Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

Våra rum är trivsamma och erbjuder all service och komfort man kan kräva av ett hotell av bra klass. Från rummen har du utsikt över Vasa. Efter duschen kan du slappna av med en kopp kaffe eller te. I rummen, som finns i Royal-byggnaden, finns två sängar och kylande luftkonditionering, vilket garanterar att var och en kan justera temperaturen i rummet enligt eget behov.

Våra sviter erbjuder det lilla extra under din vistelse. Rummen finns på Royal-byggnadens översta våning, med en vacker utsikt över staden. I de rymliga rummen finns skilda utrymmen för umgänge och vila. Börja morgonen, eller avsluta dagen, med ett avslappnande bad i bastun på rummet. Efter bastun är det skönt att vira in sig i en mjuk badrock och njuta av utsikten över hustaken. Rummen har dubbelsäng, dusch, kylande luftkonditionering, vilket garanterar att var och en kan justera temperaturen i rummet enligt eget behov. Tillred en kopp kaffe med Nespresso-maskinen i rummet och njut av din vistelse.

Standard Queen, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

Våra rum är trivsamma och erbjuder all service och komfort man kan kräva av ett hotell av bra klass. Från rummen har du utsikt över Vasa. Efter duschen kan du slappna av med en kopp kaffe eller te. I rummen, som finns i Royal-byggnaden, finns en dubbelsäng och kylande luftkonditionering, vilket garanterar att var och en kan justera temperaturen i rummet enligt eget behov.

Central Standard Queen

Sök lediga rum

Våra rum är trivsamma och erbjuder all service och komfort man kan kräva av ett hotell av bra klass. I rummen finns en dubbelsäng. Efter duschen eller badet kan du slappna av med en kopp kaffe eller te. Rummen finns i Central-byggnaden, en av stadens historiska byggnader.

Central Standard Single

Sök lediga rum

Våra enkelrum är trivsamma och erbjuder all service och komfort man kan kräva av ett hotell av bra klass. Sängen i rummen är 100 cm bred. Efter duschen eller badet kan du slappna av med en kopp kaffe eller te. Rummen finns i Central-byggnaden, en av stadens historiska byggnader.

Central Standard Twin

Sök lediga rum

Våra rum är trivsamma och erbjuder all service och komfort man kan kräva av ett hotell av bra klass. I rummen finns två sängar. Efter duschen eller badet kan du slappna av med en kopp kaffe eller te. Rummen finns i Central-byggnaden, en av stadens historiska byggnader.

Central Junior Suite

Sök lediga rum

Våra trivsamma och rymliga Junior sviter finns i Central-byggnaden, en av stadens historiska byggnader. I rummen finns skillda utrymmen för umgänge och vila. Börja morgonen, eller avsluta dagen, med ett avslappnande bad i bastun på rummet. Efter bastun är det skönt att vira in sig i en mjuk badrock och njuta av en kopp kaffe gjord i Nespresso-maskinen som finns i rummet. I rummen finns en dubbelsäng och dusch.

Central Superior Queen, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

Våra trivsamma och rymliga Superior-rum finns i Central-byggnaden, en av stadens historiska byggnader. Efter duschen eller badet kan du vira in dig i en mjuk badrock, ta på dig varma tofflor och läsa dagens tidning, som du får gratis från hotellets reception. I Superior-rummen finns det gott om plats för umgänge. I rummen finns en dubbelsäng.