Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Intohimolla palveleva, yksilöllinen Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylän keskustassa on toiminut vasta muutaman vuoden, mutta on jo saavuttanut hienon maineen niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. Asiakkaiden omiin kokemuksiin perustuvissa kilpailuissa ja vertailuissa Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut lukuisia palkintoja, muun muassa World Luxury Hotel Awards –kilpailussa sekä Trip Advisor Travellers Choice –arvioinneissa. Vieraamme ympäri maailmaa ovat ihastuneet välittömään, mieleenpainuvaan ja omaleimaiseen Solo Sokos Hotel Paviljongin henkeen. Ainutlaatuisen palvelukulttuurin on luonut upea henkilökuntamme: kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden. Meitä yhdistää aito halu palvella asiakkaita intohimoisesti, päivästä toiseen yhä paremmin. Solo Sokos Hotel Paviljongissa haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen. Hengähdä hetkeksi huomaamme ja anna meidän hurmata sinut unohtumattomalla palvelullamme.

Hyvää oloa ja elämyksiä kaikille aisteille

Meille Solo Sokos Hotel Paviljongissa on tärkeää, että voit hyvin ja saat vierailusi aikana uusia elämyksiä. Uuteen päivään on hienoa lähteä levollisien unien ja nautinnollisen aamiaisen jälkeen. Hotellimme 9. kerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla virkistyt ja rentoudut, upeaa keskisuomalaista järvimaisemaa ihaillen. Jyväskylän parhaille, luonnonläheisille lenkkeilyreiteille pääset ulko-oveltamme. Kulinaristisia nautintoja tarjoaa puolestaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola Trattoria Aukio, jossa rakkaus italialaiseen ruokaan ja viiniin tarjoillaan ammattitaidolla ja ylpeydellä. Henkilökohtainen huolenpito ja parhaat Italian keittiöiden herkut tuovat sinut nauttimaan tunnelmasta ja mauista aina uudelleen ja uudelleen.

Ikimuistoista hotellikokemusta vahvistaa entisestään Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola- ja aulatiloissa, huoneissa sekä saunaosastolla esillä oleva suomalainen design sekä paikallinen käsityötaito.

Jyväskylä – tapahtumien ja liikunnan kaupunki

Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee yli 130 000 asukkaan Jyväskylän keskustassa, nuorekkaan ja dynaamisen kaupungin ytimessä. Vuosittain kaupungissa järjestetään yli 5 000 omaleimaista tapahtumaa, joista suurimmat aivan hotellimme vieressä Jyväskylän satamassa, Lutakon Aukiolla sekä Suomen suosituimpiin kuuluvassa messu- ja kongressikeskuksessa, Jyväskylän Paviljongissa.  Jyväskylä on myös todellinen liikunnan ja urheilun kaupunki, jossa on liki 90 sisäliikuntapaikkaa, 500 km kuntoratoja ja –latuja, 200 liikuntaseuraa ja hyvät harrastusmahdollisuudet ainakin 70 eri lajiin.

Kasvava ja kehittyvä Jyväskylä tarjoaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä, upeita tapahtumia, inspiroivia aktiviteetteja sekä ajatuksia herättävää kulttuuria. Jyväskylä ja Solo Sokos Hotel Paviljonki jättävät yhdessä jäljen – jokaiseen meistä omanlaisensa.

 
 

location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
location
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 645 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7851 103
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Lämmin kiitos! Nyt ja useampaan kertaan teillä olleena voin sanoa, että allergisen kannalta kaikki sujui hienosti! Huone on siisti ja ei aiheuta oireita, niin kuin joissain paikoissa. Teillä on ihana sauna ja siellä on rauhallista. Aamiainen on ihan luksusta! Erikoisruokavalio on sujunut joka kerta hienosti. Ei ole itsestäänselvyys omalla kohdalla. Tämä on vakiohotelli Jyväskylässä ollessa! :) KIITOS!

Aamupala on teillä taivaallinen. Näköala huikea! Kaikki on täydellistä! Olimme vuosi sitten viettämässä kihlajaispäivää teillä ja ihastuimme hotelliinne. Nyt vietimme hääyötä hieman jäljessä ja kokemus oli uskomaton. Kiitos teille <3

Vastaanoton henkilökunnan ihana asenne ja halu auttaa. Hotellin siisti ilme ja fiilis, että "koko paketti on huolella mietitty". Tuntuu että asiakkaan polkua on mietitty tarkkaan ja se näkyy kaikissa hotellin tiloissa. Voin rehellisesti sanoa, että monen näkemäni Sokos hotellin jälkeen vierailu täällä oli ylitse muiden: täyskymppi ja suurkiitos!

Kiitos rentouttavasta lomasta. Hotellinne ylitti odotuksemme! Täällä oli ystävällinen palvelu (aamiaisella mm. kahvin tuominen pöytään ystävällinen ja kaunis ele – kiitos siitä tarjoilijille <3) Asuinhuone oli todella viihtyisä ja kaunis, kylpyammetoive otettiin huomioon, saunaosasto sävähdyttävä ja kuntosalikin näppärä. Olisimme viihtyneet pidempäänkin. Saatamme tulla uudestaankin kun olemme loman tarpeessa. Lämmin kiitos <3

Tarjoiluhenkilökunnan erinomainen ruokalistan esittely ja palvelu. Hyvä fiilinki ravintolassa.

Aamiaisella tapasin edellisenä iltana Trattoriassa minulle tarjoilleen henkilön. Hän kysyi olinko nukkunut hyvin. Pieni kysymys mutta jäi erittäin hyvä mieli. Samoin tuli hyvä mieli, kun aikaisempi sisäänkirjautuminen onnistui tulopäivänä. Minulle suositeltiin tätä hotellia ja suositukset todella vastasivat kuvaa, jonka sain. Itse aion suositella hotellia tuttavilleni.

Erikokoiset tyynyt oli huippujuttu. Palveluasenne koko henkilökunnalla oli 10 +. Mahdollisuus keittää aamukahvit oli mukava yllätys. Kiitos :)

Kaikki meni 101% putkeen! Superhenkilökunta! Tyylikäs ja toiminnallinen huone, hyvä valaistus, suurentava peili ja erilaisia tyynyjä. Hyvä ruoka!

Saavuimme Lapin kauniin ruskan kelkeltä tänne kotikaupunkiin pitkästä matkasta ja väsyneinä. Vastaanoton henkilökunta oli todella ystävällistä. Huone oli kodikas ja siisti. Aamiainen oli erityisen hyvä ja monipuolinen. Appelsiinituoremehukin oli täydellistä. Työn iloa ja aurinkoista syksyä koko hotellin henkilökunnalle!

Suomen ylivoimaisesti paras S-hotelli!

Aamupalalla kaikki tervehtivät oikein ystävällisesti. Kivasti oli paikallisia tuotteita, kaikki oli hyvää! Sauna ja sali olivat toimivat ja hienot. Respa toteutti toiveet upeasti :) Huoneesta oli upeat näkymät ja sisustus oli mielestäni tyylikäs. Tulemme ehdottomasti uudelleen, kiitos Paviljonki!

Netistä poimittua