Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko. Paikka, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona. Hotelli Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan.  Jokainen Solo Sokos Hotel Tornin huone on oma maailmansa, jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: kaakeliuuneja, design-huonekaluja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulevat upeat näköalat Helsingin ylle. Ravintola Tornissa yhdistyvät herkulliset maut ja tilan visuaalisuus. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O'Malley's pub ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia helsinkiläisten kohtaamispaikkoja. Tervetuloa persoonalliseen klassikkoon!

location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
location
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 604 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6980 638
Yleistä Sijainti Kokemukset

Asiakaspalautteet

Kiitos vielä ehdottomasti parhaimmasta hotelliunesta aikoihin. Huone oli erittäin mukava ja siisti sekä sänky taivaallinen. Aamiaisravintola oli viihtyisä ja itse aamiainen maukas.

 

Huone oli paljon enemmän kuin odotettiin :) Tuntui kuin olisimme olleet vähintään hääsviitissä, loistava kokonaisuus - tullaan kyllä uudelleen. Henkilökunta ystävällistä, avuliasta ja osaavaa. Kaiken kaikkiaan erinomainen viikonloppu, kiitos!

A nice, quiet and cosy hotel in the middle if the city, a great place to stay for one night or more. You'll get some luxury with different kind of rooms and a good sleep in nice beds. Friendly staff ready to serve. Most of all is the location, easy to go everywhere in Helsinki.

Netistä poimittua

Suomi on upea ja ainutlaatuinen paikka. Ulkomaalaisille monet meille tutut asiat ovat hyvin eksoottisia. Katso Colen video hänen Suomi matkastaan täältä.

Maailman ympärysmatkalta suoraan Torniin. Lue täältä miltä kotiinpaluu tuntuu huikeiden kokemusten jälkeen.

Tornin tunnelmaa ja tarinoita ulkosuomalaisen kokemana - täältä suomeksi ja täältä englanniksi.

Millan ja Juhanan kokemuksia Tornista ja huikeita kuvia huipulta -täältä ja täältä.

SariKoon kokemuksesta voit lukea täältä.

Huoneet

Solo Single

Tornin yhden hengen Solo -huoneita on sekä Art deco että Jugend tyyliin sisutettuina. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Thierry Muglerilta. Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Queen

Parivuode

Tornin kahden hengen Solo -huoneet on sisustettu Art deco sekä Jugend tyyliin. Suihkulla varustetuissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Thierry Muglerilta. Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-6.

Solo Up Queen with view

Parivuode

Tornin ainutlaatuisista kahden hengen Solo Queen with View-huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Thierry Muglerilta. Taulu-tv:n ja vedenkeittimen lisäksi huoneissa on Cupsolo kahvinkeitin. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu parivuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Solo Up Single with view

Tornin ainutlaatuisista yhden hengen Solo Single with View -huoneista voit ihailla maisemia yli kaupungin kattojen ja seurata merenrantakaupunkimme elämää. Suihkulla varustetuissa lasiseinäisissä kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja sekä laadukkaat kylpytuotteet ranskalaiselta Thierry Muglerilta. Taulu-tv:n ja vedenkeittimen lisäksi huoneissa on Cupsolo kahvinkeitin. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu vuode. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 7-11.

Jugend Suite

Parivuode

Solo Sokos Hotel Tornin tilavat 40 m2 Jugend sviitit ovat kansallisromanttisesti sisustettuja. Tornin sviitit sopivat mainiosti hemmotteluun ja merkkipäivien juhlistamiseen. Huoneissa on erillinen sohvaryhmä viihtyisään oleskeluun. Iso kylpyhuone on varustettu tassuammeella sekä laadukkailla Thierry Muglerin kylpytuotteilla. Huoneessa on kaapistoon integroitu 42" taulu-tv, tallelokero arvoesineille, Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode

Solo King

Jugend-tyyliin sisustetut Solo King –huoneet sijaitsevat vuonna 1903 valmistuneessa kansallisromanttisessa Kyllikki-siivessä. Kauniissa huoneissa on suuri huonekorkeus ja ne on entisöity alkuperäiseen tyyliinsä. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy tassuamme ja laadukkaat Thierry Muglerin kylpytuotteet. Huoneesta löydät taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös vedenkeittimen kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.

Art Deco Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Art Deco -tyyliin sisustetuissa Torniosan sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone sekä oma parveke Yrjönkadun suuntaan. Iso kylpyhuone on varustettu ammeella sekä laadukkailla Thierry Muglerin kylpytuotteilla. Kylpytakit, -tossut sekä hiustenkuivaaja kuuluvat luonnollisesti sviitin varustukseen. Huoneessa on kaksi taulutelevisiota, tallelokero arvoesineille, Cupsolo keitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.

Solo Up Queen, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parivuode

Tilavat Solo Up Queen-huoneet on sisustettu art deco-tyylisuunnan mukaisesti. Huoneet ovat joko yksi- tai kaksiosaisia. Kaksiosaisissa huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone. Huoneissa on parivuode . Nämä huoneet sopivat erinomaisesti myös perheille avattavan vuodesohvan ansiosta, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110cm leveä. Olohuoneen puolella on taulu-tv, Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu Queen size parivuode.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Art deco- tai jugend-tyyliin sisustetussa tilavassa Solo Up King -huoneessa majoitut mukavasti vaikka koko perheen voimin. Huoneissa on leveä parivuode sekä avattava vuodesohva, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Avattava vuodesohva on 110 cm leveä.Huoneessa on taulu-tv:n ja minibaarin lisäksi myös Cupsolo kahvinkeitin sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Hintaan sisältyy veloituksetta kaksi virvoitusjuomaa minibaarista. Romanttisesta kylpyhuoneesta löytyy laadukkaat Thierry Muglerin kylpytuotteet. Hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut kuuluvat myös tämän huoneen varustukseen. Rentouttavat yöunet takaa kolmen laadukkaan, erikokoisen tyynyn valikoimamme, sekä kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvalla viskoelastisella vaahtomuovipatjalla varustettu King size parivuode.