Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Björneborg

Original Sokos Hotel Vaakuna ligger i hjärtat av Björneborg

Det trivsamma och ljusa Original Sokos Hotel Vaakuna hälsar dig välkommen till Björneborg. Även om vi ligger helt invid det legendariska torget i Björneborg behöver du inte vara rädd för att hamna i en pärtkorg hos oss, eftersom folket här som bekant är lugnt.

I vårt hotell finns en lösning som passar alla – allt från lugna enkelrum till lyxiga sviter och trivsamma familjerum. Du har tillgång till två bastur och ett gym.

Vi har sex konferenslokaler, allt från det kreativa mötesrummet Funteeraamo till mötesrummet Kallela som lämpar sig även för större möten. Restauranger kan räkna med enhandsfingrar - fem.

De mångsidiga evenemangen och det levande centrumet i Björneborg ligger på nära håll. När du stiger ut genom dörren är du redan mitt i vimlet i centrum. Och evenemang finns det gott om i Björneborg. Till exempel ligger jazzfestivalen Pori Jazz på gångavstånd från Vaakuna och du kan höra musicerandet också på balkongen om du inte ids ta dig till Skrivarholmen.

Kultur och konst ligger inom räckhåll – hotellet är ju beläget på samma plats som Akseli Gallen-Kallelas födelsehem. Teatern och konstmuseerna ligger också de bara ett stenkast bort.

Vaakuna är vänligt sinnat till sällskapsdjur, men vi ber dig meddela om sådana när du gör din bokning. Din lurviga vän är en lika välkommen gäst som du själv!

location
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Björneborg
Gallen-Kallelankatu 7
28100, Björneborg
parking
puhelin
+358 29 004 2001 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0691 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 (0) 2 649 3915