Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja moderni yhden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Huoneissa 100-140 cm leveä vuode, osassa tarvittaessa myös lisävuodemahdollisuus. Parkettilattia löytyy huoneista, joissa on 100 cm leveä vuode. Muissa huoneissa on ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Paikallisuus tulee huoneissa hienosti esille upeiden Merenkurkun saaristo-aiheisten taulujen myötä. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa ei ole minibaaria.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja tyylikäs kahden hengen huone erillisillä vuoteilla. Näkymät joko torille tai sisäpihalle päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta huoneisiin. Suihkullinen kylpyhuone on raikas ja freesi. Huoneissa on joko parkettilattia tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Paikallisuus tulee osassa huoneista hienosti esille upeiden Merenkurkun saaristo-aiheisten taulujen myötä. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa ei ole minibaaria.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tyylikäs kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta huoneisiin. Suihkullinen/ammeellinen kylpyhuone on raikas, kaikissa huoneissa on parkettilattia ja erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle.
Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa ei ole minibaaria.

Superior King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja tyylikäs kahden hengen Superior-huone, jossa on ylellinen 180 cm leveä parivuode. Huoneet sisäpihalle tai torinäkymällä ja sijainti 3. sekä 4. krs. Osassa huoneista on työpöytänä pyörillä liikuteltava moduuli, jonka tason voit säätää itsellesi sopivaksi. Näissä huoneissa on parkettilattia. Muissa huoneissa on ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Yksi näistä huonetyypeistä on omalla saunalla, tarkista saatavuus hotellista. Rentoutta oleskeluun Superior-huoneessa antaa lisävarustuksena kylpytakit ja tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota, kun sinulle sopii. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa on minibaari.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä huone joko torille tai sisäpihalle päin. Lisävuodemahdollisuus kahdellekin lapselle. Lisävuodevaihtoehtoina on aukipedattava lisävuode tai sohva. Myös divaani löytyy osassa huoneita. Kaksi näistä huonetyypeistä on omalla saunalla, tarkista saatavuus hotellista. Suurin osa huoneista on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi parivuoteellisen kahden hengen huoneen kanssa. Loistava vaihtoehto suuremmallekin perheelle. Combi-huoneen varaukset suoraan hotellista. Huoneissa joko parketti tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylimatto. Rentoutta oleskeluun Superior-huoneessa antaa lisävarustuksena kylpytakit ja tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota, kun sinulle sopii. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa on minibaari.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Moderni parivuoteellinen (160 cm) kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja raikkautta huoneisiin ja paikallisuus tulee osassa huoneista hienosti esille upeiden Merenkurkun saaristo-aiheisten taulujen myötä. Huoneissa on joko parkettilattia tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Voit valita huoneen mielesi mukaan suihkulla tai ammeella. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa ei ole minibaaria.

Teemahuoneet

Parivuode 180 cm, Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

SAARISTO-huone - palaat 1920-luvun saaristolaiselämään. Huoneen myrskylyhdyt, muhkea talonpoikaissänky sekä sään harmaannuttavat laudat luovat aitoa vanhan ajan tunnelmaa. Huone sijaitsee 4. kerroksessa, asiakassaunan lähellä. Näkymät torille, suihkulla varustettu kylpyhuone.
NORRSKÄR-huone - moderni rantamökki. Huoneen raikas ja värikäs tyyli piristää väsynyttäkin matkustajaa. Huone sijaitsee 3. kerroksessa. Näkymät torille ja ammeellinen kylpyhuone.
VAASA-huone - koti poissa kotoa! Huone kertoo sinulle Vaasan kaupungin historiaa 1920-1960-luvuilta. Huone sijaitsee 3. kerroksessa. Näkymät torille ja ammeellinen kylpyhuone.
ATELJÉ-huone - kuin taidegalleria. Vaasalaisen taidegraafikon Juha Tammenpään teokset tulevat edukseen tässä huoneessa. Rauhallinen huone 5. kerroksessa sisäpihan puolella. Suihkulla varustettu kylpyhuone. Kaikissa teemahuoneissamme on vedenkeitin, minibar ja kylpytakit sekä tossut. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi. MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT?Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi teemahuoneen!

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Moderni kahden hengen huone, jossa leveä parivuode (180 cm). Rauhallinen huone ylemmistä kerroksista sisäpihan puolelle. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja raikkautta huoneisiin. Huoneissa on parkettilattia. Voit valita huoneen mielesi mukaan suihkulla tai ammeella. Osassa huoneita on vakiovarusteena pinnasänky. Muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, ilmainen wifi, vedenkeitin. Huoneessa ei ole minibaaria.