Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

10. Kerros on tyylikäs näköalaravintola Helsingin parhaalla paikalla, Original Sokos Hotel Vaakunan ylimmässä kerroksessa, joka tarjoilee niin aamiaista, lounasta, kuin illlallista.

10. Kerros

Ravintola 10. Kerros on tyylikäs näköalaravintola Helsingin parhaalla paikalla, Original Sokos Hotel Vaakunan ylimmässä kerroksessa. Keittiössämme rakastetaan aitoja makuja ja raaka-aineissamme korostuvat suomalaisuus, helsinkiläisyys, sekä vastuullisuus. Ruokalistan inspiraation lähteenä toimii Vaakunan pitkä historia, joka ulottuu aina vuoteen 1947 asti. Keittiössä hyödynnetään perinteisiä valmistustapoja, mutta maut sovelletaan nykypäivään.

10. Kerrokseen tullaan usein ruoan ja juoman lisäksi nauttimaan upeista maisemista. Suurista ikkunoista avautuu maisemat yli eläväisen Mannerheimintien ja Lasipalatsin aina Kamppiin asti. Tyylikäs kattoterassi on avoinna ympäri vuoden säävarauksella.

Meillä tarjoillaan myös päivittäin Original Sokos Hotel Vaakunan herkullinen buffetaamiainen, jonne myös muut kuin majoittuvat vieraat ovat tervetulleita.

Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu myös Helsingin muihin S-ravintoloihin täältä!