Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, Rautatieaseman kupeessa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneen hotellin ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja sisustus hurmaa vierailijansa yhä uudelleen.

Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vaakunasta käsin kaikki Helsingin nähtävyydet ovat ulottuvillasi. Kulttuuri, makunautinnot ja shoppailumahdollisuudet, ovat kaikki kävelymatkan päässä.
 

location
Asema-Aukio 2 00100, Helsinki
Asema-Aukio 2
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 610 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7829049

Internet-yhteydet

Hotellissa on langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa

Asiakaspalautteet

Myyntipalvelun ja hotellin vastaanoton henkilökunnan palvelu oli erinomaista. Huone ylitti odotukset. Aamiainen oli monipuolinen ja laadukas. Sijainti aivan erinomainen meidän tarkoitukseemme. Hotellissa tuli tunne, että koko henkilökunta on iloista ja puhaltaa yhteen hiileen. Erinomainen palvelukokemus. Kiitos

Työkaverin kanssa matkasimme vaihteeksi junalla Helsinkiin. Hotelli sijaitsee mukavasti Rautatieaseman vieressä keskellä kaupunkia. Huoneemme oli todella tilava ja näkymiä oli moneen suuntaan. Vaikka sää ei suosinut, pääsimme ostoksille näppärästi samassa rakennuksessa sijaitsevaan Sokokseen. Henkilökunnalta saimme vinkkiä ravintolan valintaan. Mukava kokemus!

Uusittu yhdeksäs kerros ja uusi SuperiorX-huoneluokka osoittautui mahtavaksi valinnaksi. Myös palvelu pelasi mahtavasti ja kaikkiin kysymyksiin löytyi heti vastaus. Näköalat huoneen terassilta olivat mahtavat ja huoneen ilmastointi viilensi kehoa ja lämmitti mieltä. Erityiskiitos siivoojalle joka saapui vielä sisäänkirjautumisen aikaan tarkistamaan millainen lämpö- ja happitilanne huoneessa on. Aamiaisen vitamiinishotti virkisti juhlimalla kuivatettua kehoa. Kyllä nyt jaksaa arjen touhuja paremmin. Ehdoton suositus etenkin romantiikan ystäville vaikka itse olinkin yksin matkalla.

Tarvitsin tukikohdan keskeltä Helsinkiä. Vaakuna oli sijainniltaan optimaalinen. Arvostan myös hotellin tyyliä, jossa on säilytetty entisaikojen lumo ja funktionaalisuuden mutkattomuus. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta.

Loistava sijainti ja muutenkin kaikki toimi. Onnistunut lomareissu perheen kanssa. Tytöt tykkäsivät leikkihuoneesta ja syvistä ikkunoista huoneessa, josta pystyi Helsingin vilinää ihmettelemään. Tullaan varmasti uudelleen.

Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta, jota saimme hotellissa. Kaikki ihmiset kerrossiivojasta aamiastarjoilijoihin tervehtivät hymyillen ja kyselivät kuulumisia. Myös kaikki toiveemme huonetta koskien toteutuivat ja kruunasivat näin ollen loman. Tulemme varmasti uudelleen!

Aamupala kattojen yllä antaa mahtavan alun päivälle ja leikkihuone ravintolan yhteydessä on kätevä. Erittäin hiljainen hotelli, vaikka keskellä kaupunkia. Tavaratalo ja 24 h auki oleva ruokakauppa samassa rakennuksessa lisäävät lomailun helppoutta.

Olin ensimmäistä kertaa majoittumassa hotelliin, mutta en todellakaan viimeistä kertaa! Hotellin sijainti, siisteys ja henkilökunnan erinomainen palvelu ovat ehdottomasti hotellin valttikortteja. Huone oli siisti ja vaikka hotelli sijaitsi ydinkeskustassa oli hiljaista nukkua. Aamupala oli monipuolinen ja ravintolan sijainti ylimmässä kerroksessa avasi upeat näköalat Helsingin ylle.

Netistä poimittua

Miksi jokaisen kannattaa kokeilla staycation-lomaa?

Lue Mangostania blogista viisi syytä ja suunnittele oma reissusi.

Pöndekengissä -matkablogin kirjoittaja piti stressivapaat syntymäpäiväjuhlat Vaakuna Suitessamme.

Lue täältä miten Miraorvokin juhlat sujuivat.