Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

content-page-hero-image

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan aamupala on suunniteltu herättämään aistisi ja tarjoamaan täydellisen alkusoiton päivällesi.

Aamiainen on täydellinen hetki nauttia hitaasti kuppi tuoretta kahvia tai teetä, nähdään aamiaisella joka tarjoillaan hotellin 2. kerroksessa!

Herkullinen noutopöytä odottaa sinua joka aamu hotellin toisessa kerroksessa, ravintola VENNissä. Monipuolisesta kattauksesta löytyy ihania makuja sekä suolaisen että makean ystäville. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi viettämällä kiireetön hetki viihtyisissä puitteissa - runsaan aamiaisen äärellä.

ma-pe klo 6-10
la-su klo 7-12

(pyhäpäivinä sunnuntain aukioloajat)

Hotelliaamiainen ei majoittuville asiakkaille:
Aamiaista voi tulla nauttimaan vaikka ei hotellissa asuisikaan.
Tarjolla on buffetaamiainen hintaan ma-pe 14 €/hlö S-Etukortilla (norm. 16 €), la-su sekä juhlapyhät 16 € S-Etukortilla, ilman korttia 18 €. Myös take away
mahdollisuus!

Lasten aamiaishinnat:

0-3 v. lapset ei veloitusta
4-12v. lapset 1 euro/ikävuosi (esim. 6 v. = 6 €)
Yli 12 vuotiaiden hinnat kuten aikuisilta

Opiskelija- tai työeläkekorttia näytämällä hinta on 14 € joka päivä.

HUOM! Jos tulet nauttimaan aamiaista ennen kauppakeskuksen aukeamista, pääset sisälle soittamalla ovikelloa, joka löytyy hotellin pääovien vierestä, ylätorin puolelta! Hotellin vastaanotto on avoinna 24/7, puh. 0207808800.

AAMIAISPASSI
Keräämällä leimoja aamiaispassiin saat joka 6. aamiaisen veloituksetta! Muista pyytää passia henkilökunnalta maksun yhteydessä. Aamiaispassi on voimassa 6 kk ensimmäisestä leimasta, passi on henkilökohtainen.

Tervetuloa maittavalle aamunavaukselle!