Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Single

Vain suihku, Lemmikit sallittu

Etsi vapaita huoneita

Tornin yhden hengen Solo-huoneet on sisustettu joko Art deco- tai Jugend-tyylillä. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Huoneesta löydät taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Queen

Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tornin kahden hengen Solo-huoneet on sisustettu joko Art deco- tai Jugend-tyylillä. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Huoneesta löydät taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu Queen size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Up Queen with view

Parkettilattia, Vain suihku, Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tornin ainutlaatuisista kahden hengen Solo Up Queen with View -huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Huoneessa on taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu Queen size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Solo Up Single with view

Parkettilattia, Vain suihku, Lemmikit sallittu

Etsi vapaita huoneita

Tornin ainutlaatuisista yhden hengen Solo Up Single with View -huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Huoneessa on taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Jugend Sviitti

Parkettilattia, Lemmikit sallittu, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tornin Jugend-sviitit ovat kansallisromanttisesti sisustettuja. Ne sopivat mainiosti hemmotteluun ja merkkipäivien juhlistamiseen. Huoneissa on erillinen sohvaryhmä viihtyisään oleskeluun. Iso kylpyhuone on varustettu tassuammeella ja laadukkailla Rituals-kylpytuotteilla. Kylpytakit ja -tossut sekä hiustenkuivaaja kuuluvat sviitin varustukseen. Huoneessa on kaapistoon integroitu 42" taulu-tv, tallelokero, Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-4.

Solo King

Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Jugend-tyyliin sisustetut Solo King -huoneet sijaitsevat vuonna 1903 valmistuneessa kansallisromanttisessa Kyllikki-siivessä. Kauniissa huoneissa on suuri huonekorkeus ja ne on entisöity alkuperäiseen tyyliinsä. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy tassuamme, hiustenkuivaaja ja laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Huoneesta löydät taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-4.

Art Deco Sviitti

Parkettilattia, Lemmikit sallittu, Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Art deco -tyyliin sisustetuissa sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone sekä oma parveke Yrjönkadun suuntaan. Sviiteissä on leveä parivuode ja avattava vuodesohva, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110 cm leveä. Iso kylpyhuone on varustettu ammeella sekä laadukkailla Rituals-kylpytuotteilla. Kylpytakit ja -tossut sekä hiustenkuivaaja kuuluvat sviitin varustukseen. Huoneessa on kaksi taulu-tv:tä, tallelokero, Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-4.

Solo Up Queen, mahdollisuus lisävuoteeseen

Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavat Solo Up Queen-huoneet on sisustettu Art deco -tyylisuunnan mukaisesti. Huoneet ovat joko yksi- tai kaksiosaisia. Kaksiosaisissa huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone. Huoneissa on parivuode. Nämä huoneet sopivat erinomaisesti myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110 cm leveä. Olohuoneen puolella on taulu-tv, tallelokero, Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Suihkulla tai kylpyammeella varustetusta kylpyhuoneesta löytyy laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut kuuluvat myös tämän huoneen varustukseen. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu Queen size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Art deco- tai Jugend-tyyliin sisustetussa tilavassa Solo Up King -huoneessa majoitut mukavasti vaikka koko perheen voimin. Huoneissa on leveä parivuode ja avattava vuodesohva, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110 cm leveä. Huoneessa on taulu-tv:n, tallelokeron ja minibaarin lisäksi myös Cupsolo-kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi alkoholitonta virvoitusjuomaa minibaarista. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy laadukkaat Rituals-kylpytuotteet. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut kuuluvat myös tämän huoneen varustukseen. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size -parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-4.