Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Original Sokos Hotel Alexandran kokoukset ja juhlat Jyväskylässä

Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylän monipuolisin kokous- ja juhlapaikka.

Tervetuloa kokoustamaan Ori­gi­nal Sokos Hotel Alexan­draan

Pa­la­ve­ri, in­fotilaisuus, ta­pah­tu­ma, myyn­ti­näyt­te­ly, ­se­mi­naa­ri, juhlat…

Olet­pa jär­jes­tä­mäs­sä isoa tai pien­tä ko­kous­ta, ta­pah­tu­maa tai juh­laa, Jy­väs­ky­län mo­ni­puo­li­sin ko­kous­ho­tel­li Ori­gi­nal Sokos Hotel Alexan­dra tar­jo­aa aina tar­pei­sii­si rää­tä­löi­dyn, mu­ka­van ja toi­mi­van rat­kai­sun. Alexandrassa on run­saas­ti eri­lai­sia, hel­pos­ti muun­nel­ta­via ja mo­neen tar­pee­seen tai­pu­via ko­kous­ti­lo­ja, muu­ta­man hen­gen sym­paat­ti­ses­ta Sep­pä­läs­tä 160 hen­gen ke­hut­tuun Ihan­to­laan.

Kokouksien tarjoilut ja tilat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Alexandrassa kokoustavat asiakkaat voivat keskittyä siihen, minkä vuoksi ovat kokoontuneet yhteen, henkilökuntamme huolehtii kaikesta muusta.

"Jär­jes­täm­me jo­kai­sen ta­lom­me ta­pah­tu­man suu­rel­la sy­dä­mel­lä. Pa­nos­tam­me niin toi­mi­viin puit­tei­siin kuin yk­si­tyis­koh­dat­kin huo­mioi­vaan hy­vään pal­ve­luun – unoh­ta­mat­ta tie­ten­kään her­kul­lis­ta ruo­kaa ja juo­maa, jolla onkin suuri mer­ki­tys aina sil­loin, kun ko­koon­num­me syys­tä tai toi­ses­ta yh­teen. Monipuoliset tarjoilumme koostuvat paikallisista tuotteista, itsetehdyistä herkuista ja toiveiden mukaan suunnitelluista menuista."

-Katja, tarjoilija Original Sokos Hotel Alexandra

Tilat varattavissa suoraan myyntipalvelustamme tai Tilat verkosta-palvelun kautta