Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Original Sokos Hotel Vantaan ravintolamaailma on käsite itsessään: Amarillo, Tulisuudelma, Pub Hertas ja Night Vantaa kutsuvat viihtymään!

Original Sokos Hotel Vantaan ravintolamaailma on käsite itsessään: Amarillo, Tulisuudelma, Pub Hertas ja Night Vantaa kutsuvat viihtymään!

Amarillo, Tikkurila

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tulisuudelma K-18

Vantaan Tulisuudelmassa kuunnellaan pop- ja rocktaivaan kirkkaimpia tähtiä, bailataan bilebändien tahdissa ja tanssitaan maamme eturivin iskelmäartistien viemänä. Täällä juhlitaan hyvässä seurassa ja yömyöhään. Tulisuudelma pitää yksinkertaisesti kokea, sillä sen tunnelmaa on mahdoton sanoin kuvailla. Katso tulevat keikat ravintolan sivuilta!

https://tulisuudelma.fi/

Night Vantaa K-18

Vantaan legendaarinen yökerho Night Vantaa tarjoaa parhaita bileitä nuoremmalle juhlakansalle. Suomen parhaimmistoon kuuluvat DJ:t, mahtava henkilökunta ja varmasti villi bile-yleisö takaavat hurjat kemut joka viikonloppu. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Pub Hertas

Pub Her­tas on ko­di­kas ja viih­tyi­sä koh­taa­mis- ja ajan­viet­to­paik­ka. Sport­tia sc­ree­nil­tä, dart­sia tai bil­jar­dia. In­nok­kail­le esiin­ty­jil­le ka­rao­kea Suo­men par­haal­la sta­gel­la. Ko­di­kas­ta pu­bi­tun­nel­maa tar­jol­la vii­kon jo­kai­se­na päi­vä­nä. Tule naut­ti­maan juuri sel­lai­se­na kuin olet. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu muihin Vantaan S-ravintoloihin tästä.