Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä Helsingissä

Original Sokos Hotel Tripla sijaitsee Pasilassa, josta on loistavat kulkuyhteydet mm. Linnanmäelle ja Olympiastadionille. Helsingin keskustan houkutuksetkin ovat vain muutaman minuutin junamatkan päässä.

Mall of Tripla

Mall of Triplassa on lähes 250 liikettä, mikä tekee siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista ja täydellisen kohteen shoppailulomalle. Huonotkaan säät eivät haittaa, sillä Triplassa kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta!

Original Sokos Hotel Triplan asiakkaana saat myös upean shoppailuedun Triplan liikkeisiin! Hotellin avainkorttia näyttämällä saat etuja yli 50 liikkeestä. Kaikki ajankohtaiset edut löytyvät hotellihuoneesta löytyvästä Mall of Tripla -lehdestä.

Lue lisää >>

Linnanmäen huvipuisto

Linnanmäki on Suomen vanhin ja suosituin huvipuisto, joka sijaitsee Helsingin Alppilassa vain 1,5 kilometrin päässä Triplasta. Linnanmäellä on yli 40 huvipuistolaitetta, runsaasti erilaisia pelejä sekä ravintoloita ja kahviloita. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen.

Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä tuet lastensuojelutyötä! Linnanmäen kausi alkaa huhtikuun lopussa ja jatkuu aina pitkälle lokakuuhun saakka. Katso tarkemmat aukioloajat Linnanmäen verkkosivuilta >>

Osoite: Tivolikuja 1, Helsinki

Olympiastadion

Helsingin olympiastadion on Suomen suurin urheiluareena, joka valmistui vuonna 1938. Nykyään stadionilla järjestetään mm. urheilukilpailuja ja suuria konsertteja, joissa esiintyvät niin kotimaiset kuin kansainväliset huippuartistit .

Olympiastadionin 72 metrinen korkea torni on erinomainen paikka ihailla Helsingin kaupunkimaisemaa ja urheilunystävät voivat vierailla Stadionilla sijaitsevassa Urheilumuseossa. Stadion sijaitsee Helsingin Töölössä, vain 1,6 kilometrin päässä Original Sokos Hotel Triplasta.

Osoite: Paavo Nurmen tie 1, Helsinki

Itä-Pasilan katutaidekaupunginosa – Helsinki Urban Art

Itä-Pasilan katutaidekaupunginosa on täynnä värikkäitä muraaleja ja muita taideteoksia. Alueesta on nopeasti kehittynyt merkittävä katutaiteen keskittymä, joka kuvittaa paikallisten asukkaiden arkea ja matkailijoiden mielikuvitusta.

Katso teosten tarkat sijainnit kartalta ja lue lisää Pasilan katutaideteoksista täältä >>

Lasten liikennekaupunki

Lasten liikennekaupunki tarjoaa lapsille ja perheille mahdollisuuden harjoitella turvallista liikenteessä liikkumista erilaisilla kulkupeleillä, kuten polkuautoilla ja polkupyörillä. Kesäisin liikennekaupunki on avoin kaikille, ja toiminta on maksutonta. Koulujen loma-aikoina järjestetään myös perhepäiviä, jolloin vanhemmat ohjaavat lapsiaan liikkumaan liikennesääntöjen mukaan.

Lue lisää >>

Osoite: Auroranportti 2, Helsinki

Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Partners