Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Original Sokos Hotel Triplassa

Triplassa riittää paljon nähtävää ja tehtävää ympäri vuoden! Tutustu vinkkeihimme ja varaa hauska koko perheen loma Pasilassa Helsingissä.

Triplaan saavut helposti kaikilla kulkuvälineillä mistä päin Suomea tahansa. Tiesitkö, että Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa, mikä tekee Triplasta todella helpon tukikohdan kaikille matkustajille?

Original Sokos Hotel Triplan ainutlaatuinen sijainti Mall of Tripla ostoskeskuksen yhteydessä tekee siitä helpon ja kiinnostavan kohteen erityisesti lapsiperheille. Saman katon alta löytyy lukuisten ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien lisäksi paljon tekemistä eri-ikäisille lapsille, katso vinkit alta!

BioRex elokuvateatteri

Mall Of Triplan 5. kerroksessa sijaitsee BioRex elokuvateatteri, joka tarjoaa elämyksellisiä elokuvahetkiä kaikenikäisille laatuviihteen parissa. Katso ohjelmisto ja hinnasto BioRexin sivuilta >>

Surf House Helsinki

Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin!

Surf House Helsinki löytyy Mall of Triplan kerroksesta P4. Lue lisää Surf House Helsingin nettisivuilta >>

Musiikkimuseo Fame

Elämyksellinen Musiikkimuseo Fame esittelee suomalaista musiikkia 1890-luvulta tähän päivään asti – kaikki musiikkigenret mukaan lukien. Musiikkimuseo Fame on suunnattu kaikille ikään katsomatta. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä ja teemoja, jotka takaavat sen, että museo uudistuu, elää ajassa ja on jatkuvasti ajankohtainen. Museo sijaitsee Mall of Triplan 3. ja 4. kerroksessa. Lue lisää >>

HopLop sisäseikkailupuisto

HopLop Pasila tarjoaa hauskaa tekemistä ja liikunnanriemua etenkin perheen pienimmille. Puistosta löytyvät HopLop-kestosuosikkien lisäksi mm. ninjarata, interaktiiviset kiipeilyseinät ja trampoliinit. HopLop sijaitsee kerroksessa P6. Lue lisää HopLopin sivuilta >>

Original Sokos Hotel Tripla – perheille sopivat huoneet

Triplassa on useita lisävuoteellisia huoneita, jotka tarjoavat koko perheelle rentouttavat yöunet. Tarjolla on myös muutamia väliovellisia huoneita. Hotellin jännittävä sijainti junaradan päällä tarjoaa lapsille elämyksen: hotellihuoneiden suurista ikkunoista on kiva seurata junien liikkeitä. Varaa huone tästä!

p.s. Kirjautuneena asiakasomistajana voit säästää jopa -25 % päivänhinnasta ja saat Bonukset päälle!