Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

I vårt hus har tusentals historier utspelat sig. I varje stad finns ett hotell som alla känner till och pratar om och det här är just det hotellet. I dessa kvarter har det sovits, ätits och firats i decennier. Under årens lopp har ställenas namn kanske förändrats och väggarna har hunnit få ny färg, men god service har genom åren alltid varit och är fortfarande en hjärtefråga för oss.

Vi kan erbjuda en trevlig och avslappnad vistelse i hjärtat av Vasa. Från hotellet är det nära till allt. Fina minnen och en varm känsla är vad du tar med dig efter en vistelse hos oss.

location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vasa
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vasa
parking
puhelin
+358 20 1234 619 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 63123861

Kundrespons

Fantastiskt läge! Bra att det låg centralt, men det var ändå världigt tyst. Bra att man fick låna cyklar gratis. Kul med bad och bastu på hotellet.

Hotellet ligger centralt, trevlig och hjälsam personal, artiga. Det var hett ute men svalt och skönt inne, Frukosten var mycket god och mättande i en trevlig och rymlig lokal, mycket folk men ändå lugnt. Sängen var skkön att sova somna omedelbart, duschen lagom varm, vattnekokare med olika pulver uppskattades mycket.

Bra läge när man kommer med färjan från Umeå , centralt nära stort köpcentrun. Parkering i garage mycket bra service när vi kom på natten. Bra sängar vattenkokare på rummet. Toppen Frukost en av det bästa vi provat .