Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Hiustenkuivaaja, Suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Single Bed, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja moderni yhden hengen huone, jossa paikallisuus ja Merenkurkun saaristo tulevat hienosti esille. Näkymä joko kauppatorille tai sisäpihalle päin. Raikkaasta kylpyhuoneesta löytyy lempeä ja energiaa säästävä suihku sekä suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Osassa huoneista on parkettilattia, muissa huoneissa on ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Standard Twin

Hiustenkuivaaja, Twin beds, Suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Valoisa ja tyylikäs kahden hengen huone erillisillä vuoteilla. Näkymät kauppatorille päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat kodikkuutta huoneisiin, paikallisuus sekä saaristoteema näkyy myös näissä huoneissa. Raikkaasta kylpyhuoneesta löytyy lempeä ja energiaa säästävä suihku sekä suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Huoneissa on joko parkettilattia tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Twin beds, Hiustenkuivaaja, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Amme tai suihku, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tyylikäs kahden hengen huone, josta näkymä kauppatorille tai sisäpihalle päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta huoneisiin. Huoneissa on lempeä, energiaa säästävä suihku ja osassa rentouttava kylpyamme. Kylpyhuoneesta löytyvät suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Superior King

Kylpytakki ja kylpytossut, King Bed, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Amme tai suihku, Hiustenkuivaaja, Minibar, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja tyylikäs kahden hengen huone, jossa on ylellinen parivuode. Osassa huoneista aukipedattavalla sohvalla. Huoneet sisäpihalle tai torinäkymällä, sijainti 3. sekä 4. krs. Huoneissa on joko parkettilattia tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Huoneissa on lempeä, energiaa säästävä suihku ja osassa rentouttava kylpyamme. Kylpyhuoneesta löytyvät suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Yhdestä Superior king huoneesta löytyy oma sauna, tarkista saatavuus hotellista. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Twin beds, Kylpytakki ja kylpytossut, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Amme tai suihku, Hiustenkuivaaja, Minibar, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä huone kauppatorille tai sisäpihalle päin. Lisävuodemahdollisuus kahdellekin lapselle. Lisävuodevaihtoehtoina aukipedattava lisävuode, sohva tai divaani. Kahdessa huoneessa on oma sauna, osa huoneista on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi. Tarkista saatavuus hotellista. Kylpyhuoneesta löytyvät suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Huoneissa joko parketti tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylimatto. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Standard Queen

Hiustenkuivaaja, Suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Queen Bed, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Moderni parivuoteellinen kahden hengen huone joko kauppatorille tai sisäpihalle päin. Huoneiden eri värimaailmat tuovat viihtyisyyttä ja raikkautta huoneisiin ja paikallisuus sekä Merenkurkun saaristo tulevat huoneissa hienosti esille. Kaikissa huoneissa on lempeä, energiaa säästävä suihku. Kylpyhuoneesta löytyvät suomalaiset Lumene – kylpytuotteet. Huoneissa on joko parkettilattia tai ympäristöystävällinen Bolon-vinyylipinnoite. Lemmikit ovat tervetulleita. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Teemahuoneet

Kylpytakki ja kylpytossut, King Bed, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Amme tai suihku, Hiustenkuivaaja, Minibar, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

SAARISTO-huone - palaat 1920-luvun saaristolaiselämään. Huoneen myrskylyhdyt, muhkea talonpoikaissänky sekä sään harmaannuttavat laudat luovat aitoa vanhan ajan tunnelmaa. Huone sijaitsee 4. kerroksessa, asiakassaunan lähellä. Näkymät kauppatorille, suihkulla varustettu kylpyhuone.
NORRSKÄR-huone - moderni rantamökki. Huoneen raikas ja värikäs tyyli piristää väsynyttäkin matkustajaa. Huone sijaitsee 3. kerroksessa. Näkymät kauppatorille ja ammeellinen kylpyhuone.
VAASA-huone - koti poissa kotoa! Huone kertoo sinulle Vaasan kaupungin historiaa 1920-1960-luvuilta. Huone sijaitsee 3. kerroksessa. Näkymät kauppatorille ja ammeellinen kylpyhuone.
ATELJÉ-huone - kuin taidegalleria. Vaasalaisen taidegraafikon Juha Tammenpään teokset tulevat edukseen tässä huoneessa. Rauhallinen huone 5. kerroksessa sisäpihan puolella. Suihkulla varustettu kylpyhuone.
MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällisesti suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi teemahuoneen! Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.

Junior Suite

Kylpytakki ja kylpytossut, King Bed, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Mikroaaltouuni, Jääkaappi, Erikoiskahvinkeitin, Hiustenkuivaaja, Minibar, Suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

PILVI Junior Suite - nukut pumpulissa. Huoneesta löytyy muhkea parivuode. Makuuhuoneen viereinen huone on kalustettu näppäräksi työskentelyhuoneeksi, jossa voit kokoustaa, tehdä töitä tai vaikka nauttia illallista. Huoneet ovat yhdistetty väliovella. Torinäkymät 8. kerroksesta.
METSÄ Junior Suite - luonnon äärellä. Huoneen ihanassa parivuoteessa nukut kuin tukki! Makuuhuoneen viereisessä huoneessa työskentely käy kätevästi ja laatuaikaa viettäville vaikkapa illallinen kahden kesken. Huoneet ovat yhdistetty väliovella. Torinäkymät 7. kerroksesta.
SILTA Junior Suitet - tilavat ja tyylikkäät Junior Suitet torinäkymillä hotellin 4. kerroksessa. Yhdistelmä kahdesta huoneesta tuo mukavasti majoittumis- ja oleskelutilaa. Toisessa huoneessa parivuode ja toisessa huoneessa kodikas sohva, jossa on lisävuodemahdollisuus lapsille tai yhdelle aikuiselle. Toinen SILTA- huoneista on paketoitu jouluhuoneeksi.
MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi Junior Suiten! Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, ei ilmastointia.