Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Superior King by Ivana Helsinki

Suihku, Parivuode, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Valoisassa ja avarassa Superior huoneessa nautit hotellivierailustasi astetta enemmän. Näissä uusituissa, eri teemoihin sisustetuissa kulmahuoneissamme kohtaat pohjoisen ulottuvuuden ja suomalaisia ilmiöitä. Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu tai Hiljaisuus. Superior huoneen 180 cm leveässä parivuoteessa nukut leppoisat yöunet ja voit aloittaa aamun rauhassa keittämällä aamun ensimmäiset kahvit omassa huoneessasi.

Standard King by Ivana Helsinki

Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu tai Hiljaisuus. Standard King huoneen 200 cm leveässä parivuoteessa nukut leppoisat yöunet. Standard King huoneista on upeat näköalat eduskuntatalon ja luonnontieteellisen museon suuntaan.

Standard Queen by Ivana Helsinki

Parivuode, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu tai Hiljaisuus. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Standard Queen huoneissa on 160 cm leveä parivuode, jossa ruhtinaallisesti tilaa yhdelle tai sopivasti kahdelle.

Standard XL by Ivana Helsinki

Parivuode, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Matka suomalaisiin tarinoihin alkaa täältä! Suomalainen luonto ja mielenmaisema heräävät hotellissa eloon yllättävillä tavoilla. Lumihiutaleet, hyttyset, kedon kukat ja haltijat astuvat esiin, kun niitä vähiten odotat. Mihin tunnelmaan sinä mahdat päätyä vierailullasi? Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu ja Hiljaisuus. Uniikissa Standard XL huoneessa on ruhtinaallisesti tilaa, olitpa sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa. Huoneessa on erillinen olo- ja makuuhuone, jotka mahdollistavat toimivan perhemajoituksen tai rentouttavan työmatkan, kun läppärit ja työt pysyvät unesi aikana eri huoneessa. Makuuhuoneen puolella on muhkea 180 cm leveä parivuode ja olohuoneessa lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Jos arvostat tilaa ympärilläsi, Standard XL huone on täydellinen huone sinua varten.

Suite by Ivana Helsinki

Parkettilattia, Parivuode, Sauna, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Viettäisitkö unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, hienostuneen hääyön tai tyylikkään business-matkan suomalaisia ilmiöitä esittelevässä tunnelmassa? Varaa tärkeään tilaisuuteesi upea design-sviitti kaupungin ydinkeskustasta – arvokkaalla näkymällä eduskuntatalon suuntaan! Nautitko tällä kertaa satumetsän mystisestä tunnelmasta, suomalaisesta sisusta, lempeästä talvimyrskystä vai kesäisestä juhannustunnelmasta? Suunnittelija Paola Suhonen on maalaillut sviitteihimme ihania yksityiskohtia isolla pensselillä! Kaikissa sviiteissä on makuuhuone ja olohuone sekä oma sauna; suomalainen ilmiö parhaimmillaan. Olohuoneen sohvaryhmässä rentoudutaan ja kuuden hengen ruokapöydän ympärillä voi pitää pienen kokouksen tai nauttia vaikka illallisen. Tilassa on kaksi isoa tv:tä sekä kahvikone kahvittelutarvikkeineen. Makuuhuoneessa nukutte laadukkaassa 180 cm leveässä parivuoteessa, ja pukeutumishuoneen vuodesohvaan petaamme lisävuoteen tarvittaessa. Varaa suomalaista luksusta! Designed by Ivana Helsinki.

Standard Twin by Ivana Helsinki

Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu ja Hiljaisuus. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Standard Twin huoneissa on mukavasti tilaa kahden hengen majoitukseen erillisillä vuoteilla.

Standard Single by Ivana Helsinki

Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu tai Hiljaisuus. Standard Single huoneissa on juuri sopivasti tilaa yhdelle.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus by Ivana Helsinki

Erilliset vuoteet, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Uusitut huoneemme vievät sinut pohjoisen tarinoihin ja suomalaisiin ilmiöihin. Saatat päätyä esimerkiksi ihanaan juhannustunnelmaan, suomalaisen sisun äärelle tai talvisen myrskyn keskelle. Kukin teema tulee esiin erilaisin, yllätyksellisin tavoin huoneen sisustuksessa. Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu ja Hiljaisuus. Minkäköhän vain tälle hotellille suunnitellun yksityiskohdan sinä löydät huoneestasi? Lisävuoteellisessa Standard Twin huoneissa on kahden erillisen vuoteen lisäksi lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai yhdelle lapselle.

Presidentti-suite by Ivana Helsinki

Parkettilattia, Suihku, Parivuode, Sauna, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Varaa luksusta presidentilliseen tyyliin! Tämä upea design-sviitti keskellä Helsinkiä tarjoaa ylelliset puitteet niin liikematkaan, unohtumattomaan kokoukseen kuin todella erityisiin juhlahetkiin. Presidentti-sviitissä on lähes sata neliötä, ja huoneistoon kuuluu olohuone ja makuuhuone sekä oma sauna ja pukeutumishuone. Olohuoneen kuuden hengen ruokailupöydän ääressä sujuu niin kokous kuin ihana illallinen ja sohvaryhmän suojassa seurustellaan kepeästi lasillisen äärellä. Makuuhuoneen 180 cm leveässä laadukkaassa parivuoteessa, hempeän kuutti-ryijyn äärellä, uni maistuu todella makealle. Sviitin rauhallisen, hiljaisuus-teemaisen sisustuksen on suunnitellut Ivana Helsingin designer Paola Suhonen. Vesivärimäiset tapetit ja hillityn tyylikkäät värisävyt tuovat pehmentävää tunnelmaa legendaarisen hotellirakennuksen sisään kätkeytyvään sviittiin. Presidentilliseen tunnelmaan vievät myös sviitin näkymät uusitun eduskuntatalon suuntaan.

Ei kuvaa

Superior King, lisävuodemahdollisuus by Ivana Helsinki

Suihku, Parivuode, Vedenkeitin, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Valoisassa ja avarassa Superior huoneessa nautit hotellivierailustasi astetta enemmän. Näissä uusituissa, eri teemoihin sisustetuissa kulmahuoneissamme kohtaat pohjoisen ulottuvuuden ja suomalaisia ilmiöitä. Vaihtoehtoina viisi erilaista huoneteemaa: Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu ja Hiljaisuus. Kolmen hengen Superior huoneessa on 180 cm leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai yhdelle lapselle. Aamu alkaa leppoisasti, kun keität aamun ensimmäiset kahvit omassa huoneessasi.