Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Yhden hengen huone

Etsi vapaita huoneita

Tässä viihtyisässä ja tilavassa yhden hengen huoneessa nukut rauhallisesti ja viihdyt varmasti pidempäänkin. Huoneessa on 140cm leveä sänky. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneiden kattavaan varusteluun kuuluu TV, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja veloitukseton WiFi.

Kahden hengen huone, lisävuodemahdollisuus yhdelle

Etsi vapaita huoneita

Tässä viihtyisässä ja tilavassa huoneessa nukutte rauhallisesti ja viihdytte varmasti pidempäänkin. Huoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja yksi auki pedattava vuodetuoli (70cm x 200cm) lapselle tai aikuiselle. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneiden kattavaan varusteluun kuuluu TV, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja veloitukseton WiFi.

Kahden hengen huone, lisävuodemahdollisuus kahdelle

Etsi vapaita huoneita

Tässä viihtyisässä ja tilavassa huoneessa nukutte rauhallisesti ja viihdytte pidempäänkin. Huoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja yksi auki pedattava vuodetuoli (70cm x 200cm) lapselle tai aikuiselle sekä yksi lisävuode (90cm x 180cm) lapselle. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneiden kattavaan varusteluun kuuluu TV, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja veloitukseton WiFi.

Yhden hengen huone, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Tässä viihtyisässä ja tilavassa yhden hengen huoneessa nukut rauhallisesti ja viihdyt varmasti pidempäänkin. Huoneessa on 140cm leveä sänky ja auki pedattava vuodetuoli (70cm x 200cm)lapselle tai aikuiselle. Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneiden kattavaan varusteluun kuuluu TV, tallelokero, jääkaappi, vedenkeitin ja veloitukseton WiFi.