Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti on tapahtumien talo Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä. Kulttuuririennot ja monipuoliset ostosmahdollisuudet alkavat melkein oveltamme. Presidentti sopii monenlaisiin tilanteisiin; pieniin ja isoihin juhliin, hotellilomiin, työ- ja kokousmatkoille sekä hengähdyksiin arjen äärellä.

Kokous- ja juhlatiloissamme järjestetään suuriakin tilaisuuksia häistä seminaareihin. Espanjalaistyylinen ravintola Sevilla, viihtyisä Pub Adjutantti ja huikeaa viihdettä tarjoileva yökerho Pressa tuovat taloomme iloisia vieraita kaupungiltakin.  

Hyvin nukuttuja öitä, kokouksia, herkuttelua ja hauskanpitoa. Tervetuloa Pressaan viihtymään!

location
Eteläinen Rautatiekatu 4 00100, Helsinki
location
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 608 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6947 886
Yleistä Sijainti Kokemukset

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa ilmainen langaton internet.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta. Vuoteet olivat mukavat ja sopivan lämmin huone ylimmässä kerroksessa

Aamiaiselta löytyi myös erityisruokavalioiselle sopivaa syötävää. Gluteeniton leipä oli parasta mitä olen tähän mennessä maistanut!

Sijainti mitä parhain, kaikki tarvittava lähellä. Ruokailupaikka samassa rakennuksessa ei tartte jos ei halua lähteä minnekään etemmäs. Rauhallinen paikka, ei turhaa hälyä.

Hotellissa hyvä ilmapiiri, lapsi ( 5v.) viihtyi hyvin vaikka emme käyttäneet uima-allasta. Lapsi otettiin hyvin huomioon kun saavuimme paikalle, sai kynät ja piirrustusvihkon sekä pelikortit, tosi kiva juttu. Metrolla pääsi lähelle hotellia, oli meillä kovassa käytössä. Aamiaisella todella hyvä palvelu, myös minulle Keliaakikolle, ja pöydät putsattiin nopeasti ja paikkoja löytyi.

Makoisa aamupala, mukavat huoneet ja Kamppikin vain kivenheiton päässä ja ravintolat samassa rakennuksessa. Kannattaa käydä!!!:);) Kävin siis itse hiihtolomalla 2015 kyseisessä hotellissa. Suosittelen!

Kokoustilaan oli hyvä opastus, joka paikassa näyttöjä joissa yrityksemme nimi ja logo sekä kokoustilan nimi.
Aloitettiin maittavalla lounaalla jossa oli buffa sekä alku- että pääruoille. Mahtavat eväät ja sitten kokoustamaan.
Positiivinen yllätys oli tilassa oleva puhelimen latausasema jossa saat ladattua IPhonet, Samsungit ja langattomasti myös Lumiat. (Kuvassa latausasema.)
Kokousisäntä teki kaikkensa että viihdyimme ja muisti myös hymyillä.
Kahvitarjoilu oli myös syötävien osalta tosi runsas ja kahvia sai ottaa kuinka paljon tahansa.
Hotelli on tietysti myös keskeisellä paikalla ja parkkihallista pääsee suoraan hotelliin.

Ruoka oli hyvää :)

Ystävällinen henkilökunta & hyvä aamiainen

Netistä poimittua

"Tiesittekö muuten, että opiskelin matkailualaa yhdessä maailman parhaassa hotellikoulussa Hongkongissa? Vaikka en ole koskaan ollut suoraan töissä hotellialalla, olen saanut toimia sen parissa muiden töiden kautta. Viime vuodet on tullut matkustettua paljon niin harrastuksen kuin työnkin puolesta, joten hotelleista on tullut melko tuttuja ympäristöjä. Kiinnitän hotelleissa huomiota moniin yksityiskohtiin aina designista palveluun. Harmikseni maailmalla vain harva hotelli yllättää elämyksellisyydellään. Businessmatkailijoiden joukossa puhutaan jopa hotellikuolemasta, jossa hotellihuoneet ovat saman kaavan mukaan niin tylsiä, että välillä sitä unohtaa missä kaupungissa sitä edes on. Olen kerran itse joutunut avaamaan hotellihuoneessa verhot keskellä yötä ihan vaan tarkistaakseni olinko minä Singaporessa vai Bangkokissa."

Tutustu tästä Veera Biancan blogimerkintään rauha ja hiljaisuus -huoneesta

Viime viikolla oli päivä, jota olin odottanut pitkään ja pääsimme pienellä bloggaaja/instaajaporukalla tutustumaan Original Sokos Hotel Presidentin uudistuviin hotellihuoneisiin. Juu, ei kuulosta kovinkaan mielenkiintoiselta, jos oletusarvo on, että hotellit uudistavat itseään lähinnä kokolattiamattoa vaihtamalla, mutta uuden Presidentin sisustus kiinnosti jopa mua ja mähän en edes ole sisustusihmisiä!

Syy omaan kiinnostukseeni oli selvä: koko hotelli tullaan uudistamaan lattiasta kattoon ja hotellin uudesta ilmeestä vastaa lempimerkkini Ivana Helsinki! Parasta koko uudistuksessa omasta mielestäni on se, että ihan kaikki hotellihuoneet tullaan uudistamaan ja uudesta Presidentistä tulee löytymään kerroksittain viittä erilaista teemaa ja huoneiden fiilikset poikkeavat toisistaan melko paljon. Odotin tosi paljon miltä uudet teemat eli Juhannus, Satumetsä, Hiljaisuus, Talvimyrsky ja Sisu tulevat näyttämään ja kun saimme vielä mallihuoneisiin esittelijäksi Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhosen oli hymy tosiaankin herkässä.

 

Kurkkaa tästä Oimutsimutsin blogimerkintä ja ajatuksia satumetsähuoneestamme.

Kuukausi sitten sain todella kiinnostavan yhteistyöehdotuksen, joka liittyi Original Sokos Hotel Presidenttiin ja sen uudistustyöhön. Kampissa sijaitseva, vuonna 1980 avautunut hotelli olikin ehkä vähän jumiutunut menneille vuosikymmenille ja todella kaivannut päivitystä - nyt kaikki huoneet ja vastaanottoaula uudistetaan lattiasta kattoon. Kiinnostavan tästä uudistuksesta tekee se, että tällä kertaa ei pyritäkään minimalistisen yksinkertaiseen hotellityyliin, vaan huoneet remontoidaan viiden erilaisen, persoonallisen teeman mukaan ja niiden suunnitelusta on vastannut IvanaHelsingistäkin tuttu suunnittelija Paola Suhonen.

 

Lue lisää Viena K:n ajatuksia uudistuvasta Presidentistä täältä

Majoituimme mukavasti Sokos Hotel Presidentissä. Sokos Hotellien vakiovieraana osasin odottaa aamiaiselta paljon - enkä suotta. Olin kuullut, että Presidentin aamiaispöydän ylpeys ovat leivät ja sämpylät, jotka tulevat lähileipomosta. Niinpä marssin heti leipäkorien ääreen ja voi että, aivan mahtavat määrät tuoretta leipää! Eikä mitään ympäri eurooppaa lennätettyjä paistopisteleipäsiä vaan lähileipomon oikeaa tavaraa räätälöitynä juuri hotellin asiakkaiden tarpeeseen. Minä tykkään! Tummaa, vaaleaa, rouheampaa ja pehmeämpää... leipä asiakkaan mukaan! 

 

Lue lisää blogin aamiaistunnelmista täältä

 

Rantapallon ja Sokos Hotellien bloggaajailta kokosi matkabloggaajat Original Sokos Hotel Presidenttiin. Keväisen illan aikana saatiin brändäysvinkkejä, tutustuttiin ja vaihdettiin kuulumisia. Illan aikana Presidentin Sylvi-salissa kuultiin Rantapallon, Lumipallon ja Sokos Hotellien kesäkuulumiset. Matkabloggaajat saivat myös arvokasta tietoa Pienen Ideapuodin Tanja Holmbergiltä blogien brändäämisestä ja yritysyhteistyöstä.

 

Lue tästä lisää illan tunnelmista

Sokos Hotels -ketju pyysi muutamia bloggareita järjestämään Sviibit-juhlat hotelliensa sviiteissä ja sain ilokseni mahdollisuuden toteuttaa omani Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

 

Juhlan teema ja vieraslista oli vapaa, joten pohdin pitkään, minkä juhlinnan sviitissä järjestäisin. Käytössä oli runsaasti tilaa aivan ydinkeskustassa; huoneen lounge, saunatilat ja hotellin täydet palvelut. Olisiko juhlinta siis syntymäpäivät, blogijuhlat, kaveriporukan juhlinta tai oliko keväällä tiedossa läksiäisiä, polttareita tai yllätysjuhlia? Vastaavia juhlatiloja löytyy kaikista ketjun hotelleista, joten mitkä juhlat sinä järjestäisit sviitissä?

Lue lisää Sviibeistä täältä