Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Economy Queen

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja rauhallinen parivuoteellinen huone. Kaikissa huoneissa on taulu - TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Standard King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu huone, jossa on leveä parivuode ja parkettilattia. Näissä huoneissa on taulu-TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Lisävuodemahdollisuus 1-2 lapselle.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Laadukkaasti ja tyylikkäästi sisustettu huone, jossa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Näissä huoneissa on taulu-TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kylpyhuoneissa on suihku

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Laadukas ja tilava huone, jonka oma sauna ja leveä parivuode rentouttavat kiireisimmänkin matkalaisen. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV:n, minibaarin ja silitysmahdollisuuden lisäksi parkettilattia ja Cupsolo-kapselikahvinkeitin.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tässä huoneessa yhdistyvät laatu, nykyaika ja hemmottelu. Sviitin oma parveke tarjoaa upeat näkymät Jyväsjärvelle yli kaupungin kattojen. Suihku kahdelle, oma sauna ja kylpyamme takaavat käyttäjälleen rentouttavia hetkiä. Huoneessa on oma keittiönurkkaus ja iso ruokailupöytä. Huoneen muita varusteluja ovat Cupsolo-kapselikahvinkeitin, parivuode ja parkettilattia. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus 1 - 2 lapselle.