Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Single

Lemmikit sallittu

Etsi vapaita huoneita

Tornin yhden hengen Solo -huoneita on sekä Art deco että Jugend tyyliin sisutettuina. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Rituals:ilta. Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Queen

Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tornin kahden hengen Solo -huoneet on sisustettu Art deco sekä Jugend tyyliin. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Rituals:lta . Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Up Queen with view

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tornin ainutlaatuisista kahden hengen Solo Up Queen with View-huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Ritualsilta. Taulu-tv:n ja vedenkeittimen lisäksi huoneissa on Cupsolo-kahvinkeitin. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Solo Up Single with view

Etsi vapaita huoneita

Tornin ainutlaatuisista yhden hengen Solo Up Single with View -huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Ritualsilta. Taulu-tv:n ja vedenkeittimen lisäksi huoneissa on Cupsolo kahvinkeitin. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Jugend Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo Sokos Hotel Tornin tilavat 40 m2 Jugend sviitit ovat kansallisromanttisesti sisustettuja. Tornin sviitit sopivat mainiosti hemmotteluun ja merkkipäivien juhlistamiseen. Huoneissa on erillinen sohvaryhmä viihtyisään oleskeluun. Iso kylpyhuone on varustettu tassuammeella sekä laadukkailla Ritualsin kylpytuotteilla. Huoneessa on kaapistoon integroitu 42" taulu-tv, tallelokero arvoesineille, Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode

Jugend-tyyliin sisustetut Solo King –huoneet sijaitsevat vuonna 1903 valmistuneessa kansallisromanttisessa Kyllikki-siivessä. Kauniissa huoneissa on suuri huonekorkeus ja ne on entisöity alkuperäiseen tyyliinsä. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy tassuamme ja laadukkaat Ritualsin kylpytuotteet. Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.

Art Deco Suite

Parkettilattia, Lemmikit sallittu, Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Art Deco -tyyliin sisustetuissa sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone sekä oma parveke Yrjönkadun suuntaan. Iso kylpyhuone on varustettu ammeella sekä laadukkailla Ritualsin kylpytuotteilla. Kylpytakit, -tossut sekä hiustenkuivaaja kuuluvat luonnollisesti sviitin varustukseen. Huoneessa on kaksi taulutelevisiota, tallelokero arvoesineille, Cupsolo keitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.

Solo Up Queen, mahdollisuus lisävuoteeseen

Lemmikit sallittu, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavat Solo Up Queen-huoneet on sisustettu art deco-tyylisuunnan mukaisesti. Huoneet ovat joko yksi- tai kaksiosaisia. Kaksiosaisissa huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone. Huoneissa on parivuode . Nämä huoneet sopivat erinomaisesti myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110cm leveä. Olohuoneen puolella on taulu-tv, Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu Queen size parivuode.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Art deco- tai jugend-tyyliin sisustetussa tilavassa Solo Up King -huoneessa majoitut mukavasti vaikka koko perheen voimin. Huoneissa on leveä parivuode sekä avattava vuodesohva, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110 cm leveä.Huoneessa on taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy laadukkaat Ritualsin kylpytuotteet. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut kuuluvat myös tämän huoneen varustukseen. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.