Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko. Paikka, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona.

Hotelli Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan.  Jokainen Solo Sokos Hotel Tornin huone on oma maailmansa, jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: kaakeliuuneja, design-huonekaluja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulevat upeat näköalat Helsingin ylle. Ainutlaatuisen vierailun kruunaa herkullinen ja laadukas Solo-aamiainen.

Ravintola Tornissa yhdistyvät herkulliset maut ja tilan visuaalisuus. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O'Malley's pub ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia helsinkiläisten kohtaamispaikkoja.

Tervetuloa persoonalliseen klassikkoon!

location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 604 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6980 638

Asiakaspalautteet

Upea miljöö, historian siipien havina kaikkialla, käytävillä ja huoneissa pystyi aistimaan kaikki Tornissa menneinä vuosina vierailleet merkkihenkilöt. Ei mikään ihme, että tämä Helsingin maamerkki pitää pintansa uusien design-hotellien noustessa kaupunkiin. Laatua, romantiikkaa, tyyliä ja mikä aivan ihana hiljaisuus, vaikka sijainti ei enempää keskustassa voisi olla!

Huone oli paljon enemmän kuin odotettiin :) Tuntui kuin olisimme olleet vähintään hääsviitissä, loistava kokonaisuus - tullaan kyllä uudelleen. Henkilökunta ystävällistä, avuliasta ja osaavaa. Kaiken kaikkiaan erinomainen viikonloppu, kiitos!

A nice, quiet and cosy hotel in the middle if the city, a great place to stay for one night or more. You'll get some luxury with different kind of rooms and a good sleep in nice beds. Friendly staff ready to serve. Most of all is the location, easy to go everywhere in Helsinki.

Netistä poimittua

Suomi on upea ja ainutlaatuinen paikka. Ulkomaalaisille monet meille tutut asiat ovat hyvin eksoottisia. Katso Colen video hänen Suomi matkastaan täältä.

Maailman ympärysmatkalta suoraan Torniin. Lue täältä miltä kotiinpaluu tuntuu huikeiden kokemusten jälkeen.

Tornin tunnelmaa ja tarinoita ulkosuomalaisen kokemana - täältä suomeksi ja täältä englanniksi.

Millan ja Juhanan kokemuksia Tornista ja huikeita kuvia huipulta -täältä ja täältä.

SariKoon kokemuksesta voit lukea täältä.