Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Mukavan kokoinen, perinteinen ja toimiva yhden hengen huone työ- tai vapaa-ajan matkustukseen. Huoneessa on 120 cm leveä vuode ja valoa tuovat avarat ikkunat, joista osasta puistomainen maisema.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tunnelmaltaan perinteisen mutkaton kahden hengen huone työ- tai vapaa-ajan matkustukseen. Huoneessa on erilliset vuoteet ja valoa tuovat avarat ikkunat, joista osasta puistomainen maisema.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Perinteisen rento huone parivuoteella yhdelle tai kahdelle yöpyjälle. Huoneessa valoa tuovat avarat ikkunat. Tule yksin tai kaksin ja vietä mukava yö Vantaalla työn tai vapaa-ajan merkeissä.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tunnelmaltaan perinteisen mutkaton kahden hengen huone kahdella erillisellä vuoteella sekä vuodetuolilla. Vuodetuoli soveltuu alle 12-vuotiaan yöpymiseen. Suurin osa huoneista sijaitsee hotellin 5. ja 6. kerroksessa.

Junior Suite

Kokolattiamatto, Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin sävyin sisustettu tilava ja valoisa juniorsviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Huoneista on vehreät puistonäkymät joelle ja Tiedekeskus Heurekalle. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden varustukseen kuuluu kokolattiamatto, huonekohtainen ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä superior huone tarjoaa hyvät puitteet sekä työ-, että vapaa-ajan majoitukseen. Huoneissa on langaton internet yhteys, huonekohtainen ilmastointi, minibar, tilava työpöytä ja silitysmahdollisuus. Mukavat erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet, vuoteet ovat leveydeltään 90-100cm. Lisämukavuutta rentoon oleskeluun tuo superior huoneiden lisävarustukseen kuuluva vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, maksuton lähdevesi, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet.

Saunallinen Suite

Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Erittäin tilava ja valoisa sviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Sviitissä on oma sauna ja poreamme sekä parveke rentouttaviin hetkiin. Huoneessa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitin muuhun varustukseen kuuluu tilava työpöytä, parkettilattia ja huonekohtainen ilmastointi.

Suite

Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Lämpimin sävyin sisustettu tilava ja valoisa sviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Sviitissä on leveä parivuode ja oma parveke . Huoneiden varustukseen kuuluu parkettilattia, huonekohtainen ilmastointi, kylpyamme ja silitysmahdollisuus.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Todella tilava, valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu huone rauhallisella sijainnilla. Huone on kooltaan 33m2, joten tässä huoneessa majoittuu mukavasti useampikin henkilö. Huoneessa on kaksi erillistä 90-100cm leveää vuodetta ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneessa on langaton internet yhteys, huonekohtainen ilmastointi, minibar, tilava työpöytä ja silitysmahdollisuus. Lisämukavuutta rentoon oleskeluun tuo superior huoneen lisävarustukseen kuuluva vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, maksuton lähdevesi, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet.