Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Vaakuna on tasokas ja persoonallinen hotelli Vaasan sydämessä. Sijainti torin laidalla ostoskeskuksen yhteydessä tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet. Kaupunkimme kauniit ja historialliset rakennukset pitävät sisällään monta hienoa tarinaa ja vain kivenheiton päässä keskustasta avautuu idyllinen merimaisema. 

Saaristo ja luonto ovat Vaasan ja sen ympäristön helmi. Tätä luonnonläheisyyttä haluamme sinun kokevan myös vieraanamme. Hotellimme upeat valokuvat kertovat sinulle tarinaa Maailmanperintöalueeltamme. Samaa voit kokea myös huoneissamme. Toki todelliseen saaristolaishenkeen pääset yöpymällä hotellimme jo legendaksi nousseeseen teema-huoneeseemme "Saaristolaismökkiin". Myös muut teema-huoneemme ovat ehdottomasti kokemisen ja näkemisen arvoisia. Hotellin ravintola- ja kokoustarjonnasta löytyy myös palveluita jokaiseen makuun, sekä arkeen että juhlaan.

Vaasan Vaakunassa haluamme yhä enemmän erottautua massasta, tehdä asioita suurella sydämellä ja olla originelli. Toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme, täällä sinä olet meille numero yksi!

 

location
Rewell Center 101 65100, Vaasa
Rewell Center 101
65100, Vaasa
parking
puhelin
020 780 88 00 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Asiakaspalautteet

Taloustutkimuksen tekemässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa asiakkaat ovat arvioineet Kokkolan Rosson ketjun parhaaksi ja Vaasan Rosson kolmanneksi parhaaksi ravintolaksi. Rosso-ketjussa on kaikkiaan 28 ravintolaa. Asiakkaiden mielestä ravintolat ovat pystyneet tarjoamaan tasalaatuista ja hyvää palvelua, joka on entisestään parantunut aiempiin vuosiin verrattuna.

"Meillä Vaasassa asiakastyytyväisyys on koko hotellissa, jossa myös Rosso sijaitsee, sydämen asia koko henkilöstölle. Siitä osoituksena on myös hotellin 1. sija vuonna 2018 Original Sokos -hotellien kisassa parhaasta asiakastyytyväisyydestä. Meillä on Rossossa töissä hyvä tiimi. Kuuntelemme vieraidemme avoimia palautteita ja kehitämme ravintolaamme entistä paremmaksi niiden pohjalta" Vaasan Rosson päällikkö Susanna Kivikko kertoo.

 

Lämpimästi tervetuloa majoittumaan ketjumme parhaaseen Original-hotelliin.
 

Pitkä työ vieraskokemuksen eteen vei Vaakunan Suomen ykköseksi

Osuuskauppa KPO:n Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan vieraat olivat hotelliketjun tyytyväisimpiä vuonna 2018. Taloustutkimus Oy:n tekemässä tutkimuksessa vastaajia oli kaikkinensa yli 40 000 ja Vaasan Vaakunaa arvioi lähes 1000 vierasta. Vuonna 2018 Original Sokos Hotels -ketjuun kuului 35 hotellia Suomessa, Virossa ja Pietarissa.

Original Sokos Hotel Vaakunassa on henkilökunnan kanssa määrätietoisesti pyritty kehittämään vieraskokemusta vuosien varrella. Vaakuna on ollut aikaisempina vuosina kärjen tuntumassa, mutta vuonna 2018 hotelli nousi ketjun ykköseksi. Vaakunan vieraat kokevat hotellin tällä hetkellä mielenkiintoiseksi, kodikkaaksi ja persoonalliseksi hyvän ja lämminhenkisen palvelun kautta. Myös matkailijoiden käyttämässä arviointipalvelussa TripAdvisorissa Vaakuna sijoittuu Vaasan ykköseksi hotelleiden osalta.

Kaunis kiitos kaikille vieraillemme!

Käydessäni Vaasassa pyrin majoittumaan nimenomaan Vaakunaan.
Tulin sunnuntai-iltana melko myöhään sateisen, pitkän ja ärsyttävän ajomatkan jälkeen respaan.
Annoin respan hymyilevälle neitoselle S-Card korttini ja tokaisin väsyneesti että "Moro, sulla pitäis olla punkka mulle"
Tämän jälkeen se viimeinenkin ärsyyntynyt fiilis karsiutui pois. Neiti sanoi rennolla, hyvällä fiiliksellä että juu, punkka löytyy, tässä olisi kortti, haluaisitko lukemista? Olen ehkä hieman erikoinen, ei kiinnosta, enkä jaksa kuunnella samaa litaniaa brekun ajoista, kuntosaleista, saunoista jne jne. Ne kaikki on kuultu, ja ihan tarpeeksi usein.Respa luki minua kuin avointa kirjaa, teki juuri sen mitä piti, kertoi omalla tavallaan että olen todellakin tervetullut. Myös kaikista palveluista kertomatta jättäminen voi olla palvelua. Se vaatii paljon, tulee osata lukea asiakasta, ja se ei ole helppoa, koskaan.

Aivan ihana naistyöntekijä respassa! Huiput tyynyt, siisti huone ja hyvää palvelua ravintolassa.

Oli myös ihanaa saada lainata pyörää! Siitä erityisen suuret pointsit tälle hotellille! Oli kiva kun aamiaisella sai lukea paikallisia lehtiä både på svenska och på finska. Plus alennukset kaupoissa oli suuri bonus! Suosittelen kaikille!

 

 

Yövyin Vaasan Vaakunassa yön työmatkallani ja haluan esittää mahtavan kiitoksen ja kehun saamastani vastaanotosta ja palvelusta! Matkustan melko paljon ja en ole milloinkaan, edes viiden tähden hotellissa, saanut vastaavaa kohtelua, teidän pitäisi tehdä hotellistanne asiakaspalvelun koulutuspiste.

Sekä vastaanoton mieshenkilö, että ravintolan tarjoilija ja kokki olivat esimerkkejä siitä, kuinka asiakas otetaan vastaan ja saadaan tulemaan uudestaan. Huikeaa, kiitos! Toivon, että voit välittää kiitokseni paitsi henkilökunnallenne, myös organisaatiossanne ylöspäin, sillä näin vahvasta palveluhenkisyydestä kannattaa pitää tiukasti kiinni.

"Saavuttuamme hotelliin meidät otettiin heti vastaan hymyillen ja ystävällisesti puhutellen. Puhumme ruotsia ja vastaanotossa ollut naishenkilö auttoi meitä ruotsiksi vaikka huomasimme ettei ruotsi ollut hänen äidinkielensä. Tästä ilahduimme kovasti!

Huoneemme oli erittäin viihtyisä ja siisti. En nähnyt pölyä, enkä pienintäkään roskaa missään, mikä on mielestäni hyvin epätavallista tänä päivänä.

Nukuimme yömme hyvin pehmeissä ja mukavissa sängyissämme. Emme kuulleet ääntäkään mistään päin hotellia vaan saimme ihan rauhassa nukkua koko yön ilman häiritseviä tekijöitä. Meillä ei yksinkertaisesti ole mitään parannusehdotuksia tai moitteita, kaikki sujui niin mallikkaasti Vaasan matkallamme että tulemme varmasti toistekin käymään ja suosittelemme hotellianne ehdottomasti muillekin maakuntamatkaajille!"

"Olimme viime viikon lopussa yhden yön hotellissanne miehen työmatkan vuoksi. En ole koskaan tai missään muussa hotellissa tuntenut oloani niin tervetulleeksi, vaikka öitä useissa eri hotelleissa on kertynyt. Ihana pirteä punatukkainen nainen ammattimaisella ja välittävällä palvelullaan takasi sen, että tulemme varmasti ilomielin uudemmankin kerran. Sanoinkin huoneessamme miehelleni, että nyt on oikeasti sellainen olo, että joku tuolla vastaanotossa välittää siitä mitä meille kuuluu, sujuuko kaikki vierailumme aikana hyvin, välittää aidosti kuulumisistamme. Ensi kertaa hotellissanne ja ensivaikutelma tämän naisen ansiosta oli 10+. Hänelle vielä suuri kiitos sydämellisestä palvelusta!"

Loistava sijainti ja viihtyisät huoneet. Tasokkaat viihtyisät huoneet, lyhyt matka kaikkialle sekä kattava ravintolatarjonta. Todella ystävällinen henkilökunta joka auttoi pyydettäessä. Jos jostain moitetta pitää etsiä, niin omaan makuuni hieman liian pehmeä sänky, mutta makuasioitahan nämä ovat.

Hei täältä sateisesta Vimpelistä! Olimme viettämässä hääpäivää Vaasassa viime viikonloppuna ja yövyimme hotellinne saaristolaismökissä. Oli kyllä elämys, ei mikään tavallinen hotellihuone. Jo käytävässä meillä oli varmaan näkemisen arvoiset ilmeet. Eikä yllätykset loppuneet siihen vaan meitä odotti ihana hedelmä/suklaalautanen ja kuohuvaista. Oli kyllä ihan mahtava alku ennen ruokailua ja teatteria. Kiitos että olit mukana tekemässä viikonlopustamme ikimuistoista! Työniloa ja toivottavasti aurinkoisempaa kevään jatkoa.

Netistä poimittua

Bloggaaja Jemina @homewhitehome kävi tutustumassa Pilvi-teemahuoneeseen hotellissamme. Vierailusta voit lukea tästä

Bloggaaja Jessica @teljänneito kävi tutustumassa Vaasa-teemahuoneeseen hotellissamme. Vierailusta voit lukea tästä

Bloggaaja Krisse kävi tutustumassa Atelje- sekä Vaasahuoneisiin hotellissamme. Vierailusta voit lukea tästä

Pää Pilvissä-blogin matkaaja Maarit kävi meillä vierailulla. Hänen kokemuksiaan hotellistamme ja Vaasasta voit lukea täältä