Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Kulkuyhteydet

Original Sokos Hotel Tripla sijaitsee Pasilan Rautatieaseman yhteydessä. Kaikki­ lähi­ ja kaukoliikenteen ­junat pysähtyvät­ Pasilassa, mikä tekee Triplasta todella helpon tukikohdan kaikille matkustajille.

Rautatieasema

Pasilan rautatieasemalta on hyvät kulkuyhteydet eripuolille Suomea, ja Helsingin keskustaan matkustat junalla noin 5 minuutissa.

Linja-autoasema

Triplasta pääset helposti kaikilla lähijunilla Helsingin keskustaan. Junamatka Helsingin keskustaan kestää noin 5 minuuttia ja sen lisäksi on 5 minuutin kävelymatka Rautatieasemalta Kampin kauppakeskukseen.

Kaukoliikenteen bussit Helsingistä muualle Suomeen lähtevät Helsingin linja-autoaseman kaukoliikenneterminaalista, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen K-kerroksessa. Linja-autoasemalta pääsee myös metroon.

Lentokenttä

Helsinki-Vantaan Lentoasemalta Triplaan pääsee kaikista helpoiten ja edullisimmin junalla. Matka kestää noin 25 minuuttia. P ja I juna kulkevat lentokentän ja Pasilan välillä noin 10 minuutin välein. Suosittelemme valitsemaan P-junan, joka on nopeampi.

Taksilla matka lentokentältä Triplaan kestää noin 25 minuuttia.

Satama

Triplasta pääset helposti kaikilla lähijunilla Helsingin keskustaan. Junamatka Helsingin keskustaan kestää noin 5 minuuttia.

Helsingin Rautatieasemalta Kauppatorille on matkaa 1,2 km. Pääset sinne hetkessä raitiovaunulla numero 2, joka lähtee aivan Rautatieaseman edestä. Länsisatamaan on matkaa 3,2 km ja sinne kulkee raitiovaunu numero 7, joka lähtee myös Rautatieasemalta.