Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Rikala

Original Sokos Hotel Rikala sijaitsee Salon ydinkeskustassa, joen rannalla, torin kuhinan kupeessa ja ostoskadun varrella.

Raikkaat, valoisat ja kotoisat huoneet on huoliteltu sinua varten. Valitsetko kuuman suihkun vai pitkän ja rentouttavan kylvyn?  Hotellin aulassa voit nauttia kupin kuumaa kahvia tai teetä - veloituksetta! Kaikki kolme parkkialuettamme on sinulle veloituksetta käytettävissäsi aivan hotellin kyljessä. Osaan huoneista voi tuoda mukaan lemmikin ja lähes kaikkiin saamme rakennettua lisävuoteen, joista tosin osan suosittelemme vain pienikokoisille vieraillemme. Kaupungin vapaa-ajan tarjonta on kuin tarjottimella: teatteri, museot, sporttipuisto ja yllin kyllin shoppailtavaa - kaikki lähellä! Kulttuuri, kaupat, urheilupaikat ja puhtaat, valkoiset lakanat odottavat sinua.

Uniikkiravintolamme Rikala Bar&Grill on loihtinut sinulle maisteltavaksi lähialueen parhaista raaka-aineista koostuvan  ruokalistamme Ruokaa Läheltä!


 

location
Asemakatu 15 24100, Salo
Asemakatu 15
24100, Salo
parking
puhelin
fax
+358 2 7333 188

Asiakaspalautteet

Suomen parasta palvelua! Respasta lähtien, siivoojat sekä keittiön henkilökunta. Noh.. kahvi respan automaatista ei maistunut minulle, mutta ei muuta parannettavaa. Teiltä löytyy ystävällisyyttä, juttelette, annatte vinkkejä. Olen matkustanut Australiaa myöten, joten vertailukohtaa löytyy. OLETTE YKKÖSIÄ! kiitos!

Hotellin sijainti. Hyvä sänky, mutta ei ollut parisänky. Respa todella ystävällinen. Huoneeseen sai tilata muutaman lonkeron ja lisäksi todella ystävällinen ja huomioiva asiakaspalvelija. Sain etukortin varauksen yhteydessä respasta, joka kävi kaikissa S-kaupoissa. Sokos oli mukavasti lähellä hotellia.

Ystävällinen henkilökunta ja pääsin saunaan, vaikka majoitusajankohtaan ei saunavuoro osunut. Huone siivottiin hyvin hotellissa oloni aikana. Sijainti hyvä ja kaikki palvelut lähellä. Rauhallinen majoituspaikka.

Kesämatkan yksi pysähdyspaikka Salossa. Kiva ja siisti hotelli. Ystävällinen ja osaava henkilökunta. Huone standarditasoinen, siisti. Kokolattiamatto ja kylpyamme.
Aamiainen hyvä, monipuolinen ja runsas. Mikään ei loppunut kesken ja istumapaikkoja oli runsaasti.
Ravintolan ruoka, broilerinliha-burger sinihomejuustolla ja rapeilla perunoilla oli tosi herkullinen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja majoittujille on ilmainen pysäköinti.
Suosittelen.