Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Original Sokos Vaakuna sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, vastapäätä Päärautatieasemaa. Hotelli onkin oivallinen tukikohta koko perheen Helsingin lomalle!

Perheille sopivat huoneet

Meille Vaakunassa on tärkeää, että myös lapsivieraamme kokevat olonsa tervetulleiksi hotelliimme. Meillä on useita erikokoisia huoneita, jotka sopivat mainiosti perheille.

Suosittelemme perheille tilavia lisävuoteella varusteltuja huoneitamme: Standard Twin lisävuodemahdollisuudella tai Superior Twin lisävuodemahdollisuudella.

Jos kaipaatte runsaasti tilaa, suosittelemme varaaman Friends & Family sviitin. Sviitissä mahtuu isompikin perhe asumaan samassa huoneessa. Kaikissa Friends & Family sviiteissä on kaksi erillistä makuuhuonetta ja isoimpaan sviittiin mahtuu majoittumaan peräti 7 henkeä.

Huoneisiin on mahdollista saada myös pinnasänky perheen pienimmille. Valitse varatessasi, nukkuuko lapsi vanhempien kanssa samassa sängyssä vai pinnasängyssä. Perheen pienimille huoneisiin viedään myös potta valmiiksi.

Huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lapsesi lempiohjelman suoraan puhelimesta tai läppäriltä. Hotellissa lapsille keppihevosia, joilla voi laukata pitkin hotellin käytäviä. Jos kaipaatte kivaa lukemista, muista kysyä Aku Ankka -lehteä vastaanotostamme.

Lapsille oma huone?

Jos matkaan on tulossa isompia lapsia tai teinejä, suosittelemme myös varaamaan lasten lisähuoneen. Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 80 €/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen. Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.

Lisähuone on varattavissa asiakasomistajahintaisen huoneen yhteydessä 2-15-vuotiaille lapsille.

Ruokailu hotellissa

Aamiainen nautitaan ravintola 10. Kerroksessa Helsingin huikeita maisemia ihaillen. Runsaasta aamupalabuffetistamme löytyy maistuvia vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille erikoisruokavaliot huomioiden.

Mikäli teillä on tarvetta lasten ruoan lämmittämiselle, voitte kysyä siihen apua vastaanotostamme.

10. Kerroksessa on lapsille oma ruokalista, josta löytyy lasten suosikkiannokset jälkiruokia unohtamatta. Tutustu lastenmenuun tästä!

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000 (ma–pe klo 8–18)

Puhelun hinta >>