Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Wiklund

Itsenäisen kulkijan hotellivaihtoehto, rento ja urbaani turkulainen

Haluatko asua omassa rauhassa keskellä kaupunkia? Elellä itsenäistä hotellielämää ja pujahtaa vaivatta Turun menoihin? Varaa hotellihuone Original Sokos Hotel Wiklundilta! 112-huoneinen hotelli avataan uudistettuna ja laajennettuna alkuvuodesta 2019.

Kompaktin kokoinen Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa helpon majoitusvaihtoehdon itsenäisille, elämästä nauttiville citysinkuille, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille. 

Siinäkin on etunsa, että sinulla on majoitus tavaratalon yläkerrassa. Sokos Wiklundilla teet hotellivierailusi aikana kaikki ne ostokset, joihin arjessasi ei jäänyt aikaa. 

Original Sokos Hotel Wiklund on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key -ympäristömerkki sekä Allergiatunnus.

location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
Eerikinkatu 11
20100, Turku
parking
puhelin
fax
02-3373120

Hotellin tiedot

Sisäänkirjautuminen

Aikaisintaan

15:00

Uloskirjautuminen

Viimeistään

12:00

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa sekä hotellin julkisissa tiloissa on langaton laajakaistayhteys maksutta hotelliasiakkaiden käytössä.

Ilmastointi

Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä kaikissa huoneissa.

Asiakaspalautteet

Kiva tilava huone, siisti ja tyylikäs. Lisäksi ikkunasta aukesi näkymä Turun torille. Huoneessa oli mukavat teekupit valmiina ja kun huoneesta poistui, oli käytävän päässä hunajat ja kaakaot. Siis kerta kaikkiaan hotelli vailla vertaa. Lisäksi asiakaspalvelu on todella ystävällistä ja rentoa. Otan tämän hotellin myös ensi kerralla kun käyn Turussa.

Netistä poimittua

Turku on kesäkaupunkien ykkönen
Lue tästä>>

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>