Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Aamiainen

Original Sokos Hotel Alexandran aamiaiselta päiväsi saa parhaan startin. Tarjolla herkkuja joka makuun. Ja tietysti se maankuulu ohrapuuro.

Hyvää huomenta!

Herkullinen noutopöytäaamiainen odottaa sinua joka aamu Original Sokos Hotel Alexandran ravintola Franseskassa. Monipuolisesta kattauksesta löytyy ihania makuja sekä suolaisen että makean ystäville. Aamiaisella on tarjolla maankuulua ohrapuuroa, talon vihersmoothieta sekä paljon itse tehtyjä herkkuja.

Aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.15-10 ja viikonloppuisin klo 7-11.

Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi viettämällä kiireetön hetki viihtyisissä puitteissa runsaan aamiaisen äärellä. Miksipä et hakisi Sokos Hotellin aamiaispyödästä energiaa päivääsi, oli sitten luvassa shoppailua, ulkoilua tai ihan vain oleilua.

Aamiainen kuuluu kaikille majoittuville hotellivieraillemme huonehintaan. Hotellin ulkopuoliset herkuttelijat ovat myös tervetulleita nauttimaan aamiaista, hinta S-etukortilla on 19€/hlö (ilman S-etukorttia hinta on 20,60€). Alle 4-vuotiaat lapset nauttivat aamiaisen veloituksetta ja 4-12-vuotiaiden hinta on 1€ / ikävuosi.

Pöydän voit varata näppärästi tästä tai myyntipalvelustamme, puh. 020 1234 640 (myyntipalvelu palvelee ma-to klo 8-17 ja pe klo 8-16.30). Pöydät varaamme aamiaissalistamme tai viereisen Frans & Sandran tiloista.

Tervetuloa aamiaiselle!