Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Anna sykkeen tasaantua ja pysähdy hetkeksi nauttimaan omasta rauhastasi. Standard-huoneemme ovat sisustettu luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Tärkein on säilytetty, mutta kaikki turha on karsittu. Triple-huoneissa nukkuvia hemmottelee kaksi 100 cm leveää erillistä vuodetta, joiden lisäksi huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle. Lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän urbaanin Helsingin sykkeeseen.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Anna sykkeen tasaantua ja pysähdy hetkeksi nauttimaan omasta rauhastasi. Standard-huoneemme ovat sisustettu luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Tärkein on säilytetty, mutta kaikki turha on karsittu. Levähdä pehmeissä lakanoissa muhkeassa 180 cm leveässä parivuoteessa. Lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän urbaanin Helsingin sykkeeseen.

Standard Twin

Etsi vapaita huoneita

Anna sykkeen tasaantua ja pysähdy hetkeksi nauttimaan omasta rauhastasi. Standard-huoneemme ovat sisustettu luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Tärkein on säilytetty, mutta kaikki turha on karsittu. Twin-huoneissa nukkuvia hemmottelee kaksi 100-120 cm leveää erillistä vuodetta. Lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän urbaanin Helsingin sykkeeseen.

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

Nauti urbaanista panoraama-näkymästä! Tilavien Superior King -huoneidemme ikkunat avautuvat kahteen suuntaan luoden monipuolisen näkymän Helsinkiin. Maisemien ihastelun jälkeen on ihana hengähtää hetki ja nauttia omasta rauhasta. Luonnonläheisillä väreillä sävytetyissä huoneissamme on säilytetty tärkein, mutta karsittu kaikki turha. Kellahda muhkealle 180 cm leveälle parivuoteelle ja uppoudu pehmeisiin lakanoihin.

Superior Twin

Etsi vapaita huoneita

Bongaa Linnanmäen maailmanpyörä tai Tuomiokirkon kupolit! Tilavista Superior-huoneistamme avautuvat upeat maisemat kauneimpaan Helsinkiin. Maisemien ihastelun jälkeen on ihana hengähtää hetki ja nauttia omasta rauhasta. Luonnonläheisillä väreillä sävytetyissä huoneissamme on säilytetty tärkein, mutta karsittu kaikki turha. Twin-huoneissa nukkuvia hemmottelee kaksi 120 cm leveää erillistä vuodetta.

Täydellinen rauha Helsingin kattojen yllä! Tämä Suite sijaitsee hotellin ylimmässä, 17. kerroksen kulmassa, josta avautuu upea panoraama-näkymä pitkälle horisonttiin. Tilavassa sviitissämme on harmoninen ja lämmin tunnelma. Sisustuksen sävyt ja materiaalit ovat luonnonläheisiä. Tunne jalkojesi alla lämmin tammiparketti, ja nauti lempeistä löylyistä saunan lauteilla. Kylvyn jälkeen voit kellahtaa muhkealle 180 cm leveälle parivuoteelle pehmeisiin lakanoihin. Huoneidemme sisustus huokuu zeniläistä rauhaa: meillä voit aidosti keskittyä olennaiseen ja levähtää hetken. (Ja kun olet valmiina taas uusiin seikkailuihin, pääset hissillä alas suoraan Triplan urbaaniin sykkeeseen!)

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Anna sykkeen tasaantua ja pysähdy hetkeksi nauttimaan omasta rauhastasi. Standard-huoneemme ovat sisustettu luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Tärkein on säilytetty, mutta kaikki turha on karsittu. Queen Triple -huoneissa nukkuvia hemmottelee 160 cm leveä parivuode, jonka lisäksi huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle. Lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän urbaanin Helsingin sykkeeseen.

Täydellinen rauha Helsingin kattojen yllä! Triplan Suite-huoneet sijaitsevat ylimmässä, 17. kerroksessa, josta avautuvat inspiroivat kaupunkinäkymät pitkälle horisonttiin. Tilavassa sviitissämme on harmoninen ja lämmin tunnelma. Sisustuksen sävyt ja materiaalit ovat luonnonläheisiä. Tunne jalkojesi alla lämmin tammiparketti, ja kellahda muhkealle 180 cm leveälle parivuoteelle pehmeisiin lakanoihin. Huoneidemme sisustus huokuu zeniläistä rauhaa: meillä voit aidosti keskittyä olennaiseen ja levähtää hetken. (Ja kun olet valmiina taas uusiin seikkailuihin, pääset hissillä alas suoraan Triplan urbaaniin sykkeeseen!)

SuperiorX Twin

Etsi vapaita huoneita

Nauti urbaanista panoraama-näkymästä! Tilavien SuperiorX-huoneidemme ikkunat avautuvat kahteen suuntaan, luoden monipuolisen näkymän Helsinkiin. Maisemien ihastelun jälkeen on ihana hengähtää hetki ja nauttia omasta rauhasta. Luonnonläheisillä väreillä sävytetyissä huoneissamme on säilytetty tärkein, mutta karsittu kaikki turha. Kellahda muhkeille 120 cm leveille vuoteille ja uppoudu pehmeisiin lakanoihin.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Bongaa Linnanmäen maailmanpyörä tai Tuomiokirkon kupolit! Tilavista Superior-huoneistamme avautuvat upeat maisemat kauneimpaan Helsinkiin. Maisemien ihastelun jälkeen on ihana hengähtää hetki ja nauttia omasta rauhasta. Luonnonläheisillä väreillä sävytetyissä huoneissamme on säilytetty tärkein, mutta karsittu kaikki turha. Kellahda muhkeille 100 cm leveille sängyillemme ja uppoudu pehmeisiin lakanoihin. Lisäksi huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle.

Superior Queen, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Bongaa Linnanmäen maailmanpyörä tai Tuomiokirkon kupolit! Tilavista Superior-huoneistamme avautuvat upeat maisemat kauneimpaan Helsinkiin. Maisemien ihastelun jälkeen on ihana hengähtää hetki ja nauttia omasta rauhasta. Luonnonläheisillä väreillä sävytetyissä huoneissamme on säilytetty tärkein, mutta karsittu kaikki turha. Kellahda muhkealle 160 cm leveälle parivuoteelle ja uppoudu pehmeisiin lakanoihin. Lisäksi huoneissa on lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai lapselle.