Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Presidentti

Tasavallan toinen Presidentti

Upeasti uudistuva Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Valitse oma suosikkisi hotelliin saapuessasi!

Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin ja tyynyliinan juhannuskukista hotelliaulan peura-hyllyihin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestät laadukkaat juhlat, kokoukset, seminaarit ja näyttelyt. Pressan ravintolat eli aulakerroksen bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.

Sijaitsemme Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa. Meiltä pyrähdät nopeasti niin kulttuuririentoihin ja ostoksille kuin työtapaamisiin tai sukulaisvierailuille. Lapsiperheet viihtyvät vastapäisessä Luonnontieteellisessä museossa sekä hotellin leikkihuoneessa ja uima-altaalla.

Tervetuloa Original Sokos Hotel Presidenttiin elämykselliselle hotellilomalle, viihtyisälle työmatkalle, energiseen kokoukseen, syömään tai juhlimaan! 

location
Eteläinen Rautatiekatu 4 00100, Helsinki
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 608 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6947 886

Asiakaspalautteet

Ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta. Vuoteet olivat mukavat ja sopivan lämmin huone ylimmässä kerroksessa

Aamiaiselta löytyi myös erityisruokavalioiselle sopivaa syötävää. Gluteeniton leipä oli parasta mitä olen tähän mennessä maistanut!

Hotellissa hyvä ilmapiiri, lapsi ( 5v.) viihtyi hyvin vaikka emme käyttäneet uima-allasta. Lapsi otettiin hyvin huomioon kun saavuimme paikalle, sai kynät ja piirrustusvihkon sekä pelikortit, tosi kiva juttu. Metrolla pääsi lähelle hotellia, oli meillä kovassa käytössä. Aamiaisella todella hyvä palvelu, myös minulle Keliaakikolle, ja pöydät putsattiin nopeasti ja paikkoja löytyi.

Kokoustilaan oli hyvä opastus, joka paikassa näyttöjä joissa yrityksemme nimi ja logo sekä kokoustilan nimi.
Aloitettiin maittavalla lounaalla jossa oli buffa sekä alku- että pääruoille. Mahtavat eväät ja sitten kokoustamaan.
Positiivinen yllätys oli tilassa oleva puhelimen latausasema jossa saat ladattua IPhonet, Samsungit ja langattomasti myös Lumiat. (Kuvassa latausasema.)
Kokousisäntä teki kaikkensa että viihdyimme ja muisti myös hymyillä.
Kahvitarjoilu oli myös syötävien osalta tosi runsas ja kahvia sai ottaa kuinka paljon tahansa.
Hotelli on tietysti myös keskeisellä paikalla ja parkkihallista pääsee suoraan hotelliin.

Ruoka oli hyvää :)

Vietin syntymäpäiviäni n. 10 hlön porukalla Presidentti-sviitissä ja tällaiseen tarkoitukseen tila soveltui mainiosti! Sauna oli mukavan kokoinen, poreallas toi kivan tunnun ja tilatut tarjoilut saapuivat ajallaan ja iloisen palvelun kera. Mukavaa oli lisäksi jäädä tilaan yöksi, sviitin yhteydessä on erillinen makuuhuone, omalla ammeellisella kylpyhuoneella. Olen omien syntymäpäivieni jälkeen ollut Pressa-sviitissä myös toisissa juhlissa, jotka ystäväni järjesti tilassa suositukseni kuultuaan. Hieno tila, hienoin maisemin, intiimiin sauna-iltaan n. 10 hlön seurueelle.

Netistä poimittua

Lomalla omassa kotikaupungissa? Kuulostaako hassulta? Kannattaa kuitenkin kokeilla ennen kuin sivutat ajatuksen. Olemme nimittäin ottaneet tavaksi aina välillä buukata yhden yön oleskelun jostain kivasta Helsingin hotellista ja nauttineet yhdessäolosta, illallisesta kaupungilla, kivasta hotellihuoneesta ja hyvästä hotelliaamiaisesta. Tämä on todella helppo tapa järjestää vähän luksusta ja lomafiilistä arkeen, varsinkin silloin kun tuntuu, että tarvitset vähän kahdenkeskeistä laatuaikaa rakkaasi kanssa. Viimeisiestä hotellikerrasta oli kuitenkin jo ehtinyt kulua melkein vuosi, joten kun saimme mahdollisuuden kokeilla Sokos Hotel Presidentin uusia juuriremontoituja hotellihuoneita, tartuimme heti tilaisuuteen.

 

Tästä pääset tutustumaan Two Drops of Water -blogin kirjoittajien vierailuun meillä Presidentissä. 

Instassa blogiani seurailevat jo näkivätkin viime viikonloppuna missä vietimme vanhemman tyttäreni kanssa minilomaa. Lauantaina hyppäsin ratikkaan ja ajelin ihan Helsingin ytimessä sijaitsevaan Sokos Hotel Presidenttiin juhannuksen viettoon.

Sokos Hotel Presidentti sijaitsee tosiaan ihan Helsingin ytimessä, sieltä on lyhyt matka niin Kauppakeskus Kamppiin kuin Kiasmaan. Raikasta aamiaistakin söimme katsellen Eduskunnan lisärakennusta. Meidän vierailun aikana hotellissa oli varsin kansainvälinen tunnelma, sillä hotellivieraita näytti olevan ympäri maailmaa. 

Kurkkaa tästä miten Bloggari Sara S. viihtyi Presidentin Juhannuksessa

Tein tammikuun viimeisenä viikonloppuna jotain ennenkuulumatonta – vietin yön yksin hotellissa sekä bonuksena kävin illallisella yksin, kerta se ensimmäinenkin. Petri piti viikonloppuna poikien tuparit ja väistyin karkeloiden tietä viettämään omaa viikonloppua Sokos Hotel Presidenttiin uudistettuun Talvimyrsky-huoneeseen, kylpypallot ja kasvonaamiot laukussa. 

Täältä pääset katsomaan Pöndekengissä-matkabloggarin kokemukset Talvimyrsky-huoneesta ja vierailusta Original Sokos Hotel Presidentissä. 

Tämän päivän hotellit haluavat tarjota yhä persoonallisempia ja yksilöllisempiä elämyksiä sekä kertoa vierailleen ainutlaatuisia tarinoita. Tällaiseen kysyntään vastaa Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentti, jossa pääsin joulukuisella Suomen matkallani yöpymään uudenuutukaisessa, Paola Suhosen ja Ivana Helsingin suunnittelemassa tarinallisessa teemahuoneessa.

 

Kurkkaa täältä, miten Marimente viihtyi ihanassa Talvimyrskyssä!

"Tiesittekö muuten, että opiskelin matkailualaa yhdessä maailman parhaassa hotellikoulussa Hongkongissa? Vaikka en ole koskaan ollut suoraan töissä hotellialalla, olen saanut toimia sen parissa muiden töiden kautta. Viime vuodet on tullut matkustettua paljon niin harrastuksen kuin työnkin puolesta, joten hotelleista on tullut melko tuttuja ympäristöjä. Kiinnitän hotelleissa huomiota moniin yksityiskohtiin aina designista palveluun. Harmikseni maailmalla vain harva hotelli yllättää elämyksellisyydellään. Businessmatkailijoiden joukossa puhutaan jopa hotellikuolemasta, jossa hotellihuoneet ovat saman kaavan mukaan niin tylsiä, että välillä sitä unohtaa missä kaupungissa sitä edes on. Olen kerran itse joutunut avaamaan hotellihuoneessa verhot keskellä yötä ihan vaan tarkistaakseni olinko minä Singaporessa vai Bangkokissa."

Tutustu tästä Veera Biancan blogimerkintään rauha ja hiljaisuus -huoneesta

Viime viikolla oli päivä, jota olin odottanut pitkään ja pääsimme pienellä bloggaaja/instaajaporukalla tutustumaan Original Sokos Hotel Presidentin uudistuviin hotellihuoneisiin. Juu, ei kuulosta kovinkaan mielenkiintoiselta, jos oletusarvo on, että hotellit uudistavat itseään lähinnä kokolattiamattoa vaihtamalla, mutta uuden Presidentin sisustus kiinnosti jopa mua ja mähän en edes ole sisustusihmisiä!

Syy omaan kiinnostukseeni oli selvä: koko hotelli tullaan uudistamaan lattiasta kattoon ja hotellin uudesta ilmeestä vastaa lempimerkkini Ivana Helsinki! Parasta koko uudistuksessa omasta mielestäni on se, että ihan kaikki hotellihuoneet tullaan uudistamaan ja uudesta Presidentistä tulee löytymään kerroksittain viittä erilaista teemaa ja huoneiden fiilikset poikkeavat toisistaan melko paljon. Odotin tosi paljon miltä uudet teemat eli Juhannus, Satumetsä, Hiljaisuus, Talvimyrsky ja Sisu tulevat näyttämään ja kun saimme vielä mallihuoneisiin esittelijäksi Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhosen oli hymy tosiaankin herkässä.

 

Kurkkaa tästä Oimutsimutsin blogimerkintä ja ajatuksia satumetsähuoneestamme.

Miten aika kuluukin niin nopeasti? Havahduin viime viikolla siihen, että juhannus tulee jo nyt ja meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia siitä, missä viettäisimme juhannuksen. Omalla mökillämme, jossa remppa on vielä pahasti kesken, sukulaisten luona, kaverin mökillä vai kenties kaupungissa? Monen sateisen ja kylmän juhannuksen jälkeen tänä vuonna näyttää vihdoin siltä, että saamme lämpimät ja aurinkoiset juhannussäät. Ehkä juuri sen vuoksi olemme pikkuhiljaa päätymässä siihen, että vietämme juhannuksen remontinkin uhalla omalla mökillämme - vaikka mökissä ei ole vielä keittiötä ja maalaushommat ovat kesken, niin sauna on käyttövalmiina, ruuat valmistuvat kätevästi grillissä ja tarpeen tullen kaupunkikotiin on sopivan lyhyt matka. 

 

Kurkkaa tästä Viena K:n blogimerkintä juhannuksesta Presidentissä

Kuukausi sitten sain todella kiinnostavan yhteistyöehdotuksen, joka liittyi Original Sokos Hotel Presidenttiin ja sen uudistustyöhön. Kampissa sijaitseva, vuonna 1980 avautunut hotelli olikin ehkä vähän jumiutunut menneille vuosikymmenille ja todella kaivannut päivitystä - nyt kaikki huoneet ja vastaanottoaula uudistetaan lattiasta kattoon. Kiinnostavan tästä uudistuksesta tekee se, että tällä kertaa ei pyritäkään minimalistisen yksinkertaiseen hotellityyliin, vaan huoneet remontoidaan viiden erilaisen, persoonallisen teeman mukaan ja niiden suunnitelusta on vastannut IvanaHelsingistäkin tuttu suunnittelija Paola Suhonen.

 

Lue lisää Viena K:n ajatuksia uudistuvasta Presidentistä täältä

Majoituimme mukavasti Sokos Hotel Presidentissä. Sokos Hotellien vakiovieraana osasin odottaa aamiaiselta paljon - enkä suotta. Olin kuullut, että Presidentin aamiaispöydän ylpeys ovat leivät ja sämpylät, jotka tulevat lähileipomosta. Niinpä marssin heti leipäkorien ääreen ja voi että, aivan mahtavat määrät tuoretta leipää! Eikä mitään ympäri eurooppaa lennätettyjä paistopisteleipäsiä vaan lähileipomon oikeaa tavaraa räätälöitynä juuri hotellin asiakkaiden tarpeeseen. Minä tykkään! Tummaa, vaaleaa, rouheampaa ja pehmeämpää... leipä asiakkaan mukaan! 

 

Lue lisää blogin aamiaistunnelmista täältä

 

Yö Satumetsässä

Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä töissä, joten täydelliseen saumaan tuli kun Elsa kysyi kiinnostaisiko miniloma satumetsässä. Toisin sanoen Sokos Hotel Presidentin yhdessä uudistetuista huoneista, satumetsä-teemakerroksessa. Totta kai kiinnosti! Rakastan hyviä ja persoonallisia hotelleja (ja aivan erityisesti hotelliaamiaisia). Lisäksi irtiotto kotoa nyt tekee aina hyvää, vaikka se tarkoittaisikin vain kävelymatkan päässä kotiovesta viipymistä.

Lue täältä lisää, miten Secret Wardrobe viihtyi satumetsässä:

http://www.secretwardrobe.fi/yo-satumetsassa/