Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja rauhallinen kahden hengen Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja puulattia. Varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari, silitysrauta ja -lauta. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja mukava kahden hengen huone. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on erilliset vuoteet ja puulattia.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja mukava kahden hengen huone. Huoneen varusteluun kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on puulattia, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäästi sisustettuja sviittejä, joissa on runsaasti tilaa niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin. Laajaan varustukseen kuuluu taulu-TV, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huoneissa on puulattia, oma sauna ja leveä parivuode

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa huoneessa on leveä parivuode ja kylpyhuoneessa on poreamme . Huoneessa on puulattia ja varustukseen kuuluu taulu-TV, minibaari, silitysrauta- ja lauta. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle.