Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Vaakunan Suitet

content-page-hero-image

Ikimuistoinen hotellielämys Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunan sviiteissä!

Viihdy Seinäjoen ympäristössä, nuku pitkään hotellin pehmeissä lakanoissa ja nauti herkullisen aamiaispöydän tarjonnasta.

Tervetuloa Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunan sviitteihin viettämään ikimuistoisia hotellielämyksiä. Hotellistamme löytyy yhteensä kuusi erilaista sviittiä: Kolme Junior Suitea sekä kolme isompaa Suitea.

Junior Suite

Tyylikäs ja arvokkain värein koristeltu Junior Suite on tasokas valinta vierailullesi. Sviiteissä on erillinen makuuhuone leveällä parivuoteella takaamassa makoisat yöunet sekä viihtyisä olohuone rentouttavaa iltaa varten. Poreallas tai oman saunan löylyt tuo ihanaa luksusta niin lomalaisen kuin työmatkaajan arkeen. Voit kruunata vierailun etukäteen tilatuilla huonetarjoiluilla sekä laadukkaalla illallisella ravintolassa.

Suite

Tämä ylellinen huone soveltuu hotellielämästä nauttimiseen niin lomalaiselle kuin työreissulaiselle. Huoneessa on leveällä parivuoteella varustettu erillinen makuuhuone sekä olohuone, jossa on kuuden hengen pöytäryhmä. Sohvaryhmällä vietät rennon illan vaikkapa kiehauttamalla kahvit erikoiskahvinkeittimellä. Oman saunan löylyihin pääset juuri silloin kuin itse haluat. Arjen irtioton voi kruunata esimerkiksi huoneeseen ennakkoon tilattavalla pullolla samppanjaa sekä huoneaamiaisella.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

S-Etukortilla jopa -25 % päivän hinnasta

Hintaan sisältyy:

  • Runsas buffet-aamiainen
  • asiakassaunan sekä kuntosalin käyttö

Varaukset:
Tee varaus sokoshotels.fi:ssä. Kirjaudu verkkosivuillemme hyödyntääksesi S-Etukorttia. S-käyttäjätilille kirjautuminen tai uuden tunnuksen luominen tapahtuu sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista Early Brrd- tai Päivän hinnalla.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä. Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän mukaan.

Voit varata lisäpalveluita majoituksen varaamisen yhteydessä:
Juhlista hotellivierailua esimerkiksi tilaamalla huoneeseen Juhlahetki -setti, johon sisältyy ruusu ja suklaarasia. Tai valitse meidän maistuvista tarjoilulautasista makea tai suolainen vaihtoehto ja täydennä elämys asiakasomistajaviineillämme.

Ravintolat:
Ruokanautintoja voit valintasi mukaan kokea Talriikissa tai Amarillossa.
Tutustu Talriikkiin ja tee pöytävaraus tästä >>
Tutustu Amarilloon ja tee pöytävaraus tästä >>

Lisätiedot:
Original Sokos Hotel Vaakuna: 010 764 7000
(Puhelun hinta »)

Tervetuloa Original Sokos Hotel Vaakunaan! Me pidämme huolen, että vierailunne on ikimuistoinen!