Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Pysäköinti

Suosittelemme pysäköintiä Triplaparkissa.

Suosittelemme Original Sokos Hotel Triplan asiakkaille pysäköintiä Triplaparkissa. Triplaparkki sijaitsee osoitteessa Pasilan Tornikuja, Helsinki.

Triplaparkissa ei käytetä lipukkeita, vaan pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisteritunnuksen avulla. Ilmoita pysäköinnistä heti hotelliin saapuessasi vastaanotossa.

Suosittelemme P3-kerrosta. P3-kerroksessa on hyvin pysäköintitilaa. Keskellä hallia sijaitsevasta keltaisesta hissiaulasta on kulku hotelliin kauppakeskuksen kautta. Suoraan hotellin vastaanottoon sekä kokouskeskukseen pääsee kätevimmin hissillä, joka on merkitty punaisella värillä.

Hinta

25 € / vrk (S-Cardilla 20 € / vrk)

Pysäköinti maksetaan hotellin vastaanottoon. Pysäköinnistä ei myönnetä bonuksia. Mikäli myönnetyn edun aika ylittyy, ylimenevä osuus maksetaan pysäköintihallin maksupisteellä.

Jos sinulla on Europark-sovellus käytössä, se aktivoituu kun ajat parkkihalliin, mutta maksua ei synny ja ajanotto katkeaa, kun ajat ulos hallista. Muista vain ilmoittaa vastaanottoon että haluat suorittaa pysäköintimaksun hotelliin. Etua ei voi myöntää jo päätyneeseen pysäköintiin jälkikäteen.

Inva-pysäköinti

Hotellille tuovan hissin välittömässä läheisyydessä on sinisellä opastevalolla merkittyjä invapysäköintipaikkoja.

Sähköauton lataus

Sähköautoilijoille on Triplassa varattu lähes 300 pysäköintipaikkaa, joissa on maksullinen latausmahdollisuus. Pysäköintipaikkoja löytyy Triplaparkin kerroksista P2-P4. Julkisten latauspisteiden teho on 22 kW. Lataukseen käytetään eParking-sovellusta, ohjeet lataustolpissa.