Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ylellinen, 200cm leveä parivuode on tämän huoneen valttikortti, jossa kelpaa majoittua kaunihisti kaksin tai ruhtinaallisesti yksin. Minibarin tarjonta virkistää kuumana kesäpäivänä ja vedenkeitin lämmittää teet ja kaakaot kylmemmällä säällä. Seurueen mahdollinen kolmas matkustaja tai pienemmät lapset eivät jää vailla petiä, sillä avaamme halutessanne 120-senttisen vuodesohvan. Huoneessa on ilmastointi, ilmainen wifi, silitysmahdollisuus ja tallelokero.

274002
274002

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Täällä majoitut rennosti, mutta tyylikkäästi! Erillisillä vuoteilla varustettuun huoneeseemme mahtuu kaksi matkaajaa, mutta tarvittaessa avaamme lisävuoteen kolmannellekin asukkaalle. Huoneet ovat kalustettu paikallisittain sohvista verhoihin ja sisustuksessa erottuvat lakeuksien värit ja kodikas tunnelma. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi, ilmainen wifi, vedenkeitin, silitysmahdollisuus ja tallelokero. Tässä huoneessa ei ole minibaria.

274004
274004

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tämä huone soveltuu parhaiten soolona matkustavalle. Kompaktista koostaan huolimatta huoneessa on laadukkaat kalusteet ja sitäkin kotoisammat oltavat. 160cm leveä vuode kruunaa yöunet. Huoneessa on lisäksi kaikki nykyajan mukavuudet ilmastoinnista langattomaan wifiin. Tässä huoneessa ei ole minibaria.

274001
274001

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Komian tähären! Oma sauna, leveä parivuode, piensohva, minibar, kylpytakit ja -tossut sekä cupsolo-keitin: Nämä varusteet pukevat tasokkaita sviittejämme, joissa on yli 40 neliötä tilaa hotellielämästä nauttimiseen niin lomalaiselle kuin työreissulaiselle. Sisustusta koristaa komeat ja modernit kalusteet vuoteista verhoihin. Muuhun varustukseen kuuluu ilmastointi, ilmainen wifi, silitysrauta ja tallelokero. Täällä vietät ylellisen yön tai vaikka useammankin.

274007
274007

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs, arvokkain värein koristeltu junior suite on tasokas valinta. Porealtaallinen huone tuo luksusta niin lomalaisen kuin työmatkaajan arkeen. Leveä 200cm parivuode, Cupsolo-keitin, sekä kylpytakit ja -tossut hemmottelevat sinua ja kanssamatkustajaasi. Sisustusta koristaa komeat, modernit kalusteet vuoteista verhoihin. Poreiden lisäksi käytössäsi on ilmainen wifi, ilmastointi ja minibar. Varustukseen kuuluu myös tallelokero ja silitysmahdollisuus. Tarvittaessa 120cm leveä vuodesohva tuo lisäpedin aikuiselle tai pienemmille lapsille.

338011
338011

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Täällä kelpaa viettää yönsä joko kaksin tai soolona. Parivuoteellisessa huoneessa korostuvat arvokkaat värit ja komeat sisusteet. Halutessasi avaamme lisävuoteen kolmannellekin matkustajalle. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi, ilmainen wifi, vedenkeitin, silitysmahdollisuus ja tallelokero. Tässä huoneessa ei ole minibaria.

274003
274003

SuperiorX King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa rentoutumaan! Oma sauna ja kotiteatteri ovat harvinaista herkkua hotellimajoittujalle, mutta tässä luksushuoneessa sinulla on mahdollisuus sekä omiin löylyihin, että viihtyisään elokuvailtaan. Voit heijastaa Netflixin tai muut hallitsemasi suoratoistopalvelut isolle screenille älylaitteesi kautta. Tämä huone majoittaa tarvittaessa kaksi tai lisävuode avattuna kolme matkaajaa. Lisämukavuutta tuovat 200cm leveä parivuode, minibar, vedenkeitin sekä kylpytakki ja -tossut, unohtamatta ilmaista wifiä, silitysmahdollisuutta ja tallelokeroa.

278001
278001

Junior Suite, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs, arvokkain värein koristeltu junior suite on tasokas valinta. Saunalla varustettu huone tuo luksusta niin lomalaisen kuin työmatkaajan arkeen. Leveä 200cm parivuode, Cupsolo-keitin, sekä kylpytakit ja -tossut hemmottelevat sinua ja kanssamatkustajaasi. Sisustusta koristaa komeat ja modernit kalusteet vuoteista verhoihin. Löylyjen lisäksi nautit ilmaisesta wifistä, ilmastoinnista ja minibarin tarjonnasta. Varustukseen kuuluu myös tallelokero ja silitysrauta. Tarvittaessa 120cm leveä vuodesohva tuo lisäpedin aikuiselle tai pienemmille lapsille.

338012
338012