Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Lasten kanssa Salossa

Salossa monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Kesällä keskustassa ja lähiympäristöstä löytyy puistoja, leikkipaikkoja ja rantoja, joissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

"Salossa monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Kesällä keskustassa ja lähiympäristöstä löytyy puistoja, leikkipaikkoja ja rantoja, joissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin."

Hotellin palvelut lapsiperheille:

  • Hotellin aulassa mikro sekä suurimmassa osassa huoneista kylmäsäilytysmahdollisuus
  • Lasten oma ruokalista - Ravintola Rikala Bar&Grill
  • Hotellissa kombihuone -mahdollisuus suuremmalle perheelle
  • Lisävuoteet, junnupatjat sekä pinnasängyt (+potta) tarvittaessa huoneeseen
  • City-pyörät (aikuisten koko) vuokrattavissa sesongin mukaan
  • Frisbee-Golf kiekot vuokrattavissa vastaanotostamme

Salo tarjoaa koko perheen elämyksiä myös kaupungin alueella. Salon Urheilupuistossa pääsee tutustumaan monipuolisesti eri aktiviteetteihin. Vehreä ympäristö kutsuu kaikenikäiset liikkumaan ja rentoutumaan. Pienimmät pääsevät leikkimään Perhepuistossa, josta löytyy telineitä ja keinuja sekä esteetön leikkialue.

Ympärivuotista aktiviteettia voit harrastaa koko perheen voimin Salon uimahallissa. Salon uimahalli sijaitsee Salon Urheilupuistossa, aivan golfkentän ja Salohallin vieressä. Uimahallissa on lastenallas, terapia-allas, viihdeallas, kylmäallas, hyppyallas, kilpa-allas, kuntosali ja liikuntatila.

Hotellin lähistöltä löytyy myös liikennepuisto, joka on käytössä kesäisin. Liikennepuisto sijaitsee vain kävelymatkan päässä hotellista, noin 500 metriä. Taitat matkan mukavasti Salonjoen rantaa pitkin.

Vuohensaari Camping sijaitsee Salon edustalla olevalla saarella Vuohensaaressa. Merellisistä maisemista löytyvät leirintä- ja telttailualue, majoitushuoneita, kahvila-ravintola, luontopolku, lasten leikkikenttä, uimaranta, minigolf-rata (18-reikäinen, kansainvälisen Minigolfliiton hyväksymä rata) ja paljon muuta, minkä takia kannattaa poiketa tai viipyä pidempäänkin.

Lapsille ja nuorille on tarjolla uimarantoja ja skeittialue urheilupuistossa. Talvisin myös huollettuja luistelukenttiä keskustan lähialueilla. Teknologiasta kiinnostuneet voivat tutustua Salon elektroniikkateollisuuteen eletroniikkamuseossa.

Teijon kansallispuisto on mitä parhain luontokohde lapsiperheille. Alueen merkityillä reiteillä voi kulkea turvallisesti, ja taukopaikoilla voi grillata makkaraa ja ihastella luontoa. Teijon alueella on myös tarjolla eri välinevuokrapalveluja, kansallispuistoneuvontaa ja opastettuja luontoretkiä. Varttuneemmat lapset voivat kokeilla Meri-Teijo Bike Parkissa "hissipyöräilyä".

Talvisin suosittelemme talviurheilusta kiinnostuneille perheille Teijo Action Parkia. Lyhyt ajomatka Salosta, maksuton ja väljä pysäköinti heti rinteiden juurella sekä edulliset hissiliput takaavat, että laskettelu on helppoa arki-iltoinakin.

Teijon ruukkikylissä riittää lisäksi ohjelmaa rinnepäivän jälkeenkin!

Salosta kulkee arkipäivisin bussi tunnin välein, aikataulut Matkahuollon palvelussa.

Autamme mielellämme löytämään juuri oikeaa tekemistä perheellenne! Kysyhän siis rohkeasti vastaanotostamme.