Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Palkittu Paviljonki valloittaa sydämiä.

Oma­lei­mai­nen tun­nel­mam­me syn­tyy yk­si­löl­li­ses­tä pal­ve­lus­ta, jonka huomaan voit huoletta heittäytyä meille sisään astuessasi. Hemmottelemme sinua koko vierailusi ajan. Laa­duk­kaat huo­neet, kiireetön aa­miai­nen, kat­to­ker­rok­sen kun­to­sa­li ja sau­nao­sas­to upeilla järvinäköaloilla sekä ra­vin­to­la Trat­to­ria Au­kio pi­tä­vät huol­ta viih­ty­mi­ses­tä­si ja hel­li­vät hy­vin­voin­tia­si.

Meillä on Suomen arvostetuimman hotelliketjun korkein asiakastyytyväisyys. Kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards-kilpailussa olemme saaneet kolmen vuoden sisällä viisi palkintoa. Vuonna 2017 meidät valittiin Suomen parhaaksi kaupunkihotelliksi ja moderniksi luksushotelliksi sekä Pohjois-Euroopan parhaaksi designhotelliksi.

Meidät löydät Jy­väs­ky­län kes­kus­tan tuntumasta, messu- ja kongres­si­kes­kus Pa­vil­jon­gin yh­tey­des­tä. Olem­me Jyväskylän suosituimman ta­pah­tu­ma-au­kion, Jyväsjärven sa­ta­man sekä ran­ta­mai­se­mia kier­tä­vien upeiden lenk­kei­ly­maas­to­jen ää­rel­lä.

Ter­ve­tu­loa per­soo­nal­li­seen Pa­vil­jon­kiin – teem­me vie­rai­lus­ta­si iki­muis­toi­sen.

 

location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358 20 1234 645 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7851 103

Asiakaspalautteet

Lämmin kiitos! Nyt ja useampaan kertaan teillä olleena voin sanoa, että allergisen kannalta kaikki sujui hienosti! Huone on siisti ja ei aiheuta oireita, niin kuin joissain paikoissa. Teillä on ihana sauna ja siellä on rauhallista. Aamiainen on ihan luksusta! Erikoisruokavalio on sujunut joka kerta hienosti. Ei ole itsestäänselvyys omalla kohdalla. Tämä on vakiohotelli Jyväskylässä ollessa! :) KIITOS!

Aamupala on teillä taivaallinen. Näköala huikea! Kaikki on täydellistä! Olimme vuosi sitten viettämässä kihlajaispäivää teillä ja ihastuimme hotelliinne. Nyt vietimme hääyötä hieman jäljessä ja kokemus oli uskomaton. Kiitos teille <3

Vastaanoton henkilökunnan ihana asenne ja halu auttaa. Hotellin siisti ilme ja fiilis, että "koko paketti on huolella mietitty". Tuntuu että asiakkaan polkua on mietitty tarkkaan ja se näkyy kaikissa hotellin tiloissa. Voin rehellisesti sanoa, että monen näkemäni Sokos hotellin jälkeen vierailu täällä oli ylitse muiden: täyskymppi ja suurkiitos!

Kiitos rentouttavasta lomasta. Hotellinne ylitti odotuksemme! Täällä oli ystävällinen palvelu (aamiaisella mm. kahvin tuominen pöytään ystävällinen ja kaunis ele – kiitos siitä tarjoilijille <3) Asuinhuone oli todella viihtyisä ja kaunis, kylpyammetoive otettiin huomioon, saunaosasto sävähdyttävä ja kuntosalikin näppärä. Olisimme viihtyneet pidempäänkin. Saatamme tulla uudestaankin kun olemme loman tarpeessa. Lämmin kiitos <3

Tarjoiluhenkilökunnan erinomainen ruokalistan esittely ja palvelu. Hyvä fiilinki ravintolassa.

Aamiaisella tapasin edellisenä iltana Trattoriassa minulle tarjoilleen henkilön. Hän kysyi olinko nukkunut hyvin. Pieni kysymys mutta jäi erittäin hyvä mieli. Samoin tuli hyvä mieli, kun aikaisempi sisäänkirjautuminen onnistui tulopäivänä. Minulle suositeltiin tätä hotellia ja suositukset todella vastasivat kuvaa, jonka sain. Itse aion suositella hotellia tuttavilleni.

Erikokoiset tyynyt oli huippujuttu. Palveluasenne koko henkilökunnalla oli 10 +. Mahdollisuus keittää aamukahvit oli mukava yllätys. Kiitos :)

Kaikki meni 101% putkeen! Superhenkilökunta! Tyylikäs ja toiminnallinen huone, hyvä valaistus, suurentava peili ja erilaisia tyynyjä. Hyvä ruoka!

Saavuimme Lapin kauniin ruskan kelkeltä tänne kotikaupunkiin pitkästä matkasta ja väsyneinä. Vastaanoton henkilökunta oli todella ystävällistä. Huone oli kodikas ja siisti. Aamiainen oli erityisen hyvä ja monipuolinen. Appelsiinituoremehukin oli täydellistä. Työn iloa ja aurinkoista syksyä koko hotellin henkilökunnalle!

Suomen ylivoimaisesti paras S-hotelli!

Aamupalalla kaikki tervehtivät oikein ystävällisesti. Kivasti oli paikallisia tuotteita, kaikki oli hyvää! Sauna ja sali olivat toimivat ja hienot. Respa toteutti toiveet upeasti :) Huoneesta oli upeat näkymät ja sisustus oli mielestäni tyylikäs. Tulemme ehdottomasti uudelleen, kiitos Paviljonki!

Netistä poimittua