Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin, extra bädd möjligt

Hårtork, Twin beds, Dusch, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, TV, Två kuddar i olika storlekar, Luftkonditionering, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Det luftiga rummet har allt du behöver för en lyckad vistelse och en avkopplande nattsömn. Rummet har två 100 cm breda sängar samt en extrasäng som kan bäddas ut till en vuxen eller ett barn. Rummet kan slås ihop med rummet intill och passar då utmärkt även för större sällskap. Kraven på tillgänglighet har tillgodosetts i rummen.

Central Standard Queen

Hårtork, Kaffe- och tekokare, Queen Bed, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Våra trivsamma Standard Queen-rum ligger i den anrika byggnaden Central. Rummet har en bekväm dubbelsäng där du sover gott. Rummet har ingen separat ventilation.

Central Standard Single

Hårtork, Single Bed, Dusch, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Våra trivsamma Standard Single-rum finns i byggnaden Central med utsikt över innergården. Rummet har en 100 cm bred säng där du sover gott. Rummet har ingen separat ventilation.

Central Standard Twin

Hårtork, Twin beds, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Våra trivsamma Standard Twin-rum ligger i den anrika byggnaden Central. Rummet har två bekväma sängar där du sover gott. Rummet har ingen separat ventilation.

Central Junior Suite

Badrock och tofflor, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kaffebryggare för specialkaffe, Bastu, Hårtork, Dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi, King Bed

Sök lediga rum

Våra trivsamma och stora Junior-sviter ligger i den anrika byggnaden Central. Sviterna har ett sovrum och ett vardagsrum. Börja dagen eller avsluta kvällen genom att koppla av i din egen bastu. Rummet har en dubbelsäng och en extra säng kan bäddas för två personer. Rummet har ingen separat ventilation.

Central Superior Queen, extra bädd möjligt

Hårtork, Badrock och tofflor, King Bed, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Våra trivsamma och stora Superior-rum ligger i den anrika byggnaden Central. Våra rum med dubbelsängar är stora och det är möjligt att få en extra säng för två gäster. Rummet har ingen separat ventilation.

Central Superior Twin

Hårtork, Badrock och tofflor, Twin beds, Kaffe- och tekokare, Skrivbord eller arbetsbord, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Mörkläggningsgardiner, Wifi

Sök lediga rum

Våra trivsamma och stora Superior-rum ligger i den anrika byggnaden Central. Våra Superior twin rum är stora och det är möjligt att få en extra säng för två gäster. Rummet har ingen separat ventilation.

Standard King

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Detta rum har allt du behöver för en lyckad vistelse och en avkopplande nattsömn. Rummet har en generös king size-säng. Du kan ändra stämningen i rummet genom att justera belysningen. Vissa rum kan även förberedas för medföljande sällskapsdjur.

Standard Twin

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Detta rum har allt du behöver för en lyckad vistelse och en avkopplande nattsömn. Rummet har två 100 cm breda sängar. Du kan ändra stämningen i rummet genom att justera belysningen. Vissa rum kan även förberedas för medföljande sällskapsdjur.

Junior Suite, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Vi rekommenderar att du väljer denna rumskategori om du vill ha mer utrymme för avkoppling och vill njuta av välgörande bad i egen bastu. I det rymliga rummet kan du dra dig tillbaka för att sova i det separata sovrummet, som är utrustat med en generös king size-säng. I det separata vardagsrummet finns en bäddsoffa som kan bäddas ut för en vuxen eller två barn.

Suite, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Den fantastiska sviten på närmare 60 kvadratmeter på hotellets översta våning lämpar sig väl för möten för upp till åtta personer samt för högklassiga affärsluncher eller festliga middagar. Den unika hotellupplevelsen fulländas av ett bad i den privata bastun. Efter badet kan du koppla av i en mjuk badrock och dra dig tillbaka för att sova i den generösa king size-sängen i det separata sovrummet.

Suite, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

På kommande år 2024. Sviten på hotellets översta våning bjuder på upplevelser utöver det vanliga. Sviten har två separata sovrum, båda utrustade med en generös king size-säng. I den eleganta soffgruppen i vardagsrummet kan du ordna möten, fira en speciell dag eller unna dig en stund av vardagslyx. Sedan kan du dra dig tillbaka för att koppla av i det separata sovrummet. Den fantastiska hotellupplevelsen fulländas av ett bad i den privata bastun.

SuperiorX King, extra bädd möjligt

Sök lediga rum

På kommande år 2024. I detta eleganta, rymliga rum kan du dra dig tillbaka för att sova i det separata sovrummet. Om du vill ha mer utrymme för avkoppling rekommenderar vi att du väljer denna rumskategori. Rummet har en generös king size-säng och en bäddsoffa som kan bäddas ut för en vuxen eller två barn.