Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Suihku, Vedenkeitin, Työpöytä, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Harmoniset luonnonsävyt uusissa huoneissamme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille, jotka ovat vain hissimatkan päässä. Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta. Osassa huoneita tilavuuden tunnetta lisää suihkun lasiseinät. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 50", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Standard Single

Suihku, Vedenkeitin, 140 cm leveä vuode, Työpöytä, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat, luonnonsävyiset huoneemme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille, jotka ovat vain hissimatkan päässä. Huoneessa on 140 cm leveä vuode, joka pedattavissa myös kahdelle. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 32"", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Standard Twin, extra bed possibility

Erilliset vuoteet, Suihku, Vedenkeitin, Työpöytä, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat, luonnonsävyiset huoneemme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille, jotka ovat vain hissimatkan päässä. Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä avattava tuolivuode (70 x 200 cm). Perusvarusteluun kuuluvat jääkappi, taulu-tv 40", runsaasti maksuttomia tv-kanavia, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Standard Queen

Suihku, Parivuode 160 cm, Vedenkeitin, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Harmoniset luonnonsävyt uusissa huoneissamme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille. Huoneessa on 160 cm leveä parivuode. Osassa huoneita tilavuuden tunnetta lisää suihkun lasiseinät. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 50", runsaasti maksuttomia tv-kanavia, ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Superior King

Parivuode 180 cm, Suihku, Vedenkeitin, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Superior-huoneistamme aukeaa näkymä Turun sydämeen Kauppatorille. Uusien huoneiden harmonisten luonnonsävyjen lisäksi lisämukavuutta oleskeluun tuovat 180 cm leveä vuode sekä kylpytakit ja -tossut. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 40", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Standard King

Parivuode 180 cm, Suihku, Vedenkeitin, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Harmoniset luonnonsävyt uusissa huoneissamme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille, jotka ovat vain hissimatkan päässä. Huoneessa on ylellinen 180 cm leveä parivuode lekoitteluun ja yhdessäoloon. Osassa huoneita tilavuuden tunnetta lisää suihkun lasiseinät. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 50"", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Suihku, Vedenkeitin, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Superior-huoneistamme aukeaa näkymä Turun sydämeen Kauppatorille. Uusien huoneiden harmonisten luonnonsävyjen lisäksi lisämukavuutta oleskeluun tuovat kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneessa myös vuodesohva, josta mahdollisuus saada lisävuode kahdelle aikuiselle tai lapselle. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 40", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi ja huomiotu esteettömyysvaatimukset.

Standard Quatro

Erilliset vuoteet, Suihku, Vedenkeitin, Tallelokero

Etsi vapaita huoneita

Tässä huoneessa on tilaa vaikka neljälle! Vaaleat, harmoniset luonnonsävyt uusissa huoneissamme antavat levollista vastapainoa kaupungin tapahtumille ja kiihkeälle elämänrytmille, jotka ovat vain hissimatkan päässä. Vuoderatkaisu rakentuu kahteen 100cm leveään vuoteeseen, joka täydentyy joko toisella samanlaisella ratkaisulla tai kerrossängyllä kahdelle aikuiselle tai lapselle. Mukavuutta isomman seurueen yöpymiseen tuovat erillinen wc ja suihku. Väliovien avulla voit yhdistää vaikka kaikki tämän huonetyypin neljä huonetta! Huoneiden isoista ikkunoista avautuu näkymä sisälle Wiklund keskuksen elämään. Perusvarusteluun kuuluvat jääkaappi, taulu-tv 50"", ilmainen langaton nettiyhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on säädettävä ilmastointi.