Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Moderni yhden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Suurimmassa osassa huoneita 140 cm leveä vuode. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen sekä hyvät työskentelytilat. Huoneessa tarvittaessa myös lisävuodemahdollisuus. Suurin osa huoneista on yhdistettävissä Superior-huoneen kanssa combi-huoneeksi väliovella. Tarkista saatavuus hotellista. Huoneessa ei ole minibaaria.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen sekä hyvät työskentelytilat. Huoneessa ei ole minibaaria.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Huoneiden koko vaihtelee 18-25m2. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen sekä hyvät työskentelytilat. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Tarvittaessa osaan huoneista mahtuu lisäksi patja. Amme löytyy osassa huoneita. Huoneessa ei ole minibaaria.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja tyylikäs kahden hengen Superior-huone, jossa on ylellinen 180 cm leveä parivuode. Huoneet sijaitsevat 3. kerroksessa ja ovat torinäkymällä. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen. Työpöytä on pyörillä liikuteltava moduuli, jonka tason voit säätää itsellesi sopivaksi. Yksi näistä huonetyypeistä on omalla saunalla, tarkista saatavuus hotellista. Mukavuutta oleskeluun Superior-huoneessa antaa lisävarustuksena kylpytakit ja tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota, kun sinulle sopii. Huoneessa on minibar.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä huone joko torille tai sisäpihalle päin. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen sekä hyvät työskentelytilat. Lisävuodemahdollisuus kahdellekin lapselle. Lisävuodevaihtoehtoina on aukipedattava lisävuode tai sohva. Myös divaani löytyy osassa huoneita. Kaksi näistä huonetyypeistä on omalla saunalla, tarkista saatavuus hotellista. Suurin osa huoneista on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi yhden hengen huoneen kanssa. Loistava vaihtoehto suuremmallekin perheelle. Combi-huoneen varaukset kannattaa tehdä suoraan hotellista. Mukavuutta oleskeluun Superior-huoneessa antaa lisävarustuksena kylpytakit ja tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota, kun sinulle sopii. Huoneessa on minibar.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Moderni parivuoteellinen kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Silitysrauta ja –lauta kuuluvat huonevarustukseen sekä hyvät työskentelytilat. Osaan huoneita mahtuu tarvittaessa yksi patja. Huoneessa ei ole minibaaria.

Teemahuoneet

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

SAARISTOHUONE-persoonallinen, ainoa laatuaan oleva teemahuone. Tässä huoneessa palaat 1920-luvun saaristolaiselämään. Seiniä peittävät sään harmaannuttavat laudat ja huoneen myrskylyhdyt luovat aitoa vanhan ajan tunnelmaa. Parhaat unet saat huoneen muhkeassa parivuoteellisessa talonpoikaissängyssä. Hotellihuoneen mukavuudet on muutettu saaristohuoneen tyyliin sopivaksi.
NORRSKÄR-huone-moderni rantamökki, joka on löytänyt inspiraationsa Merenkurkun saaristossa sijaitsevalta Norrskärin majakalta. Huoneen moderni ilmapiiri piristää väriloistollaan väsynyttäkin matkustajaa.
VAASA-huone-koti poissa kotoa! Tämä huone kertoo sinulle Vaasan kaupungin historiaa 1920-1960-luvuilta. Huoneen kodikas tunnelma ja ihanat yksityiskohdat ovat tämän huoneen helmi.
ATELJÉ-huone-kuin taidegalleria. Vaasalaisen taidegraafikon Juha Tammenpään teokset tulevat edukseen tässä huoneessa. Tunnelman koet parhaiten uppoutuneena nojatuoliin antaen teosten kertoa oman tarinansa.
Kaikissa teemahuoneissamme löytyy vedenkeitin, kylpytakit sekä –tossut.
MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi teemahuoneen!

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa teemahuone theme room cabin saaristohuone
The Cabin