoiset huoneet, tasokas varustelu, suomalainen design, erikoisvalikoima kylpyhuonetuotteita, pehmeät kylpytakit ja moderni sauna kutsuvat ylellisiin elämyksiin. Alkoholittomat minibar-juomat sisältyvät huonehintaan.

Supreme Solo Triple -huoneissa on parivuode ja lisäksi yhden hengen vuode. Lisäksi huonevarusteluun kuuluu tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi ja Cupsolo-kahvinkeitin. Huoneissa on 40” taulu-TV, johon voit liittää oman medialaitteesi joko HDMI- tai VGA-liittimellä. Voit myös kuunnella langattomasti musiikkia omasta mediasoittimestasi Bluetooth-yhteyden avulla.