Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior King by Ivana Helsinki

Suihku, Parivuode, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Valoisassa ja avarassa Superior huoneessa nautit hotellivierailustasi astetta enemmän. Näissä uusituissa, eri teemoihin sisustetuissa kulmahuoneissamme kohtaat pohjoisen ulottuvuuden ja suomalaisia ilmiöitä. Superior huoneen 180 cm leveässä parivuoteessa nukut leppoisat yöunet ja voit aloittaa aamun rauhassa keittämällä aamun ensimmäiset kahvit omassa huoneessasi. Perusvarustelun lisäksi huoneessa myös minibar.

Standard Queen by Ivana Helsinki

Jääkaappi, Parivuode, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Standard Queen huoneissa on 160 cm leveä parivuode, jossa ruhtinaallisesti tilaa yhdelle tai sopivasti kahdelle.

Standard XL by Ivana Helsinki

Jääkaappi, Parivuode, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Matka suomalaisiin tarinoihin alkaa täältä! Suomalainen luonto ja mielenmaisema heräävät hotellissa eloon yllättävillä tavoilla. Lumihiutaleet, hyttyset, kedon kukat ja haltijat astuvat esiin, kun niitä vähiten odotat. Mihin tunnelmaan sinä mahdat päätyä vierailullasi? Uniikissa Standard XL huoneessa on ruhtinaallisesti tilaa, olitpa sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa. Huoneessa on erillinen olo- ja makuuhuone, jotka mahdollistavat toimivan perhemajoituksen tai rentouttavan työmatkan, kun läppärit ja työt pysyvät unesi aikana eri huoneessa. Makuuhuoneen puolella on muhkea 180 cm leveä parivuode ja olohuoneessa lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Jos arvostat tilaa ympärilläsi, Standard XL huone on täydellinen huone sinua varten.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Tässä valoisassa sviitissä on oma sauna ja erinomaisesti tilaa niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin. Sviitin makuutilassa on muhkean leveä parivuode ja olohuoneen puolella on kuuden hengen pöytäryhmä kokouksia tai vapaa-ajan viettoa varten. Huonevarusteluun kuuluu minibaarin ja silitysvälineiden lisäksi kaksi TV:tä.

Standard Twin by Ivana Helsinki

Jääkaappi, Erilliset vuoteet, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Standard Twin huoneissa on mukavasti tilaa kahden hengen majoitukseen erillisillä vuoteilla.

Standard Single

Parkettilattia, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja toimiva huone yhdelle hengelle. Näissä ilmastoiduissa huoneissa on parkettilattia ja hyvät työskentelytilat. Varusteluun kuuluu myös minibaari, TV ja silitysvälineet.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus by Ivana Helsinki

Jääkaappi, Erilliset vuoteet, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Lisävuoteellisessa Standard Twin huoneissa on kahden erillisen vuoteen lisäksi lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai yhdelle lapselle.

Suite

Kokolattiamatto, Kylpyamme, Parivuode, Sauna, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Lähes sadan neliön avarassa Presidentti-sviitissä on oma sauna. Hemmottele itseäsi ja läheistäsi tai järjestä vaikka liiketapaaminen juhlavissa puitteissa. Sviitin makuutilassa on muhkean leveä parivuode ja olohuoneen puolella on kuuden hengen pöytäryhmä kokouksia tai vapaa-ajan viettoa varten. Sviitin huonevarusteluun kuuluu minibaari, silitysvälineet ja kaksi TV:tä.

Superior King, lisävuodemahdollisuus by Ivana Helsinki

Suihku, Parivuode, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Valoisassa ja avarassa Superior huoneessa nautit hotellivierailustasi astetta enemmän. Näissä uusituissa, eri teemoihin sisustetuissa kulmahuoneissamme kohtaat pohjoisen ulottuvuuden ja suomalaisia ilmiöitä. Kolmen hengen Superior huoneessa on 180 cm leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai yhdelle lapselle. Aamu alkaa leppoisasti, kun keität aamun ensimmäiset kahvit omassa huoneessasi. Perusvarustelun lisäksi huoneessa myös minibar.